![]() |
YAW neden benım baslıgımı degıstırdınız Ben bılmıyomuydum o serefsızın adını yazmayı hem benım koydugum haberı baska arkadsın baslıgı altına almanız hos dııl |
Tümer Beşiktaşlılara taş attı Kartal'a mesaj F.Bahçeli oyuncu, "Herkes bana İnönü'deki maçı soruyor. Ben kriz ortamlarını severim. Asıl önemli maç Kadıköy'deki" dedi. 5 YILIN SONU! F.Bahçe'nin yeni oyuncusu Tümer Metin, Beşiktaşlıları kızdıracak açıklamalar yaptı. Tümer, "Herkes bana İnönü'deki maçı soruyor. Ancak benim için daha önemlisi Kadıköy'deki karşılaşma. O maçta Beşiktaş'ın 5 yıldır Saracoğlu'nda yenilmezliğine son vereceğiz" dedi. ETKİLENMEM Kendisini http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dkimsenin yargılayamayacağını belirten F.Bahçeli oyuncu, kararlarından hiç pişman olmadığını söyledi. Tümer, "İnönü'de hoş olmayacak olaylar yaşanabilir. Kriz ortamını severim. Bana alkış olmayacağını biliyorum. Ama tribünler beni fazla etkilemez" diye konuştu. ASKERE GİDERİM "Askerliktenkaçmıyorum" diyen Tümer, her Türk evladı gibi bu kutsal görevi kendisinin de yapacağını söyledi. Tümer, "Sadece benim gibi olan 44 oyuncunun en verimli çağında askere alınmamasını istiyorum. Zamanı geldiğinde paşa paşa askerliğimi yapacağım" dedi. abi ben bu adamı yemin ediorum geberticem ya.... |
"O HERİF" hala ne konuşuyor,git tatilini yap çatır çatır ye azizenin paralarını,nedir BEŞİKTAŞLA derdin.Çıkarsın sahaya oynarsın topunu,yok ağzın iş yapmak istiyorsa biz "O AĞIZ" için yapacak bir iş buluruz. |
bir adam en çok unutamadığı şey hakkında konuşup konuşup dururmuş bu salakta belliki BEŞİKTAŞIMIZI unutamamış,,aslada unutamıyacaksın zaten adi adam,kartala hasret kalarak gebereceksin...5 yıllık yenilmezliğimizi bozacakmış sen asıl kendine dikkat ette kartal senin bitarafını bozmasın...Hani eziklere her zaman yaptığı gibi.Anladın sen anladın....Bir japon bayrağıda sana açarız üzülme sen tümör.... |
Doğru söylüyorsun kardeş adamın içinde BİRŞEY kalmış sürekli konuşuyor,ancak asıl amacı fb taraftarına yalaklanmak. Karaktersiz işte,küfür etsen değmez,yüzüne tükürsen değmez.Boşverin şu asker kaçağı,karaktersiz,ezik G.toğlanını. |
abi uyus oluorum..gebertesim gelio serfsizi... |
Alıntı:
|
allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin serefsizmisin tam |
tümerin ta ................... |
TÜMÖR DİNLE BAK BU SANA; GEL BEKLERİZ İNÖNÜYE KORKMA SEVERİZ İNÖNÜDE KAL BU GECE DOLMABAHÇEDE GEL YİNE BEKLERİZ... |
bu herif bize kadikoyde artislik yapcakk demedi demeyinn i_allah ilk mac kadikoyde olurrda rovanstaa bunun ...... |
fb taraftarına yalaklanmak için kadıköyde agresif oynayacak,hırslı süper mücadele veriyormuş gibi oyanayacak,sert hareketler yapacak,kısacası o maçtan önce de sonra da konuşulacağı için istediği reytingi alacak,"o herife"BEŞİKTAŞ'a yakışır,BEŞİKTAŞ Taraftarının zekasına yakışır bir cevap vermeliyiz. |
kadıköye de gelecez tüm-er bey |
tümer mi? ben onun taaaa. |
Son yıllardaki kadıköy maçlarında etkisi olduğu için şimdi feneri onsuz yenemeyeceğimizi sanıyor. Yanıldığını gösterecektir bizim genç, tertemiz ,beşiktaşa, futbola aç oyuncularımız. ben biraz psikoloji okuduysam şunu sölerimki bu adam beşiktaştan gittiğine köpekler gibi pişmandır... daha da pişman olacaksın tümer daha yolun başındasın... |
Kadıköy de seni kahraman yapcağımızı mı sanıyorsun sandığım kadar zeki değilmişsin Tümer bu takımda senden 10 kat yürekli oynayacak insanlar olacaktır o maçta eminim bundan... görücez ne kadar Fenerli olduğunu maçtan sonra... |
