![]() |
Alıntı:
ama puroda lazm bana emre onuda sen ayarla:D:D:D |
Ben 8 dedim çok güsel çArşı yazmasıda ayrı bi hava katıyo |
1 ,4 ve 5 iyi :) ama 1 daha iyi :D |
bence 5 numara mükemmel olmuş bunun geniş çözünürlüklü resimini verirmisiniz özelden alayım da bastırayım ben burda.! |
Ben 5.ye verdim =) çok hırçın tişört içimdeki kartal aşkı bambaşka :p emeğinize sağlık |
4 numara bence |
bencede 3 qüzel ama yazı sadece arkada olmalı |
5 numara bence:) |
1-6-8 numarıları çok beğendim.6 daha ağır basıyor ama. |
8. iyii hem formun adı hem çarşının ismi iyi bi calışma bunnara nasıl sahip olucaz biz :) |
1 numara gerçekten çok hos bence |
hangi t-shirt yaptırılacak,ne zaman, ne kadara, nerden alıcaz belli oldu mu? |
hadi bir an evvel halledin şu işide 9 martta giyip gidelim gençler maçına:D |
6 spr bence |
http://img515.imageshack.us/img515/1290/88846435po5.jpg modellerin hepside çok şık sayın adminim.. |
4. çk güsel |
5 numaralı tshirt ten istiorumm :):) |
8 8 8 gusel manyakkk 1 de idare edr |
ya şunlar gese maçına yetişseydi ne güzel olurdu:( |
Walla ben 4 dedim.Süpr bence |
nerden alabilecez bunu? ben hepsini beğendim. 5 numarada gözüm kaldı :D |
yha ben bayan t-shirt lerinden 4 numarayı çok sewdim:D:Dbunları nasıl temin edebiliriz?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
6 numara çok güzelmiş...teşekkürler şimdiden |
bu konuda da çok az katılım olmuş,lütfen diğer arkadaşlar da görüşlerini belirtsin ve forumumuz için en güzelini yapalım |
4 numarah daa güSelh benjeh sadjeh birash daa farqlılıqh... |
İSTİYOOORUMMMM arkadaşlar yapılacak mı bu tshirtler ama allah aşkına baskı kaliteli olsun bir an önce yapılsın mayıs sonu şampiyonluk turunda giyelimm hohoyt ben 3 numaraya bayıldım ama tshirtler yapılırsa en 4 -5 tane alırım bir an önce yapılsın arkadaşlar isteyin allah aşkına çok beğendim :) |
açıkçası benim 5 numarada gözüm kaldı :)İsteyenler kendini gostersin arkadaslar..Ben başlıyorumm..BEN İSTİYORUMM... :) |
6 dan yanayım |
bunlar ne zaman çıkıcak bir de ben diğerlerini göremedim:D |
6 numara cok hosuma gitti o cıkarsa alıcagımdan emınım diğerleri cıkarsa begenırsem ama 6 numara şahane bence |
hepsi güzel fakat arkasında baskı olan t-shirtler daha iyi duruyor 4 numara ve 6 numara bence en ideal olanı |
ne zaman çıkacak tişörtler |
4 numara hoş tasarım.. |
ben 2 ve üç ü beğenmedim. diğerleri güzel |
8 numara güsell bence |
arkadaşlar 8 çok güzel arkada çarşı yazısı yazsın çok güzel gözüküyorr çarşı yazısı olamalı bence sade ve güzel 8 gayet iyi veya 8 arkası durabilir önüne 6 numarlı t-sirttl basılabilir |
Arkadaşlar tshirt almak isteyenlerin bir listesini yapsak diyorum yavaş yavaş :) |
nasıl alacağız bunları internet üzerinden mi? |
Türkiye`de Saat: 02:16 . |