![]() |
Alıntı:
|
ya artık miktiredin şerefsizi konuşmaya bile deymez bundan sonra onun için topik bile açılması yasaklansın bence bi sürü topik oldu şerefsiz hakkında |
iyi oldu tümeri gittigi zaten yasli birde istiktari yoktu sergen gibi bence iyi oldu sene genc BESIKTAS geliyor.ilk senede fazla basarili olamiyacagiz ama takim degismese iki sene sonra SAMPIYONUZ simdikten kutlarim sampiyon BEsiktas 2008-2009-2010 |
böylelerini ancak askerde tuvalet temizletilir |
simdiden seslenıyorum tumoşla askerlık yapacak olan besiktaslılara onbasılara cavuslara , ama bu tümos ordanda kacmasını bilir pembe teskere alır bı dikkatli olun oyuna gelmeyın |
ordumuzda oğlan istemiyoruz. |
Artık Tümer İçin Söylenilecek Söz Kalmadı Bencede Forumda Açmayalım Onun Konusunu Nihayetinde Oda Bir Ezik Şu An.. |
O TOPÇUDAN BAHSEDİLİNCE MİDEM BULANIYOR ,ONUN İÇİN BEN SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM... |
Büyükanıt!.. 'KARA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt aradı...' Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar Büyükanıt'la Tümer'in askerliği ile ilgili konuştu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Büyükanıt!.. KARA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt aradı.. "Teşekkür ederim" dedi.. 'Benim tanıdığım Büyükanıt bu söylentilerden bile rahatsız olmuştur' dediğiniz için.. Böyle bir şey olur mu?.. Şırnak'ta şehitler verdiğimiz günlerde hele, bir kişi için özel düzenleme yapılabilir mi?.." "Ben teşekkür ederim" dedim.. "Geceleri başımı yastığa koyunca rahat uyumamı sağlayanlardansınız.. Ben teşekkür ederim.." Yani Tümer'e askerlik işinin çözümü için verilen sözler palavra.. Kandırmaca.. Tümer paşa paşa askerlik yapacak, her Türk çocuğu gibi.. kaynak:kartalhaber |
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1605818.jpg O FUTBOLCUNUN BABASI VE DEDESİ |
"Beşiktaş'ta başarılı ve güzel günlerim geçti. Ama bundan sonra F.Bahçe için ter dökeceğim. Kararımdan pişmanlık duymuyorum. Kendimi mutlu hissediyorum" Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye transferi büyük olay olan Tümer, tatilini geçirdiği Çeşme'de, siyah-beyazlı camiadan kendisine yöneltilen eleştirilere vevap verdi. "Bazı Beşiktaşlılar benim için çeşitli yollardan hakarete varan kelimeler kullanıp isyanlarını dile getiriyorlar. Öncelikle şunun bilinmesini istiyorum; bizler futboldan ekmek kazanan insanlarız. Ve sporculuk hayatımız bir ömür boyu sürmeyecek" diyen Tümer şöyle devam etti: "Biz aktif kariyerimizi belli bir yaşta bitiriyoruz. İşte bu süreçte futbol oynadığın yer rahat ve mutlu bir ortam olmalı. Beşiktaş'ta başarılı ve güzel günlerim geçti. Hatta F.Bahçe'ye karşı bir çok maçta en iyi futbolumu sergiledim. Goller attım. Ama bugünden sonra artık F.Bahçe için ter dökeceğim. Kararımdan dolayı pişmanlık duymuyorum. Tercihlerime saygı duyulmasını bekliyorum. Bunu transfer oldum diye söylemiyorum, ama sarı-laciverli formayla kendimi çok mutlu hissediyorum. Giydiğim hiçbir formaya asla ihanet etmedim, etmem." kaynak:vatan hala konuşuyo g.t oğlanı,,inönüde görüşürüz başka bişey demiyorum.... |
ya tümer adam gibi adam ve sözünün eri olsaydın,sözün ağzından çıkmadan (seni esir almadan) düşünseydin bugün hiç kimse sana kızmazdı.ama sen bunların hiç birini yapmadın şimdi sızlanıyorsun.yağma yok sen bunların hepsini hak ettin. |
Tüm beşiktaşlıların kızdığı nokta tümerin transferi değil sözünde durmayışı,onursuz davranmasıdır.Fener değilde başka takıma transfer olsa bu kadar tepki almazdı.BEŞİKTAŞTAN başka takımda oynamam deyip para karşılığında onurunu,şerefini satması bu kadar tepki toplamasına neden oldu. |