TÜMER Mİ ODA KİM!!! |
Inönü De Görüsürüz Ip... |
biri demişti ben giderim pasa pasa askerlik yaparım derse kimse sasırmasın die:) kim olduğunu hatırlamıom ama tebrik ediom walla cuk die oturmus:D |
Abi Sanki Bjk Ezik Maclarinda Oynuyodu Da Kendini Kendini Satan Herif Simdi Goruscez Dio Sen Kimsin Lan Ezik Sanki O Macta Oynayabilcek Dallama! |
orda kazanan,senii hırslandıran üstünüzde ki amblemdi,formaydı Che yazısıydı o yazıyı bu sefer de Buraklar,Fahriler okur..şimdi Oyna oynabildiğin kadar karıköy ün dansözü... ...sen de ZENCİ seversin... |
Hala ne cüretle konusuyor acaba?seni allah değil biz yargılayacağız... |
tümeri s.................. |
sen kimsin ki beşiktaşı ağzına alıyorsun git ve layık olduğun çöplükte otur. unut artık bizi biz seni unuttuk.bak yeni takımın bile sana susmanı emretmiş..susta adam sansınlar... biz biliyoruz adam olmadığını |
Otasi Alirim Ben TÜmerİn .........ama Tasa Yazik Yaaa:):) |
adam kriz ortamını seviyormuş inönüde ona bi kriz yaratalımda görelim bakalım ne kadar erkekmiş |
Tümeri Inönüde Görmek Isteriz Biz:D |
..................bız sen nıye fenere gıttın dıye deil gıdıs seklıne kızıyoruz.sen avrupa masalı ıle camıayı oyala andan sonra gıt fenere.sergende gıttı fenere ama bız onu tekrar bagrımıza bastık.sen bazı seylerı boyle basıt sanma kardesım!tamammı canım kardesım besıktas bırakın super lıgı uzay lıgındede olsa taraftarının buyuklugunu hıc kımse tartısamaz.bu taraftyar sana gereklı dersı verır bunu bı yere yaz. |
Bizler bu adamı Beşiktaş forması giydiği için sevmiştik. Şimdi gittiği yerden sonra futbolu bırakınca adının önünde hiçbir sıfat olmayacak.Sap gibi ortada kalacak. Beşiktaştan başka takımda oynamam dedikten sonra tükürdüğünü yalamanın acısı diline vurmuş... Zırvalayıp duruyor. Hani derler ya tatlı tatlı yemenin acı cı çıkması olurmuş. Öyle olmuş bu adam resmen... |
abi bu adam hala konusuyo ankarada oturuyorum maca gelecegım tabikide sahaya atlayan bırı olursa o benım:D :D :Dgorursunuz benı |
ARKADASLAR S.. EDIN ONU YAA ! futboll hayati bitti bu adamin ! fener de bi cok yapamaz ! ERKEK SE INÖNÜYE GELSIN ! |
Sen git hakkari yüksekovada vatanı savun sende o yürek varsa tabii, kriz adamıymış yani küfür edecem ama birşey demiyorum!! |
Tümer Roportajı 09.06.2006 ((biliyorum arkadaslar tümör le ilgili çok konusmak bize faydasız hatta yorum yapmama kararı bile almıstım kendı kendıme ama söylediği öyle tuhaf sözler var ki .....)) Beşiktaşlı Tümer Metin, hem takımını bırakıp Fenerbahçe'ye transfer olması hem de askerlik sorunu ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Ağzını bıçak açmayan Tümer, camiada sevilmese de Beşiktaşlılığının değişmeyeceğini, ancak profesyonelce mücadele edeceğini söyledi. Son günlerde futbol muhabbetlerinin merkezine futbolcu Tümer Metin konuşlandı. Çünkü Tümer aniden Beşiktaş'ı bırakıp ezeli rakibi Fenerbahçe'yle anlaştı. Acaba Tümer sağ gösterip sol mu çaktı, yoksa transfer olmak her profesyonelin hakkı mı? İşte ben de tüm bunları düşünürken, haftasonu Çeşme'ye gittim. Otelde bir Tümer'dir gidiyor. İnanılacak şey değil kapıdaki valeden, servis yapan garsona, bell-boy'a herkes Tümer'i konuşuyor. "Tümer otelde", "Acaba Fener'de nasıl oynayacak?", "Beşiktaşlılar İnönü'de ne yapacak?"