![]() |
Fenerin Serefsizi :mad: ulan tümer aklima bile gelmezdi bi 500 luk icin besiktasi saticagini pascal kadar delikanli degilmisin sen beee insallah biyerin kirilirda futbol haytin bitter sersfsiz tümer seni grönde delikanli sanir ulan PACAL KADAR DELIKANLI OLAMAZSIN OLUM SEN HERIF DOGUsTAN BESIKTASLI MUBAREK |
Arkadaşlar Tümerin lafına bakarmısınız ''O takımda 5-6 yılım geçti diyor''(BEŞİKTAŞ için).Ulan haysiyetsiz sen 5 yıl oynadığın bi takıma nasıl O dersin şerefsiiiz.Git o eziklerde oyna ayrıca ümraniyeden hemen kaçıp eziklerin standında boy göstermişsin.Haysiyetsiz ezik ruhlu adam |
Tümer'in gidişinin positif yönleri: evet iyi bir ortasaha oyuncusu olabilir, bazi maclarda da iyi oynardi hani...bir acidan bakarsak bir kayip gibi gorunebilir ama ya artilar:
fehmibjk isimli arkadaşın dediği gibi: Alıntı:
|
ulan o fener forman kefenin olur insallah senin allahdan en buyuk bedduam budur sanan sari lacivert rengin kefenin olsun senin |
nobre yok nobre yok nobre eziklerde.11 NUMARA FERREIRA ARTIK,nobre kim:) |
Yazik Sana Aslinda Fazla Tepkİ Vermeye Gerek Yok Artik Fb DÜŞÜnsÜn TÜmer DÜŞÜnsÜn Zafer Bİryol Un Halİ Ortada Sen De Öyle Olacaksin Ve Karin Sen Sokakta Her YÜrÜdÜĞÜnde Bİz BÜyÜk BeŞİktaŞlilarin Kafasindan Neler GeÇtİĞnİ Bİleceksİn Beraber GelmİŞtİn İlhan Mansiz La Ama Sen İlhanin SerÇe ParmaĞi Bİle Olamadin Kartaldin Şİmdİ Ürkek Bİr Kaanarya Oldun Sana Hayirli Olsun..... |
bakın ezik bir yazar ne yazmış Kaos’un içinde yeni kaos 30.05.2006 Fenerbahçe taraftarının ve camiasının istifasını geri aldırmak için uğraştığı Aziz Yıldırım, senede 1,5 milyon avro karşılığında Tümer Metin ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Tümer’in kötü futbolcu olduğunu, Fenerbahçe’de oynayamayacağını falan kimse söyleyemez. Ama bu transfer bir çok yönü ile tartışılır ve bu kararın altındaki vizyon aranır. 32 yaşındaki bir oyuncuya senede 1,5 milyon avro verirseniz, bunu “Yatırım yaparken borçlanmak doğaldır. Bu yatırımlar sonra size gelirler getirirler” açıklamasını yapamazsınız. Yaparsanız, gülünç olursunuz. Tümer, Nobre’nin rövanşı olarak Beşiktaş’tan alındıysa diyeceksiniz ki, bu da imkansız. Aylar önce ayrılacağını açıklamış bir oyuncuyu siz nasıl rahatlıkla alırsanız, sizin bırakmaya karar verdiğiniz Nobre’yi Beşiktaş’ın alması da bir transfer hamlesi değildir. Tümer bu kararında tamamen profesyonel düşünmüştür ve haklıdır. Ama internet sitelerinde dolaşan, Beşiktaş taraftarıyla birlikte Fenerbahçe için yaptığı tezahürat, o zaman da profesyonel olarak oynayan tümler’in karşısına konur. Gönülden Fenerbahçeliyim diyerek kimseyi yemesin. Sen iyi bir profesyonelsin ve bunu gittiğin takımlarda gösterdin. Öncelikle para kazanmak zorundasın ve bunu giydiğin formanın rengine bakmadan yapıyorsun. Doğrusunu da yapıyorsun. Ama taraftar gibi tezahürat yaparken o zaman bu bilincini sorgulayacak, “Beni yalnızca Tanrı yargılar” diye orana – burana yazdırmayacaksın. Fenerbahçe’nin paralarının nerelere harcandığı, ne şartlarda ulufe gibi dağıtıldığı, kulübün borcunun neden sabit bile kalmayıp, çığ gibi büyüdüğünü en net şekilde sergileyen örnektir bu transfer kararı. Elbette bunun başka bir yönü daha var. Dün Fenerbahçe’nin resmi internet sitesi Tümer’in transferi konusundaki haberleri yalanladı. Bir görüşme olmadı açıklamasını yaptı. Bugün ise aynı sitede Tümer ile üç yıllık anlaşma imzalandığı yazıyor. Kim doğru yazıyor, kim yalan yazıyor böylece herkes anlıyor. Fenerbahçe taraftarıyla oyun oynanıyor. Bu oyun kulüp vizyonu için değil, kulübü yönetenlerin vizyonuyla sınırlı kararları kapsıyor. Siz bir başkan adayını, işinden dolayı Galatasaray ile yaptığı anlaşma nedeniyle eleştirip, Fenerbahçe’ye “g.oğlanı” diye tezahürata katılmış oyuncuyu transfer ederseniz, o zaman bu oyunu sorgularlar. Hem de fena sorgularlar. 