Al saatini ver kupayı Yıldırım Demirören, Türkiye Kupası’nı kazandıran Tümer’e hediye ettiği saati geri istedi. Milli oyuncunun yanıtı sertti: Kupayı versinler! 05.06.2006 http://img225.imageshack.us/img225/7723/bs05069gx.jpg Finalde 2 gol, 1 asisti vardı 3 Mayıs 2006... Beşiktaş, Fenerbahçe’yi 3-2 deviriyor ve Türkiye Kupası’nı kazanıyor. Gecenin yıldızı; 2 gol atan, bir de attıran Tümer Metin. Yıldız futbolcu, şampiyonluk turunda Yıldırım Demirören’den çok özel bir hediye talep ediyor. Ve o hediye, yani Başkan’ın Bvlgari marka saati hemen Tümer’e ulaştırılıyor. Ancak milli futbolcunun Fenerbahçe’ye transferi sonrasında işler değişiyor. Duruma öfkelenen Demirören, aracılar vasıtasıyla saatini geri istiyor. Bu talebe Tümer’in yanıtı ise kısa ve sert oluyor: “Başkan benden saatini istiyormuş. O zaman ben de onlardan kupayı istiyorum!” http://img153.imageshack.us/img153/1...inc04052xb.jpg ‘Artık yakamızdan düşsünler...’ Gelişmeleri doğrulayan Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu zehir zemberek konuştu: “Beşiktaş Kulübü, Tümer’e etik davranmıyor. Biz Nobre’ye hep teşekkür ettik, etmeye de devam edeceğiz. Çünkü büyük hizmetleri oldu bize. Ancak onlar Tümer’den, verdikleri hediyeyi bile geri istiyor. İşte aramızdaki fark bu. Biz, Nobre’ye Beşiktaş’ta başarılar diliyoruz. Fakat Beşiktaş’tan da artık şunu bekliyoruz: Tümer’in yakasından düşsünler. Çünkü biz istedik, Tümer istedi ve bu transfer bitti. Fenerbahçe taraftarı da Tümer’e sonuna kadar sahip çıkacaktır.” Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=9&HaberID=388940 |
bu haberi yalanladı resmi beşiktaş sitesi...******** fanatik daha lig başlamadan beşiktaşı karıştırmaya çalışıyor..ulan ********in oğlu ilhan ekşioğlu azından çıkanı kulağın duysun sazan gibi atlama her habere kızdırma kartalı atlar hepinizin g..tüne....sen kimsin şerefli beşiktaşımıza dilini uzatıcan kopartırlar o dili.... |
adi herif ya artık onun için yorum yapmaya değmez onu yanlış tanımışızz |
DİKKAT BU MESAJDAN SONRA BURAYA MESAJ YAZAN (O FUTBOLCU) GİBİ OLSUN NOT: LÜTFEN SİZDEN RİCA EDİYORUM BU PİSLİK HAKKINDA ARTIK KONUŞMAYALIM |
tümer iyi futbolcu ama iyi bir beşiktaşli degil |
********liğin Adi Profesyonellik Olmuş,,ne Günlere Kaldik Yaww..:D |
Tümer mahkemeye gidiyor Beşiktaş ile Siyah-Beyazlı kulüpten olaylı bir şekilde ayrılan Tümer Metin arasındaki gerginlik mahkemeye taşınıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ın resmi yayın organı olan BJKTV'de aleyhinde yapılan yayınlarda kişilik haklarına hakaret edildiği gerekçesiyle dava açma kararı aldı. Tümer'in hukuk yoluna başvurmasında Fenerbahçeli bazı yöneticilerin BJK TV'yi kastederek 'İpin ucunu kaçırdılar. İş hakaret boyutuna ulaştı. Senin kişilik haklarına saldırıyorlar' şeklindeki sözlerinin de etkili olduğu öne sürüldü. |
tümer sende bi eziksin artık ne yapsan yakışır... |
********in Krali Nede Olsa Bundan Sonra Ne Yapsa şaşirmiyacağiz... |
saçmalama Tümer kimsenin sana hakaret ettiği yok neysen onu soluo herkes o kadar |
Tümer Başlıkları ''KADIKÖY'DEKİ MAÇ DAHA ÖNEMLİ'' 10f_write_month(6) Haziran 2006 17:45http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0610174534.jpg Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transferi olay yaratan Tümer Metin, bu sezon BJK İnönü Stadı'nda alkışlarla karşılanmayı beklemediğini belirterek, ''Ancak benim için Kadıköy'deki Beşiktaş maçı, İnönü'dekinden daha önemli'' dedi. Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Tümer, herkesin kendisine BJK İnönü Stadı'na nasıl gideceğini sorduğunu ifade ederek, ''Ben ise Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçı düşünüyorum. Benim için bu maç daha önemli olacak. Beşiktaş'ın Kadıköy'de 5 senedir süren yenilmezlik geleneğini bozmak adına, o maç benim için daha önemli olacak'' diye konuştu. Fenerbahçe taraftarının coşkulu desteğini arkasında görmek istediğini anlatan Tümer Metin, ''Seyircinin yaklaşımı benim için önemli, Tümer'i coşturan seyircinin davranışıdır. Her şey iyi olacak bunun için sabırsızlanıyorum'' ifadelerini kullandı. ''KRİZ ORTAMLARINI SEVERİM'' Tümer, klişeler ülkesinde yaşadıklarını ve BJK İnönü Stadı'nda kimsenin kendisini alkışlamayacağını dile getirirken, kriz ortamlarını sevdiğini söyledi. Dış etkenlerden etkilenmediğini savunan Tümer, ''Ben kriz ortamlarını severim. İnönü'de hoş olmayacak şeyler olabilir'' dedi. Tümer, hayatı boyunca aldığı kararların arkasında durduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Hayat benim hayatım. Herkesin bir yere kadar müdahale etmeye hakkı var. Ben buyum, çok fazla değişemem. Yapılacak eleştirilerin farkındayım, bunlar olacak ama eleştiri eleştiri gibi olmalı. Kimin ne yazdığı, söylediği çok da umurumda değil. Ancak, birileri, bizim de ailemizin olduğunu ve burada yaşadığımızı unutmasınlar. Ülkemizi seviyorum ama çok sağlıklı olmayan düşünce yapısına sahip insanların da burada yaşadığını düşünmek gerek. Bu insanların önüne atılmamı hoş karşılamıyorum.'' ''PAŞA PAŞA ASKERLİK YAPARIM'' Tümer Metin, askerlik konusunda da açıklamalarda bulunarak, her Türk evladı gibi o şerefli ve özel görevi kendisinin de yapacağını kaydetti. Hiç bir zaman ''Askerlikten kaçıyorum'' demediğini anlatan Tümer, şunları söyledi: ''Mevcut yasayla ilgili olarak, benimle beraber 44 futbolcunun böyle bir sıkıntısı var. Sınırdaki bir oyuncu olarak bunu dile getirdim. Profesyonel olarak verimli bir durumdayım ve çok büyük rakamlarda devletimize vergi ödüyorum. Ben hala bu vergiyi ödemek istiyorum, kendime de kazanç sağlamak ve her şeyden önce futbol oynamak istiyorum.'' Tümer Metin, şöyle devam etti: ''(Ben askere gitmek istemiyorum) asla demem. Bu başımızdakilere, devlete, Genelkurmay'a, hem de binlerce askere, şehit analarına saygısızlık olur. Benim istediğim tek şey, futbol oynadığım müddetçe oynamak, daha sonra askere gitmek. Yurt dışında oynayıp bedelli askerlik şansına sahip olsam da, bu uzun bir süre alabilir. Normal askerliğe gidip 15 ay yapmak istiyorum. İnsanlar çok yanlış anlıyorlar. Yetkililerden anlayış bekliyorum. Burada ben tek değilim, olmazsa yapabileceğimiz bir şey yok, her Türk genci gibi ben de paşa paşa gidip askerliğimi yaparım, bundan gocunmam.'' Allah'tan her futbolcuya 100. yılda şampiyonluk nasip etmesini dileyen Tümer, ''Ben sezon ortasında bu tecrübemi şartlar ne olursa olsun diğer futbolcu arkadaşlarıma anlatacağım. Onun mutluluğu hiç bir şeye değişilmiyor. Bu sezon çok anlamlı bir sezon. Ben ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi ve önemli bir yılda olduğumuzun farkındayım. Bu sene çok keyifli geçecek'' diyerek sözlerini tamamladı. |
Serefsız (O)nları Sen dııl aga baban gelse kurtaramaz Sen onu bırak ta İnonuye gelırken ABSEST almayı unutma. Mıcın yıyorsa tabııı |
Sana küfür etmiyeceğim tümör senin gibi bir kişilik için Banlenmeye değmez,seni susturacak olan BEŞİKTAŞIMIZ olacaktır,görüşeceğiz kadıköyde. |
2 mactada s..cegiz ezikelri |
Kadıköyde de inönüde de sana sahayı cehenneme çevireceğiz yani dua et o maçta ters bir hareket olmasın sahadan çıkamazsın!!!! |
Tümer bey Tümer bey! artık yalan mı söylüyorsunuz ciddi mi size kim inanıyor? bırak konuşmayı da... merak etme küfür de etmeyeceğiz, senin belanı Allah verecek! |
Sukunetinizi koruyun arkadaşlar küfür olayına girmeyelim, gergin bir konu bu. :D Ey Tümör kadıköydeki maç günü nerde olacağını bilemezsin. seni Tunceli Ovacıkta operasyonda göremek isteriz.. |
