![]() |
bence futbolcularımızda bıraz kopukluk var..anlayabılmiş diilim..en çok ta baki ve tandoğan beni endişelendirio.top onlara geldin de karın kası yapıyorum bu ne acemılık böle.inanın biz bu iki oyuncuyu düzeltirsek net olarak şampiyon oluruz.. |
şampiyonluk şansımız %30 |
Alıntı:
|
tello ve holosko dışında istikrarlı oyuncu yok kalemizde zaten iş yok baki üzülmez ve tandoğanıda herkes biliyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
trabzondan 3 puan istanbuldan 3 puan fenerden 3 puan sıvas berabere 4 maçta 10 puan alırsak şampiyonuz arkadaşlar trabzon ve fenerın şansı yok eğer ıstanbulu yenip sivasla berabere kalırsak ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞ |
en iyi fikstür bizde gözüküyor fb ve gs yi yenmemiz lazım |
kimse merak etmesin şampiyon kara kartal olacak hiç kuşkuuz olmasın ts yi yenip şampiyonluğa uzanacağız |
İ. Kaş: "Önümüzde engel yok" Beşiktaş'ın savunma oyuncusu İbrahim Kaş, şampiyon olacaklarına inandıklarını ve önlerinde engel olmadığını düşündüklerini söyledi. İbrahim Kaş, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Yavru Kartal Dergisi'nin mart ayı sayısında yer alan röportajında, minik Beşiktaşlıların sorularını yanıtladı. İbrahim Kaş, şampiyonlukla ilgili bir soruya, ''Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz ve önümüzde de engel olmadığını düşünüyoruz. Galatasaray'ı yenip lider olduk ve fikstür de bizden yana'' diye cevap verdi. Beşiktaş'ta uzun yıllar oynayıp şampiyon olmanın, sonra da Avrupa'da bir takımda forma giymenin en büyük hayali olduğunu kaydeden İbrahim, (A) Milli Takım kadrosuna seçildiğinde neler hissettiği sorusu karşısında da ''(A) Milli Takım'a gitmek çok önemli ve çok güzel bir şey. Ümit Milli Takım'da forma giyiyordum. Oraya çağrılmayı bekliyorken, (A) Milli Takım'dan haber geldi. Benim için çok önemliydi. Bu şansımı en iyi şekilde değerlendirmek istiyordum. Ama maalesef 15. dakikada bağlarım koptu ve sakatlık geçirdim'' şeklinde konuştu. İbrahim Kaş, kendisine göre Türkiye'de oynayan en iyi yabancı futbolcunun takım arkadaşı Matias Emilio Delgado olduğunu belirtirken, çocukken Galatasaraylı Bülent Korkmaz gibi bir futbolcu olmayı istediğini söyledi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile ilgili bir soruya da İbrahim Kaş şöyle yanıt verdi: ''Ertuğrul hocamız, alt yapıdan çıkan ya da diğer genç oyuncular için çok büyük bir şans. Hepimize tek tek şans veriyor. Bana da şans verdi ve sezon başından beri bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.'' 17.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
fb maçına sadece 1 maç kaldı onuda kayıpsız atlattığımız taktirde fb ile şampiyonluk mücadelsine çıkacağız |
ilk 3 macı atlatırsak kazasız şampiyon olduk sayılır eziklerin ve cincon ların son macları zor onların telafisi hiç yok yine biz onlardan daha iyi durumdayız farkı bi 4 puana çıkarabilsek işte ozaman iş bitti demektir bu ilk 3 maç sonrası |
Bence en büyük rakip Fenerbahçe. Onuda yenersek büyük ihtimalle şampiyonluk gelir. Galatasaray'ın Kalli'ye rağmen buraya kadar gelmeleride onlar için başarı zaten. Oyuncuların artık ekstra oynamaları lazım, hakemmiş, rakip çirkefmiş, sakatlıkmış, bize engel olmamalı... |
