![]() |
bütün forum üyelerinin dikkatine lütfen son günlerde forumumuzda bazı arkadaşlarımız; Mesnetsiz yakışıksız ve anlamsız yorumlar yapmaktadır. bu beni rahatsız etmektedir! örneğin eziklerden gururla bahsedenler, sefilleri övenler, onlardan biz futbolcu alabilirmiyiz diyenler! onların futbolcularından övgüyle bahsedenlere rastladım. Şahsen şunu açıklamak isterim Büyük Beşiktaş taraftarları! moderatörlüğünü yaptığım herhangi bir bölümde; Ezzikleri ve sefilleri öven, yada Ezik ve sefilleri imrendirecek şekilde yazılar yazan, yada herhangi bir ezik yada sefillere ait bir futbolcunun yada sporcunun adından övgüyle bahsedilen bir yorum, yada ezik ve sefillerin sahte adlarını yazan brini gördüğm anda bu tip mesajları kimin yazdığına bakmaksızın ve hiçbir sebep göstermeden mesajınızı editlemeden sileceğim. lütfen bu tip mesajlar yazmayın! yazarsanızda silinmesine hazır olun! Beşiktaş forumunda Beşiktaştan başka takım ismi görmeye dayanamıyorum! bu forumda rakiplerimizi öven her türlü konuşmanın karşısındayım! bütün moderatör arkadaşlarımın ve sizin gibi değerli Beşiktaşlı arkadaşlarımızında bu kararın ardında duracağınızdan emiinim! Saygılar!!!! İyi forumlar dilerim! |
sonuna kadar sana katılıorum..sil hiç acıma :) |
Doğru konuşmuşsun ne diyeyim klavyene sağlık:) |
banlasanda yeridir erhancım,çok haklısın,bende çok sinirleniyorum bunlara yaa püfff:( |
Bravo erhan yakışır kardeşim |
sana saygım sonsuz abi en iyisini yapıon acıma sil hmn... |
sil abcim ya işimiz yok ezik hayranlarıyla.. |
Kesinlikle katılıyorum .bir de bazı arkadaşlar daha hiçbir şey görmeden gençleri ve takımımızı öyle eleştiriyorlar ki gerçekten Beşiktaş lı olup olmadıkları konusunda şüpheye düşüyorum. |
tamamen katiliorum..... |
çok iyi söylemişsin seninleyiz... ama siyahbeyaz ın vurguladığı nokta benim de çok dikkatimi çekiyor o arkadaşlara da bi şekilde uyarı yapılması taraftarıyım eleştiri yapılabilir de biraz yapıcı olsun umut kırıcı şeyler söyleyerek BJK ya bi şe kazandırmıyorlar aksine ben de siyahbeyaz ın düştüğü şüpheye düşüyorum saygılar... |
aynen kardeşim |
tamamen katılıyorum kardeş. hiç düşünmeden gereğini yap |
doğrusun ++++++++++ |
Birde şu sürekli yönetim ve futbolcular hakkında abuk subuk konuşanları uyarsak bazen dozunu kaçırıyorlar... |
evet bazen söylenmiyecek laflar söyleniyor lütfen dikkat edelim |
Katılıyorum kardesım sonuna kadar haklısın |
Alıntı:
|
forumumuzda eZIKDE EZIK YANLISIDA EZIKLERE OWEN YORUMLARDA ISTEMIYORUZZ ISTEYEN .....(def)OLUP GITSIN! |
gerekeni yapın erhancıgım biz destekliyoruz seni |
+1903 Helal olsun Erhan... Yakışırrr... |
Erhan abi cok önemli bi konuya parmak basmissin. Bu tip mesajlarin sayisi son günlerde pek bi artti. Seni sonuna kadar destekliyorum erhan abi.:) |
Arkadaslar burda konu Türkiyenin o görmemiş ezik takımı değilki.Burda biz kendimizle kendi yönetimimiz kendi bütçemizle çelişiyoruz.Düşünün Türkiyede kaç milyon beşiktaşlı var.Biz 80 milyonluk bir ülkenin en büyük takımıyız.Bide bütçemize bi bakın 5 milyon euro verip de bir adam alamıyolar.İnsanı sinir eden bu yoksa hiçkimse burda kimsenin Beşiktaşlılığından şüphe duymasın.O sevgiyi bir kere alan bi daha bırakamaz zaten Tümer ve Tümer gibileri o sevgiyi alamamıştı ama artık onlar hakkında konusupta onlarıda bişey yaptık düşüncesine itmeyelim bizden giden kendi kaybeder :) |
imza erhan |
sagol erhan abi co önemli bi konuya parmak basmısın:) |
aynen katılıyorum |
Erhan düşüncelerinde sonuna kadar haklısın bende arkandayım.. bugüne kadar birkaç tane sildim silmeye de devam edeceğim... |
ii yaparsin valla |
+1903 kanka okumayan kalmasın |