100. yılı öncesinde Fenerbahçe’nin nasıl yönetildiğini, balon bilançolarla üyelerin ve taraftarın gözünün nasıl boyandığı, 67 milyon dolarlık resmi borcun, bir ay sonra nasıl 116 milyon dolarlık resmi rakama ulaştığını, daha sonra Hürriyet Gazetesi’ndeki incelemede bu rakamın 130 milyon dolar olarak yer aldığını görüyoruz. Bunları ortaya çıkaran, yöneticilerin ve taraftarın sabah kalkarken; akşam yatarken küfür edip, yerin dibine soktuğu medya. Bakın bakalım sizin hakkınız kim koruyor. İnternet sitesindeki haberler mi, gazete sayfalarındaki haberler mi? Fenerbahçe ile oyun oynanmaz. Fenerbahçeliler de bu oyuna gelmez. Gerçekler acıdır, bazen de acıtır… |
bana göre ezik değil.. çok iyi bir yazı. sanırım yazan Fenerli demek istedin, alın işte, bizden çok fenerlilerin midesini bozuyor tümer :D :D :D |
Beşiktaş Beynindeki karaktersiz bir TÜMÖR den kurtuldu. |
şerefsiz Tümer Ezik |
alın serefsizin tursusunu kurun emi |
Arkadaslar tamam hepimiz kızgınız ama küfürsüz mesaj lütfeeeeen.. |
tümer eşine danışmış baya tartışmışlar eşin bile senden daha haysiyetlidir :S |
başkanım(azize)ile görüştükten sonra fbye imza atmaya gelirken çok heyecanlandım diyor,ulan senin heyecanınıda,başkanınıda.......... |
şerefsiz tümer para için kaçanlara formasını satanlara tümer gibi y.vşaklara kartal forması yakışmaz haram olsun tümer haram olsun forza marcio ferreria pereria nobre |
futbolcular gelir gider. ama bizim taraftarlığımız kalıcıdır.giden gider kalanlar bizimdir.biz topcularımıza sahip çıkalım.... onun gidişine ne üzüldüm nede kızdım ama konuşmalarına kızdım .beşiktaşın ekmeğini yiyen bu çirkefler gitsin ama ayıpları unutulmaz gitmekle değil söyledikleriyle unutulmayacaklar. böyle futbolcularla neden gecen sene bu hallere düştüğümüzün kanıtıdır aslında çağdaş tümer youla adem vb temizlik oluyor işte..bence bu transfer fb nin misillemesi . o da alet oldu.. isminin önüne gelen sıfat diyerek aslında beni düşüncelere itmişti beşiktaş adını ağzına almayarak. şimdi o takım diyor. yolun açık olsun demiyeceğim gittiğin yol yol değil..o sadece hakkımı helal etmiyorum..bana tv karşısında saç baş yoldurduğun sadece kendin için oynadığın pas atmadığın günleride.. seni kullandıklarını anlıyacaksın o ama iş işten gececek. transfer haberini yalanlayan ki.( beşiktaşta nobre için yapmıştı ama ligler daha bitmemişti o zaman anlayabiliyorum bu durumu) gidip gidip geri gelen başkanlarının olduğu sözün eri olmanın değil kaypaklığın kol gezdiği bir anlayışa gidiyorsun. sana yakışacak bir yerdesin ooo |
Allahim Sen Bilirsin Yarabbim .içinde Demekki Biraz Degil Tam Eziklikk Varmiş Anladim şimdi Gol Attiktan Sonra Neden Sevinmiyodu.... |
ya daha dün eziklere gol çaktıgında elini yüregine götürüyodun nerde kaldı senin delikanlılıgın türkiyede beşiktaş hariç hiç bi takımda oynamam avrupa oynarsam oynarım dedin sen gittin kendini cumhuriyetten sayan başka şerefsizleri seçtin yazıklar olsun tümer inşallah karar çıkmazda hemen askere alınırsın veya dur dur sen en iyisi sezonu kapat futbol hayatın sönsün içimizde böle ezikler varsa çeksin gitin arkadaş haysiyetsiz şerefsiz... |
bu bölümdeki ilk sayfaları okudum da aramızdan hiç kimse gideceğine inanmamış ne acı...allah belanı wersin tümer,daha dün tribünlere neler söylettiğini ne çabuk unuttun... |