BEŞİKTAŞ: febe sivas oftaş rize bursaa a.gücü manisaa FEBE: BEŞİKTAŞ kayseri ankara denizli gs g.b. ts GESE : denizli antep gb ts ibb fb sivas oftaş kartalımız febe ve sivası geçerse rahatlarrr febe nin bi derbisi war bide kayseri ile oynayacak chelsea maçından sonra yorgun olurlar kayseri belki yener gese nin ise daha zor derbisi war ts ile war sivas lada maçı war ibb var yani onun biraz daha zor bakalım sezon sonun da kim gülecek |
ts ibb fb sivas gs garanti puan kaybedecek bu 3 ünden birine kayseri gs ts febede bu 3 ünden birine yenilirse febe sivas bizde bu 2 sini yenersek şampiyonuz .. diğerlerinde bi aksilik olmaz ise . |
eger bunları yenersek olmaması lazım zaten :S |
şampiyon olmamız için feneri yenmemiz gerek |
%70 |
Gerçekten zorlu maçlar var. şampiyonu tahmin etmek şimdilik pek mümkün değil gibi |
ts maçından önce %30 demiştim yine %30 diyorum :D |
Alıntı:
|
Her zamanki gibi avantajlı durumdan dezavantajlı duruma düşmeyi başardık.! Ne yazıkki Şampiyon olamayız bu baştakiler gitmedikçe.' |
şampiyonluk şarkısı söleyeceğimize inanıorum!!!! |
arkadaslar uye olalı daha 1 dk oldu o yuzden hosbuldum bu hafta fenerbahceyi yeneceğimizden hic suhpem yok ben sadece sunu demek icin burdayım ben iki tane fbli yoneticiyi ozlediğinizi dusunuyorum mactan sonra kesinlikle tekraa karsımızda olacaklar her beşiktas macından sonra oldukları gibi kim mi bunlar tabiiki nihat özdemir ve mahmut uslu her zaman her yerde beşiktaş |
fenerı sıvası yenerız sezon sonu 5 puan farkla sampıyon oluruz bu notu unutmayın... |
fb gs sivas en az iki maç kaybederler,biz şampiyon oluruz.:tee: |
Dünden sonra şampiyonluk şansımız "0":( |
Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak devam edebilir;ama gerçekçi olursak şampiyonluğu dünkü maçtan sonra kaybettik.Kendi evinde, 2 puan önündeki ezeli rakibine yeniliyorsan şampiyonluğu haketmiyorsun demektir...Bu saatten sonra 2.\'liği kovalamamız lazım.O bile çok zor,inş. topçular bunu başarabilir.Haftaya Sivas maçını mutlaka almaları lazım,olası bir puan kaybında ligi 4. sırada bitiririz...Maalesef durum bu... |
Şampiyonluğu bırak Uefaya gidip gitmeyeceğimiz bile garanti deil.İntertotoya bile gidebiliriz.Şampiyonluk gitti.Tüm beşiktaşlı kardeşlerim.Her şeye rağmen her sonucu rağmen \'\'BEŞİKTAŞ\'\' |
hakedip haketmemekle alakası yook bu yenilgiinin..hersey ortada..besiktasımızın üstüne oynanan oyunlar ortada....ilk yarıda puan kayıplarımızı hatırlarsanız şu ligde sampiyonlugu en cook kimin hakettiginide anlarsınız...sivası yencezz ve kalan macları puan kayıpsız atlatıp manisa macında sampiyonluk turu atcaz....... |
daha ne sampiyonlugu bekliyorsunuz ?? serdar ozkanla ibrahim kasla ibrahim uzulmezle sampiyonluk zor ,basa lucescunun gelmesi lazım anca o zaman samp.olabiliriz bide abramovich gibi 1 baskan olursa :D |
yıldırım demirören yeterrrr!!! |
şunu yenersek bu da bunu yenerse sonra o da bunu yenip buda onla berabere kalırsa şampiyonuz..Şansımız kalmadı..Bari şamp. ligine gidebilsek.. |
ya ne kalan macı ne sampıyonluk artık hersey bıttı |
bence pek umudumuz kalmadı 2. bitirisek ne ala memleket....... |
ARKADAŞ BU FORUMU KAPAT.ÇÜNKÜ NEYAZIK Kİ ŞAMYON OLAMIYORUZ |
kilit . |
Konu Kapatıldı... |
| Türkiye`de Saat: 03:13 . |