![]() |
Son Bomba Haber Chelsea'li COLE BEŞİKTAŞ, CHELSEA'Lİ YILDIZIN PEŞİNDE!.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0609155648.jpg Beşiktaş'ın, Bobo ve Roberts'ten önce Chelseali Carlton Cole'ü transfer etmek istediği ancak o dönem genç yıldızın gelmeyi kabul etmediği öğrenildi. Forvet arayışları süren ve Bobo ile Wiganh Jason Roberts'i elde tutan siyah-beyazblar, gecen yıldan beri peşinde olduğu 21 yaşındaki Cole'u yeniden gündeme aldı. Chelsea'de fazla şans bulamayan santrfor için İngiliz ekibi 3 milyon Pound istiyor. Tigana'nın da Çöle için "Alabilirseniz büyük iş. TaM aradığım forvet" dediği öğrenildi. Çöle için girişimlere başlayan yöneticiler "J.Roberts'in bonservisine 2 milyon pound vereceğimize, üstüne 1 daha koyup, geleceğimizi kurtaracak Cole'ı alalını. Fiyatta anlaşabiliriz" diye konuştu. Menajerler ise G.Saray'ın İstanbul'a getirip, transfer görüşmesi yaptığı Benfica'nın orta saha oyuncusu Laurent Robert'i Beşiktaş'a önerdi. Ancak siyah-beyazlılar "İlgilenmiyoruz" yanıtı verdi. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0609155648.jpg |
işallah olur kardeşim cok sevinirim valla |
Maraton da flash haber olarak gecıyor haber |
yapma ya bakalım işi bitirmişlerdir işaallah |
chelsea'de yattı bu adam. bence pek akıllı bi transfer gibi görünmüyor ama gelmeden eleştirmek yanlış. hayırlısı olsun.... |
Bu Adami Alirsak Cok Buyuk Is Yapmis Oluruz !!!!! Umutla Bekliyoruzzz Haydi Alin Su Cocugu!!! |
Süper,süper,süper,C.Cole hızlı,güçlü,rakip savunmayı çok zorlayan bir forvet,bu adam niye yedek diye düşünmeyin,Shevcenko'yu ya da Drogba'yı kesecek hali yok.Gelirse çok iş yapar,Haydi hayırlısı. |
bakalım buda diğerleri gibi mi olcak |
pardon beyler ben joe cole sandım bu adamı tanımıyorum biraz filbi ozaman lütfen :( utandım ya :) |
balonun ve kolpa haberiin bu kadarı olur :D:D |
Carlton Cole Chelsea FC2000-POSITIONForward DATE OF BIRTHSaturday, 12th November 1983 PLACE OF BIRTHStepney, LondonDEBUTSaturday, 6th April 2002 as a sub in a 3-0 win at home to Everton (Aged: 18) CLUB CAREER4 League apps (+21 as sub), 4 goals http://62.232.35.140/adverts_charities/rnlilogo.gifhttp://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0609155648.jpg SEASONAL RECORD: 2000/01-2005/06 Chelsea: 2000-2001 Played 0 Scored 0 goals (Premiership)2001-2002 Played 3 Scored 1 goal (Premiership) 2002-2003 Played 13 Scored 3 goals (Premiership) Wolves: 2002-2003 Played 7 Scored 1 goal (Division 1) (on loan) Chelsea: 2003-2004 Played 0 Scored 0 goals (Premiership) Charlton: 2003-2004 Played 21 Scored 4 goals (Premiership) (on loan) Chelsea: 2004-2005 Played 0 Scored 0 goals (Premiership) Aston V.: 2004-2005 Played 27 Scored 3 goals (Premiership) Chelsea: 2005-2006 Played 9 Scored 0 goals (Premiership |
bu adam tam bi odun demedi demeyin |
evet karıyerı pek ıyı gosukmuyor sımdılık. ama sunuda unutmamak lasım yas 23 ve oynadıgı takım chelse |
Bu adam iyi arkadaşlar Chelsea'de yedek kalması doğal.BEÇİKTAŞ'ta 2-3 sene oynasın ingilter milli takımında da oynar,zaten u-21 de oynadı |
cole ii adamda alacagimizi sanmiyorumm |
bencede ıyı adam chelse gıbı bır takımda yedek kalmıs normal daha cok genc bence ıyı bu cocuk TAY gıbı massallah abrahamovım kotu adam alırmı sızce yedek bıle olsa adam ısı sans a bırakmıyor. |