iki paralık adammış inönüye gelceği zamanı iple cekiyorum. ona cok fazla küfürümvar hepsini şimdiden hazırlıcam. eyyy besiktaslı kardeşlerim 40.000 kişi olup hep bir ağızdan gözünün içine baka baka küfür edelim:) hiçş bişeye diil milyonlarca buna bende dahil beşiktaslı taraftarı kandırdıgın için kahrolıuyorum... PASCAL VE SERGENDEN BAŞKASINI TANIMAAAAAAM... |
bence artık bu adamın isminin beşiktaşforumdan tamamen silinmesi lazım. baksanıza bir anda ezikbahçeli oldu. yorum yazarak boşuna vaktimizi harcamayalım demi ama kendi düşen ağlamaz |
tümer ismi forumdan kalksın lütfen sevgili moderatör arkadaşlar lütfen artık bu adam hakkında yorum yapmaya bile gerek bence değilmi siz ne dersiniz |
BIRAK TÜMERİ T HARFLERİNİ BİLE SİLİN FORMU KİRLETMESİN... |
haklısın kardes ama iki yüzlülüğe dayanamaz bjk taraftarı... aramızda 500 milyar toplayıp götürüm suratına atsak tam cvp olur aslında adama ama neyse... |
haklisin kardes ezik adinin yorumunu yapmayalim,o hindi aleminde mutlu olsun |
pardon ne adamı ya yanlıs yazmısım insancık ewet ewet İNSANCIK |
Murat Aksu: "Beşiktaş'ın Tümer'e hiçbir teklifi olmamıştır. Tümer'e teklif yapmadım, kovdum, gitti" ifadelerini kullandı. karakartal |
Alıntı:
|
Bizim Eziklerle Işimiz Olmazzz Sertgende Fenere Gitti Ama Tümer Daha Dün Ne Açiklamalar Yapti Ben Türkiyede Bjkden Başka Takimdan Oynamam Demişti Bidaha Bjk Nin Kafini Agzina Almasin Ben Bjklilere Hakkimi Hellat Ettim Diyor Ama Bunu Iyi Bilsinki Hiç Bir Bjkli Ona Hakkini Etmeyecektir Bu Kadar Insafsiz Ve Ruhsuz Olunmazzzz |
Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atan Tümer, Fenerbahçe TV'ye çıktı.. "Beşiktaş'a hakkımı helal ettim, onlar da etsin" diyen Tümer en büyük Fenerbahçeliden daha çok mücadele edeceğini söyledi.. internetspor.net |
sana oyle cok sey soyluyorum ki icimde buralara sigmaz ... ama goreceksin gittiiiIT takimdan dislanip once yedekte oturup sonra samsuna geri doneceksin AMA once askerlik icin Manisaya CUNKU SEN KOMPLEKLISIN KENDINI ON PLANA CIKARMAK ADINA BUTUN DERBI MACLARINDA VARSIN SONRA KAYIPLARDA SERGEN SENDEN COK BAHSEDILIYO DIYEE SERGEN I KALDIRAMADIN ITT tigin takimda da ALEX I cekemeyip kapris yapacaksin HERKES BU YAZIMI BIR KENARA NOT ALSIN GORECEKSINIZ 01/01.2007 DE YEDEK KULUBESINDE ZAFER BILYOL LA MUHABBET EDERKEN GORECEGIZ ONLARII.... |
Bence silmek yerine hepsini bi topicde toplasak daha iyi olur. Ve yeni Tümör_Topicleri de acilmasin ve onun hakkinda da hic konusulmasin. Bence onun yaptigi serefsizlik hakkinda daha fazla konusursak ezikleri sevindirmis olucaz. Onlarin amaci zaten bu transferle bizleri kizdirmak. Buna izin vermeyelim. |
bır kafam guzel olur gezerım sokaklarda az bısede seklım olur cıkarım caca caddelere aman sakın ha karsıma cıkma olu o an allah bana ben sana |
bencede! Silelim gitsin! |
Alıntı:
Gitti ama. İşte böyle bi ********miş. Biz nasıl inanmışız delikanlı demişiz asla fenere gitmez demişiz ama o ******** napmış. Para için kendini satmış. Ama bu kadar adamın ahını almak kolay değil. Fenere giden hangi Beşiktaşlı futbolcu mutlu olmuş sorarım size. Bigün yine düşecek kucağımıza adi. |
valla benimde aklımdan geçiodu abi isabet olur bizi satan adamı forumda ismini nie tutalım ki???? |
Alıntı:
|
Tümer gitti arkadaşlar artık tümerle ilgili konuları kapayalım |
bu zamana kadar Beşiktaştan aldığın tüm paralar haram zıkkım olsun tümer, seni hep destekledim ama bu saatten sonra en büyük nefretimsin artık. |
Ya bırakın hersey aynı kalsın arkadaslar allah askına aranızda su adam gıttı dıe uzulen warmı?? butun fenerlıler aradı bgn tumerı aldık dıe dedım hayırlı olsun bı ınsan para ıcın kufur ettıgı takıma gıdıosa burda tartısılcak bısıde yoktur bnce tumerı ztn sewmezdım artık febelı oldu nefret edıorum herkese ii aksamlar .... |
Türkiye`de Saat: 09:07 . |