![]() |
5 ve 2 yi beğendim baya güzeller |
arkadaslar yanlış anlasılma olmasın bi öneri sadece benim amca oglu yapmıs göstereyim dedim bu şekil nasıl yada böle olabilme şansı varmı http://img144.imageshack.us/img144/5...jq21gm4.th.jpg |
Alıntı:
|
bence 1 4 5 numaralar güzel yalnız 5 numarada siyah renk daha çok olmalı diğerleri de iyi ama bunlar çok güzel |
bayanlarınkininde arkasına çarşı yazılsın |
Alıntı:
kırmızı rengin kullanılması renklerimizin (siyah-beyaz-kırmızı) tümünü simgeliyor. kartalın gözlerinde ki bakışın kırmızı olması etkili bir bakış sağlamış. ayrıca renk kırmızı tonu ayarlanabilir. illa da resim deki renk kullanılmasada olur. isteklerde çeşitlilik bakımından bir kabul hoş görülürse ben 4 numarada boyle bir renk uyumu istiyorum (siyah -beyaz-kırmızı), tabi ki mümkünse yada sadece gözlerindeki bakışların çok tatlı bir kırmızı olarak kalması da etkili olabiir. saygılar |
benim favorim 8 numara ama t-shirtlerde 3 yıldız var o niye ? Hepsi güzel olmuş ellerine sağlık murat |
Bayanlarda 2numarayı çok beğendim ama arkasında çarşı yazsa çoookkk daha güsel olur,yani erkeklrin 7numarasında olduğu gibi |
Bence ön taraf 1 numara arka tarafta 8 numara gibi olsun böylesi daha güsel olucaktır... ayrıca bu tshirt leri nasıl alıcaz örneğin ben şuanda askerim ankarada nasıl irtibata geçicez..bunu söylerseniz memnun olurum.. çünkü her zaman çArşı ya çıkamıyorum 2 haftada bir geliyorum.. |
selam yüce bjk camiası bence 4 numara çok güzel. ama sırt kısmının sag omzuna çarsı arması eklenirse daha mükemmel olur diye düsünüyorum... |
Türkiye`de Saat: 03:23 . |