Kabul etmek gerekir ki Beşiktaş bir Chelsea değil.Beşiktaşın arkasında AbramovichBank yok.Harcanan ve harcanacak olan paralar Beşiktaşın parası.Boşa harcanacak olan her kuruş kulübün geleceğinin ipotek altına alınması anlamına gelmektedir.Delgadoya belkide kulübün 2010 yılındaki gelirleri ipotek altına alabilecek 6 milyon euro bonservis bedeli bastırmak ve transferi gerçekleştirmek mi yönetici becerisi.Yönetimi belkide aranızda en çok eleştiren biri olarak bu konuda yapılan spekülasyonların yönetim üzerinde baskıyı artıracağı ve yalnış adımlar atılabileceği konusunda endişelerim var.Dünyanın hiçbir ülkesinde transfer kolay değildir.AbromovichBankın parası bile geçen sezon Esienin transferini ancak 2 ayda sonlandırabildiğini unutmamak gerekir.2000 yılından sonra bu takım tam 92 futbolcu transferi yapmıştır.Ahmet Hamoğlunun kasıla kasıla tv de Ümit Bozkurt transferini (bonservisi 4 milyon dolar) ve Fazlı tranferlerini (bonservisi 5.5 milyon dolar)anlattığı hatta gs hasan sası aldığı gunun ertesınde Beşiktaşın ayhana verdiği 8 milyon dolarları unutmayın |
iyi de zaten yönetim eleştirilmesin demiyoz biz de, senin gibi yapıcı eleştri yapsa herkes daha güzel bi muhalefet ortamı olacak ama bazı arkadaşlar artık işi hakeret noktasına getiriyordu bi ara bir değil iki değil artık iyice yönetime takıma gelen genç arkadaşlara Tigana ya falan laflar atılıp duruyordu bunlar senin yaptığın gibi değil ağır bi dille oluyordu neyse ben de katılıyorum tabii ki harcanan her kuruşun önemi var ama sonuçta ordaki adamlar bunu bizden iyi biliyorlar ben her ne kadar başarısız olsa da yönetimin bi şekilde bize kendisini affetireceğine inanıyorum(tiganayı takıma getirerek bunun ilk adımını attılar) biraz sabretmek ve gene doğru da olsa yanlış da olsa bize desteklemek düşer diye düşünüyorum... |
olm nelerle urasıyosunuz belli değil.. |
Aslında bu tip inssanlarla diyaloğa geçip gerçek beşiktaşlılığın ne demek olduğunu anlatmak lazım. hani bunu bir beşiktaşlı yaptığı zaman insanın morali daha çok bozuluyo... Banlamadan yada konuyu silmekten ise onu bu açtığı konudan dolayı utandırmak için heerkesin kınayan yorumlar yapması zaten bu insanlarınn elenmesine sebep olacaktır şahsen ben bu tip konularda karlşıdaki arkadaşımızı utandır ma politikasını izliyorum ve geleceğe ümütle bakamayan arkadaşlara da kızıyorum Ama ne olursa olsun doğru yada yanlış beşiktaşımızı ön planda tutalım... teşekkürler bu konuya değindin için .. Kolay gelsin... |
anladigim kadariyla bu yazinin muhatabi meydanda yok, herkes tereyag gibi siyrilmis,, öyle mi? herkes helal abi, dogru abi, bravo abi diye gazi verdi ve siyrildi.. ee kim peki bunlar? saygilarimla... |
evet dogrulari yazmissin. katiliyorum |
Değerli forumdaşlarım değerli arkadaşlarım yazdıklarım kesinlilkle herhangi bir kimseyi zan altında bırakmak yada kötülemek değildir. Sadece bu konuda biraz hassasiyet bekliyorum sizden..... Beşiktaşlılığın getirdiği asalet bunu gerkertirir.Biz kimsenin arka bahçesine imrenek bakacak yapıda Bir taraftar grubu değiliz. O yüzden diğer iki klubün bizim forumumuzda övülmesi benim zoruma gitmiştir.... Ve bu yazdığım sadece kalbi kırıılmış bir Beşiktaş taraftarnın içinden gelen öfkenin bir yansımasıdır! O kadar haksızlık yappılsın size her türlü oyunlarla şampiyonluklarınız çalınmış ve siz bu uğurda Şerefli şampiyonlukları göğsünüze gururla kazımışsınız ve de hele bir camia ki başkanının "bu ülkede maçlar sahada kazanılmıyormuş bunu anladım" deme cesaretini gösteren ve Cem papila vakaları ile nasıl Şampiyon oldukları hala bulutlar arasında olan bir camiaya imrenek ve özenerek bakan arkadaşlarımı görünce inanın hem üzüldüm hem de kızdım. Bunlar en son bir Beşiktaşlının ağzından çıkacak sözlerdir! Bu anlamda yazmış olduğunuz destek mesajlarınıza ve bu konuda gösterdiğiniz intizama Çok Teşekkür ederim... Büyük Beşiktaş taraftarı önünüzde Azametinizden yerlere eğilen bir kardeşiniz bir arkadaşınız ve Bir dostunuz olarak sizleri sevgiyel saygıyla selamlıyorum. Saygılar |
çok iyi sölemişin abi her zamn arkandayım |
Alıntı:
|
hep BEŞİKTAŞ tek BEŞİKTAŞ..Digerleri bizi ilgilendirmez.. |
hep BEŞİKTAŞ tek BEŞİKTAŞ..Digerleri bizi ilgilendirmez aynen öyle kardeş |
sil hepsini sil ama onlardan iyi veya kötü hiç bahsedilmesin onlardan bahsedildikçe gündemde kalıyorlar burası BEŞİKTAŞIMIZIN formu muhatap bile olmayalım beşiktaşımız kim onlar kim... |
Türkiye`de Saat: 15:48 . |