... Ay bayılacağım, anlaşılan Tümer'siz tatil yapamayacağım. Otelde gözlerim fıldır fıldır; şu Tümer'i bir kıstırsam da soru bombardımanına tutsam... Yok Allah yok! Hayalet mübarek... Tam ümitlerimi kesmiş, Tümer'in üstüne soğuk su içmiş, Çeşme'nin en 'in' beach club'ı Sole Mare'de güneşlenirken... Aaa! Gözlerime inanamıyorum! Şu meşe ağacı misali yanmış teni, şort mayosu ve baklava cinsinden kaslı göbeğiyle bambu koltuklarda sere serpe yatan Tümer değil mi? Anında Tümer'e kaynadım tabii. Hoş beş ediyoruz ama içim kımıl kımıl, Tümer'e merak edilen soruları sormalıyım. "Röportaj vermem yasak" diyor. Ben de cinim ya; "Olsun bak zaten teybim yok, sen konuş ben not tutarım" şeklinde tavlamaya çalışıyorum. Hemen acil durum not defterimi çantamda buluyorum ve nefes almadan bir çırpıda mayolu Tümer'le açık açık bir söyleşi yapıyorum. * Herkes seni konuşuyor, Beşiktaş taraftarı seni eleştiriyor, için rahat mı? Korkuyor musun? İçim çok rahat, gece yastığa başımı rahat koyuyorum ve korkmuyorum. * Ya İnönü'de Beşiktaş'ın karşısında maça çıkacağın zaman? İnönü'de çok büyük baskı olacağını, eşim Cansu'ya hatta anneme küfürler edileceğini biliyorum. Ama ben mücadeleyi severim, bir oynuyorsam beş oynayacağım! * Seni Beşiktaşlılığa ihanet etmekle suçlayanlar var... Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaşlılığım değişmeyecek. Bu durum Fenerbahçe'de bana sıkıntı olabilir ama ben yeri gelecek benim diyen Fenerbahçeli'den daha iyi mücadele edeceğim. Çünkü ben profesyonelim. 'SAMİMİYETSİZ OLMADIM' * Peki neden "Beşiktaş'tan başka takımda oynamam" dedin? O açıklamayı yaptığım zaman Galatasaray beni istiyordu ve gazetede "Tümer Galatasaray'la ön protokolü imzaladı" diye manşet atıldı. Ama Galatasaray'dan kimseyle görüşmemiştim. O yüzden böyle dedim. * Fenerbahçe'ye transfer olma durumun var mıydı? Hayır. Fenerbahçe işi geçen pazartesi sabaha karşı üçte Aziz Yıldırım'ın evinde oldu ve salı da basına açıklandı. Aslında ben salı sabahı Beşiktaş Kulübü'ne gideceğim diye söz vermiştim. Fenerbahçe'yle sözlü anlaşınca, "Salı sabahı sözüm var, Beşiktaş Klübü'ne gideceğim" dedim, "Gitme canın sıkılır" dediler. Yine de gittim ve hoş olmayan konuşmalar oldu. * Hiç "Ben ne yapıyorum" deyip, kararında tereddüte kapıldın mı? Hayır, aklı selim bir adam olarak yapmam gereken buydu. Murat Aksu "Çarşıdan bu aralar geçme" dedi. Beşiktaş'ta oynarken de çarşıdan geçmedim ki. Beni BJK taraftarı hiç sevmedi, benimsemedi. * Neden böyle düşünüyorsun? Çünkü istedikleri gibi biri değilim. Mesela Pascal'ı hiç sevmem, dünyanın en sahte adamı, samimi değil. Ben samimiyetsizlik yapamadım |
Alıntı:
|
Hala BEŞİKTAŞLIYIM diyor, ve hala konuşuyor,hem karaktersiz hem geveze. |
ulen beşiktaşlılık bu kadar ucuzmu adi şerefsiz satıcı ... oğlanı...sen inönüye gelme olum ayhan gibi bi bahane uydur aileni seviyosan gelme .. |
ya artık taşımayalım foruma bu adamı zaten polemik yaratmak için yapıyodur butür şeyleri basında abarttıkça abartıyo sallayın gitsin |
ben bu şerefsiz hakkında artık yorum yapmam allahından bulsun..bize uzak allaha yakın olsun.. |
boşverin dostlar tümer de kimmiş biz BEŞİKTAŞ ız küçük bir topçuyla işimiz olmaz bizim etik değerlerimiz var BİZ KORKMAYIZ BİZ DOĞRUYUZ BİZ MERTİZ BİZ KARTALIZ bu böyle biline |
sevgili dostlar benim oğlumun adı YİĞİT 4 yaşında ben ona dedimki BEŞİKTAŞ bana babamdan kalan miras değil sana olan borcum dedim oğlum bana baba seni ve BEŞİKTAŞımızı çok seviyorum dedi beyler biz böyle evlatlar yetiştiriyoruz vatanına ve BEŞİKTAŞ IMIZA FAYDALI EVLATLAR tümör gibi değil şu şerefsizin konusuda artık kapansın |
Türkiye`de Saat: 13:32 . |