![]() |
görüntü iyide teknik nasıl acaba,hiç belli olmaz neler yapacağı |
Bence aynı Les Ferdinand olayı gibi olur.1 sene oynar şov yapar gider.İngilterede gelecek vaadeden adamlar arasında gösteriliyo. |
bakalım hayırlısı olsun. |
Alıntı:
|
valla bence bu bomba bir haber ama insallah alırızz zaten transferler hep cıkmaza girdi |
Hep birini alıyoruz diye haber çıkıyor ama henüz yönetim çıkıpta kimseyi aldık felan demedi ben gözle görmeden bu haberlere inanamıyorum vallahi bu adamında sadece ismini biliyorum iyimi kötü mü bilmiyorum! |
ya beğenmeyen arkadaşlar daha neyi beğenecek merak ediyorum tamm alrız almayız yalan haber doğru haber o kısmını tartışamam ama ola ki alındıktan sonra da aynı tepkiler devam ederse futbol bilginizden şüphe ederim Carlton Cole gerçekten tam aradığımız adam denilebilir boy fizik olarak da teknik olarak da şu anki kapasitesi bile bizi taşımaya yeter kii o adamın potansiyel yeteneği bence drogbadan daha iyi olabilecek kadar iyi Chelsea nin onu kolay bırakacağına inanmıyorum haber doğru olabilir ama bu yaşta bi adamı Chelsea gibi takımdan almamız hayli zahmetli olur 3 milyon poundsa düşünmeden versinler ticari açıdan da çok mantıklı bi yatırım olur tabii iyi değerlendirilirse... |
Alıntı:
aynen oyle. Keske alabılsek te seneye 20 mılyon euro eder Umarım gelır |
işte gerçekten forvet bu ama vermez bunu morinho |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:53 . |