![]() |
hepsi güzel hepsi bana uyar patron da sitemizin adı şöle daha büyük büyük olsa nasıl olur :) |
2 numara çok güzel. sipariş verebilirim |
1 numara gerçekten 1 numarama gitti..........:D |
4 gayet güsel ama 1 de güsel :D oyum 4'e. |
Arkadaşlar sadece numara soyleyip bırakmayın lütfen. Yorumlarınızı eklemek istediklerinizi begenmediklerinizi de yazarsanız son tasarım icin bize fikir vermis olursunuz.. |
bencede 1 ve 4 numara. yalnız sitenin adı göğüs üstünde olsa bence daha hoş olur.. bişey daha; sayın adminimiz biz bayanlar için daha farklı bişey istioruz ilgilenirseniz sevinirim.. |
3 numara bence on numara...:) |
Bayanların baskı aynı tshirt modeli farklı olucak. :) Bilginize.. |
Alıntı:
aslında 3 numarada hoş ama brz değişiklik yapılabilir.. |
4 ve 1...ama 1 deki beyaz kısım olmasa daha ii olur bence...bir de kullanılabiliyosa yüzüncü yıl logosu olursa güzel olabilir... |
2. numarayı kafadan eledim. 3. numara forma gibi olmuş. 4. numara da forum adı küçük kalmış favorin 1 numara:D |
1-4 süper arkasına nick yazılırsa güzel olur forumun adresi büyük olursa güzel olur.. off be süper fikir ya ben hemen alırım valla :D bunları giyince havalı havalı gezeriz artık :D :P |
hiç birini beğenmedim ben ya.daha farklı olabilir |
4 numara çok hoş bence.ama bi de bjk amblemi de olabilir orada.ikinci tercihim 1 numaralı t-shirtten yana.2 ve 3 numaralıyı o kadar beğenmedim. |
Alıntı:
bunlarda güzel ama baynlar için deil.. |
2-2-2-2-2-2-2-2....iki harikaaaa.. bende alacağım.!!! 2 çok şık ya.. beyaz üstüne süper arma ve sitemizin yazısı süpe olur o kadr ateş falan koymaya ne gerek var..BEŞİKTAŞLILIK ŞIKLIK DEMEKTİR..:D |
Erkek Tshirtleri içinde 2 güzel Sade olması bakımından 4 Güzel iddalı olması bakımından :) Sabırsızlıkla bayan modellerini bekliyorum :) |
5 numaraları tasarım da eklenmiştir arkadaşlar. Bayanlar icin basılacak tshirtler aynı tasarım fakat tshirtlerin modeli askılı olacaktır. Teşekkürler. |
4 numaralı tasarım iyi vahçice yırtıcı görünüyor :) Basılacak olan tşörtün kumaş kalitesi nasıl peki? atlet gibi bir kumaşa basılacaksa çok basit durur Böyle bir şey yapılacaksa kaliteli kumaşa basılmalı fiyatı ne olursa olsun alınır |
Ben 5i çok beğendim... Bayan modellerini beklioruz.. |
hemen istiyom tşörtlerden :D |
Alıntı:
yalnız kolları brz daha kısa olsa daha güzel olur(bayanlar için) |
sıyah beyaz oLsunda gerısı farketmez:) |
Ben erkek formasıda alabilirim cok güsellerde :D |
4 ve 6 güzel ama zemin siyah olduğu için extra masraf çıkar birde zemin baskısı çok olduğu için basılırken en ufak hata T-shirt te belli eder bariz bir şekilde bilginize |
hmm 4 ve 6 numaralar çok güzel gerçekten.. 1 numaradaki bjk.forum yazısını beyazı dha az kullanarak yapılırsa daha hoş durur gibime geliyo. |
Sinan numaralıda giyiceksin bunu ona göre :D |
1 süper ama 5te güzel |
bayanlar için ayrıca uğraşma gerek yokmuş aslında görünüşte sadece beden farkı var. beden küçüldükçe kollarda otomatik olarak küçülmüyormu zaten.:S |
5 ve 2 yi beğendim baya güzeller |
arkadaslar yanlış anlasılma olmasın bi öneri sadece benim amca oglu yapmıs göstereyim dedim bu şekil nasıl yada böle olabilme şansı varmı http://img144.imageshack.us/img144/5...jq21gm4.th.jpg |
Alıntı:
|
bence 1 4 5 numaralar güzel yalnız 5 numarada siyah renk daha çok olmalı diğerleri de iyi ama bunlar çok güzel |
bayanlarınkininde arkasına çarşı yazılsın |
Alıntı:
kırmızı rengin kullanılması renklerimizin (siyah-beyaz-kırmızı) tümünü simgeliyor. kartalın gözlerinde ki bakışın kırmızı olması etkili bir bakış sağlamış. ayrıca renk kırmızı tonu ayarlanabilir. illa da resim deki renk kullanılmasada olur. isteklerde çeşitlilik bakımından bir kabul hoş görülürse ben 4 numarada boyle bir renk uyumu istiyorum (siyah -beyaz-kırmızı), tabi ki mümkünse yada sadece gözlerindeki bakışların çok tatlı bir kırmızı olarak kalması da etkili olabiir. saygılar |
benim favorim 8 numara ama t-shirtlerde 3 yıldız var o niye ? Hepsi güzel olmuş ellerine sağlık murat |
Bayanlarda 2numarayı çok beğendim ama arkasında çarşı yazsa çoookkk daha güsel olur,yani erkeklrin 7numarasında olduğu gibi |
Bence ön taraf 1 numara arka tarafta 8 numara gibi olsun böylesi daha güsel olucaktır... ayrıca bu tshirt leri nasıl alıcaz örneğin ben şuanda askerim ankarada nasıl irtibata geçicez..bunu söylerseniz memnun olurum.. çünkü her zaman çArşı ya çıkamıyorum 2 haftada bir geliyorum.. |
selam yüce bjk camiası bence 4 numara çok güzel. ama sırt kısmının sag omzuna çarsı arması eklenirse daha mükemmel olur diye düsünüyorum... |
Türkiye`de Saat: 09:15 . |