![]() |
ne zaman basılacağı hakkında bir bilgi varmı cıkınca nerelerden temin edebileceğiz fener macına kadar cıksa hepimiz o tshirtlerle gelsek nasıl olur :) |
ya ben bayıldım bu tshirtlere çıksın en önce ben alıcam.lütfen son durum hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın |
biranönce çıksın artık :D |
tarih t-sihrt ler ne zaman bastırılacak? bilgi verirseniz sevinirim. |
Tshirtler ne zaman çıkacak diye soran üyelerimiz için söylüyorum .. Tshirler almak isteyenler burada bir liste oluştururlarsa talebe göre size zaman bildirilecektir.Maliyetine gelince ;fiyatlar talebe göre çıkarılacaktır ..Ne kadar çok tshirt alan olursa fiyat o kadar ucuz olur |
ne zaman olacak bunlar |
Alıntı:
|
Siyah t-shirt çok ağırlıklı basıyor 1 numara bence en güzeli bence yukarıdan aşağı doğru süzülen desen süper onun içinde hangi yazı gerekiyorsa o yazılmalı ve süper bir görüntü oluşturur TŞK ler. |
şimdi herkez buraya yazıyor.ama bu işle ilgilenen kimse bence biran önce bir kayıt sayfası açması lazım.herkez istiyom diyor ama kayıt altına alınırsa ilgi artar ve bir dağınıklık olmaz en azından.kimin kaç tane alıcağı vede bir fiyat oluşturabilirsiniz.lütfen ilgilenin.fener maçında giymek istiyoruz.kütfen lütfen.acilen ilgilenirseniz iyi olur. |
4 numara daha hoşmuş... |
Türkiye`de Saat: 06:44 . |