![]() |
valla hiç bişey gözükmedi.sadece şıklar var :) |
ilk sayfa da göremedin mi? |
yok valla göremedim.yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
|
4 no mükemmel eline sağlık |
çok teşekkür edrim.bunlardan edine bilme imkanımız varmı???? |
baskıya girdiktan sonra evet henüz baskıya girmedi |
teşekkürler. |
pek füzel sayılmaz daha çok çalışmak gerekirdi... |
arkadaşlar emeğinize sağlık süper olmuş hepsi benim önerim 4te kartal orta alıp arkasına ÇARŞI yazılmalı bnce hoş olurdu.. |
ne zaman basılacağı hakkında bir bilgi varmı cıkınca nerelerden temin edebileceğiz fener macına kadar cıksa hepimiz o tshirtlerle gelsek nasıl olur :) |
ya ben bayıldım bu tshirtlere çıksın en önce ben alıcam.lütfen son durum hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın |
biranönce çıksın artık :D |
tarih t-sihrt ler ne zaman bastırılacak? bilgi verirseniz sevinirim. |
Tshirtler ne zaman çıkacak diye soran üyelerimiz için söylüyorum .. Tshirler almak isteyenler burada bir liste oluştururlarsa talebe göre size zaman bildirilecektir.Maliyetine gelince ;fiyatlar talebe göre çıkarılacaktır ..Ne kadar çok tshirt alan olursa fiyat o kadar ucuz olur |
ne zaman olacak bunlar |
Alıntı:
|
Siyah t-shirt çok ağırlıklı basıyor 1 numara bence en güzeli bence yukarıdan aşağı doğru süzülen desen süper onun içinde hangi yazı gerekiyorsa o yazılmalı ve süper bir görüntü oluşturur TŞK ler. |
şimdi herkez buraya yazıyor.ama bu işle ilgilenen kimse bence biran önce bir kayıt sayfası açması lazım.herkez istiyom diyor ama kayıt altına alınırsa ilgi artar ve bir dağınıklık olmaz en azından.kimin kaç tane alıcağı vede bir fiyat oluşturabilirsiniz.lütfen ilgilenin.fener maçında giymek istiyoruz.kütfen lütfen.acilen ilgilenirseniz iyi olur. |
4 numara daha hoşmuş... |
harbi ya ne zmana bastırılcak bunLar yardımcı oLa bilirim seragrafi tanıdıklar var :) |
1 numara güselmiş şekil yane:D |
ya 8 num olsa diirek alacağım ama bilmorum diğerlerindne hangisi:( |
6 numara ve 1 numara arasında kaldım 1e oy verdim :D |
gerçekten 6 güzelmiş basılırsa alabilrim:congrats: |
1 ve 5 cok gzl basilirsa ikisindende alirim ama USA a godnericek b irisi :)) |
hepside güzel :) |
valla ilk 2 yi goremedim resimler acilmadi ama 4 5 guzel gerci hepsi guzel ama 4 le 5 i cok begendim |
bence 6 numara iyi olmuş çarşı yazanlar olmasın çünkü forum ismi çarşı değil 11+1 yazabilir illa yazısız olcak diye bi kaidemi var baskı kalitesine çok dikkat 1903-2003 yada beşiktaşın logosu olmasını isterdim polar da olabilir t-şhirt sadece yazları giyilir ama polar her zaman |
ben 5 i çok beğendim abiya çok güzel |
1 numara güzel o olabilir |
HEPSİ ÇOK GÜSEL |
bence 1 ve 4 güzel Fiyat hakkında bi tahmin varmı ? |
Türkiye`de Saat: 21:41 . |