ya öle bi alıştık ki yalan habere,artık etki yapmıo..adam gerçekten gelip imzalasa,hala kolpa dicez :D |
Dogru Mu Ya |
haber ogleden sonra dustu sıteye umarım dogrudur. Flash haber dıye gectıler ama transfer donemı ıcndeyz hedef saptırmacada olabılır |
cole tamamdır bence |
görüntü iyide teknik nasıl acaba,hiç belli olmaz neler yapacağı |
Bence aynı Les Ferdinand olayı gibi olur.1 sene oynar şov yapar gider.İngilterede gelecek vaadeden adamlar arasında gösteriliyo. |
bakalım hayırlısı olsun. |
Alıntı:
|
valla bence bu bomba bir haber ama insallah alırızz zaten transferler hep cıkmaza girdi |
Hep birini alıyoruz diye haber çıkıyor ama henüz yönetim çıkıpta kimseyi aldık felan demedi ben gözle görmeden bu haberlere inanamıyorum vallahi bu adamında sadece ismini biliyorum iyimi kötü mü bilmiyorum! |
ya beğenmeyen arkadaşlar daha neyi beğenecek merak ediyorum tamm alrız almayız yalan haber doğru haber o kısmını tartışamam ama ola ki alındıktan sonra da aynı tepkiler devam ederse futbol bilginizden şüphe ederim Carlton Cole gerçekten tam aradığımız adam denilebilir boy fizik olarak da teknik olarak da şu anki kapasitesi bile bizi taşımaya yeter kii o adamın potansiyel yeteneği bence drogbadan daha iyi olabilecek kadar iyi Chelsea nin onu kolay bırakacağına inanmıyorum haber doğru olabilir ama bu yaşta bi adamı Chelsea gibi takımdan almamız hayli zahmetli olur 3 milyon poundsa düşünmeden versinler ticari açıdan da çok mantıklı bi yatırım olur tabii iyi değerlendirilirse... |
Alıntı:
aynen oyle. Keske alabılsek te seneye 20 mılyon euro eder Umarım gelır |
işte gerçekten forvet bu ama vermez bunu morinho |
Alıntı:
|
ya video falan yok aston villa da kiralık oynadığı dönemde Carlton Cole u çok izledim siz attığı gol sayısına falan bakmayın daha çok genç bi isim Carlton Cole... İngiltere de forvetlerin işi çok zordur gerçekten de özellikle Chelsea gibi tek forvet oynayan bi takımda yedek kalması kesinlikle yadırganamaz Carlton Cole u tanımanız için öle 5-10 dakikalık görüntü izlemeniz yanlış olur onun maç içindeki mücadelesini fiziksel üstünlüğünü dribblinglerini falan maç içinde izlerken göreblirsiniz sadece... onları da internette bulabileceğimi sanmıyorum ama bakarım elimden geldiğince ama böyle tanıayamazsınız oyuncuları ne istatistikle ne de görüntüyle çok istediğimiz cissenin son sezonlardaki(liverdeki) performanslarına bi bakın bence büyük takımlada tutunmak kolay olmaz o zaman onu da beğenmeyelim he ki o 11 de oynuyor düşünün... Chelsea bu adama milyonlar dökmüş Mourinho geleceğin yıldızı diyor ingilterede U-21 takımındaki en parlak oyunculardan biri olarak gazetelerde devamlı çıkmış bir isim niye bu kadar şüpheli olduğunuzu anlamadım ben gene de bakacağım video ama bunu kanıtlamama gerek yok inanın çok iyi bir adam |
ama balon haber |
Alıntı:
elınden tutup alıp getırecek halım yok :) |
valla bu adamdan bişi olcağını bilse chelsea bırakmaz |
Alıntı:
ınsallah gelır de hastası olursunuz bu cocuk super |
Alıntı:
elınden tutup alıp getırecek halım yok demişsin ya abi ona güldüm yavv:D |
Alıntı:
|
inşallah doğrudur ama balon haber gibi gelio bana |
Balon yaaa... Chelseaden ayrılsa bile diğer Premier Lig ekipleri havada kapar onu |
bu adam kim ya valla ben bunun hakkında bişi bilmiorum.Cole deyince bende joe cole sandım ya |
Türkiye`de Saat: 08:49 . |