yaa bu srefsız hala konusor mu yaaa |
adu TUMOR seni allah deil biz yargılıycaz İnönüde SEREFSİZ |
allahalla hala bu şerefsiz konuşuyo yaw...bi insan bu kadar karaktersiz olabilir.... |
Korkunun ECEL e Faydası Yoktur Korkunun ECEL e Faydası Yoktur Burası İNÖNÜ Burdan Cıkıs Yoktur B E K L I Y O R U UZ. Cok guzel ortam hazırladık senın ıcın . GEL hıc sıkılmazsın söz. Istedıgın gıbı eglenırsın Gel sen Geel !!!!! |
şu edepsizi cıkarıp durmayın vucut kimyamız bozuluyo arkadaşlar |
birakin su serefsizi yaw |
http://www.serencebey.com/images/icons/iconhaber.gifONLY GOD CAN JUDGE ME! Beşiktaş’ın isyankâr çocuğu Tümer Metin kendisini, koluna yazılı dövme ile böyle ifade ediyor. Onu sadece Tanrı yargılayabilir! Oyunun içinde kendi ruhunda biriktirdiği hırsı ve tekniği ile birleştirdiği bu isyankâr tavır, aslında onun sıradan bir oyuncu olmadığını gösterir aynı zamanda. Onu, dört sene önce Samsun’dan İlhan Mansız ile birlikte geldiği zaman tanıdık. Takıma ilk zamanlar uyum sağlamakta zorlandı ve belki İlhan Mansız’ın popülaritesinin gölgesinde kaldı, sonra Sergen’in dönüşü ile sol ayaklı, stili benzer iki futbolcunun oynar mı, oynamaz mı polemikleri arasında forma bulmakta zorlandı, bazen 2.devre oyuncusu oldu. Futbol yazarlarının overdoz eleştirilerine maruz kaldı, gol attıktan sonra yüzünde tebessüm olmadığı, sevinmediği bile söylendi. Oysaki biz, kapalı tribünde onun gol sonrası yüz ifadesinin, onun aşırı hırsının doruk noktası olduğunu hissedebildik, yüzündeki sert ifadenin kendine özgü isyankâr tavrın dile gelişi olduğunu biliyoruz. İnadına Beşiktaş! Pankartı bizi aslında nasıl anlatıyorsa, öyleyiz. Hakim güçlerin baskısına boyun eğmeyen, kalabalıklar içinde yitip gitmektense, bazen tek başına kalmayı göze alabilen, siyahı beyazıyla bir sevdayı karşılıksız sevmektir Beşiktaşlılık. Kendimden önce Beşiktaş demektir, biz seni sevinmek için sevmedik demektir, bazen de Çok sevdik be abi’dir. Tümer’in yüzündeki isyanın yıllardır renkli takımların bol paralı, seçkinci ve her türlü dolambaçı çevirebilecek entrika gücüne, sakin ve asil bir karşı duruş olduğunu bilmektir. 100.yıl şampiyonluğu, 2006 kupa şampiyonluğu maçlarındaki katkısını bilmektir Beşiktaşlılık, ben her şeyden önce Beşiktaşlıyım diyen oyuncusunun hakkını vermektir. Gidişin Kadıköy’e oldu, varsın olsun! Futbol artık Baba Hakkı, Baba Recep dönemi gibi, amatör ruhunu kaybedeli çok oldu maalesef. Biz senin orda bir dolu ayrık otu içinde başı dik bir gül gibi duracağını da biliyoruz. Madem İngilizce dövme yazdırdın koluna, bir İngiliz deyişi ile ayrılalım seninle: “..Death is God’s way of telling you not to be such a wise man!..” (Ölüm, sizin aslında çok da zeki olmadığınızı, Tanrı’nın size söyleme şeklidir..) |
tÜmÖr Nooluyo, **** BaŞin Oynuyoo.!!!! |
Tümer Beşiktaşlılara taş attı Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transferi olay yaratan Tümer Metin, bu sezon BJK İnönü Stadı'nda alkışlarla karşılanmayı beklemediğini belirterek, ''Ancak benim için Kadıköy'deki Beşiktaş maçı, İnönü'dekinden daha önemli'' dedi. Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Tümer, herkesin kendisine BJK İnönü Stadı'na nasıl gideceğini sorduğunu ifade ederek, ''Ben ise Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçı düşünüyorum. Benim için bu maç daha önemli olacak. Beşiktaş'ın Kadıköy'de 5 senedir süren yenilmezlik geleneğini bozmak adına, o maç benim için daha önemli olacak'' diye konuştu. |
artik şu Pis Ağzina Alma şerefli Takimimizin Adini şeefsiz Tümör...5 Yillik Yenilmezliğimizi Bozacakmiş Biz Seni Bozmayalimda... |
Türkiye`de Saat: 17:11 . |