![]() |
sivas ve rize maçları zor görünüyor diğerleri garanti gibi...rize bu sene bize kök söktürüyo ne hikmetse... |
her mac final artık mac ayrımı yapmıyoruz..bence 10 hafta 26 puan şampiyon yapar bizi hiç yenilmememiz lazım. ne demişler zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır... |
Alıntı:
|
şu rizeyi yenelim ya sinirimi bozuyolar...kayıpsız geçmemiz lazım kalan maçları şampiyonluk için... |
G. birligi - Beşiktaş Beşiktaş - Trabzon spor B.Ş Belediyespor- Beşiktaş BEŞİKTAŞ - Fenerbahçe Sivasspor - Beşiktaş 5 maçta Fenerbahçe gabiliyeti dahil 12 puan alsak bu iş biter. Birinde mağlubiyet yada beraberlik hakkımız var olacağını düşünüyorum. |
ŞAMPİİYONUZ okadaR..... |
bana hala zor geliyor. dikkatli olmalıyız. herşey 2 haftada tersine dönebilir. şımarma havası var şu anda takımda. umarım sorun olmaz bu |
Maçları incelemediniz galiba, Rakipler ya düşmemeye oynuyor ya da şampiyonluğa oynuyor. Lig bu şekilde devam ederse o takımlar can havli ile oynayacaklardır. Herşeylerini ortaya koyup puan almak isteyeceklerdir. Açıkçası Sivas ve fb maçları çok zor geçer. Manisa, Ankaragücü, Bursa, Rize, Oftaş, İstanbul Belediye ve G. Birliği maçlarıda kıran kırana geçecektir. Trbazonspor ise Beşiktaş'ı yenmeyi prestij için isteyecektir. Açıkçası ben kolay maç göremiyorum. Özellikle teknik kadroya güvenmiyorken ve futbolcu kadromuzun yeterince alternatifli olmadığını düşünüyorken. |
kim ne derse desin bu sene şampiyon biziz !!! |
Alıntı:
|
gese macını atlattık ama bu macın onem kazanması için sonraki macların da kazanılması gerekk..Umarım oyuncularımız da bunların bilincindedir ve buna gore oyunlarını oynayarak sezon sonunda ŞAMPİYON OLURLAR... |
Bence G.s nın fixturu daha kolay gozukuyor |
şampiyonluk şansı ne kadar şampiyonluk şansımızı ne kadar görüyorsunuz |
İnandığım bir şeye şans biçmem. Beşiktaş Şampiyon! |
onumuzdekı 4 mac cok krıtık trabzon kotu olabılır ama sonucta derbi istanbul beledıye daha buyuk takımlara yenılmedi fb malum en onemlı mac sıcasta cok zor mac.Bu 4 mactan en assa 10 puan alırsak kesın sampıyonuz |
|
100%...lider biziz hepsi bizim elimzde:driver: |
tabıkı 100/100 |
realist olmak gerekirse an itibariyle %35 diyorum... lig sonuna kadar alacağımız 7 galibiyet ezikler dahil bizi şampiyonluğa götürür! |
Şu an herşey bizim elimizde olduğuna göre... |
1.%25 2.%35 diğer.%40 bnm kişisel fikrim. |
100 % |
takımdaki hava 100.yıldakinin aynısı hakemler engel olmassa bence neden olmasın benim kişisel fikrim fb ve sivasta yenilmessek şampiyon oluruz.. |
Zorlu ve ters gelen maçlarımız var ama bunlar engel değil %100 biz şampiyonuz |
Alıntı:
|
29. hafta sivas deplasmanı... 31 . hafta rize deplasmanı(kümede kalma savaşı olan takımların deplasmanları zorduR) gerisi kolay! |
maçlarımızı birkaç hafta daha kayıpsız atlatırsak rakiplerimizin birbirleriyle oynayacağı maçlar başlayacak o zaman daha avantajlı duruma geleceğiz |
ilk 4 hafta sonunda lidersek garanti deilsek %90 sampiyonuz |
... |
en zor maçımız bence istanbul Büyükşahir belediye maçı dikkatli olmazsak bu maçta puan kaybedebiliriz adamlar rahat oynayacak bizimkilerde muhtemelen kazanırız dicekler işte sorunda burada olacak |
besiktasin sampiyon olmasi bence 50% zor maclarimiz var, kadro genis degil, sakatliga yakin futbolcularimiz var, Zor insallah diyelim |
sivasla ezikleri yendikmi tamam bu iş allahın izniyle |
sivas bursa yeneLim iş tamam ezikleri saymaya gerek yok cünkü onlar ezik :D |
uyuyamıyorum ya off tam uykuya dalcam aklıma sampiyonluk gelıyo yataktan fırlıyorum..artık bitsin bu lig bir an once ruyalarıma girmeye basladı hele bikeresinde demırorenin koca kafasıyla kulagıma bıseyler soledı o kafayı gorunce korktum ruyadan uyandım kalkıp bi bardak su içtim kendime geldim bu ruyanın sonu hayrolur insalla |
Alıntı:
|
inönüde fenere gömer şampiyonluğu alırız fenerde uefanın yolunu tutar...busene şampiyonlar ligi yok ona... |
Alıntı:
bu arada rize maçı da tehlikeli bence sivası yeneceğiz... |
önümüzdeki 4 maçı da kazanırsak lider bitiririz 4 maçta çok zor . |
4 maçı kazanırsak şampiyonuz |
Fener var Sivas var Bursa var Ankaragücü var. Özellikle bursa ve ankargücü bize çelme takmak için dişediş oynayacak. Ama 3-4 haftaya kesinleşir tablo gibime geliyor. |
| Türkiye`de Saat: 13:29 . |