![]() |
Neden Etoo Beşiktaş'a gelebilir? Öncelikle aşağıda yazılanların her hangi bir kaynaktan haber olarak almadığımı belirteyim. Bunlar benim şahsi kanaatlerim http://fcbarcelone68.footblog.fr/ima...1137950629.jpg Samuel Etoo hatırlayacağınız gibi 28 Şubat'ta Türkiye'ye Zaman gazetesinin "yılın sporcusu" ödülünü almaya geldi. (Resimler: http://www.zaman.com.tr/?bl=sondakika&alt=&trh=20060228&hn=260782#) Etoo büyük ihtimalle Fetullah Gülen'in okullarında okumuş. Hatta bakarsınız İstiklal Marşımızı bile bilir. (Fethullah Gülen okullarında Afrikalı çocuklara İstiklal Marşımızı ezbere bilip okuorlar). Dolayısıyla Etoo'nun Türkiye'ye sempatisi var olduğunu en azından buraya gelmesiyle söyleyebiliriz. http://princesadelguisante.bitacoras...gpost/etoo.jpg Bunun yanısıra Etoo son aylarda İspanya'da kendisine yönelik olarak yapılan ırkçı tezahüratlar sebebiyle Barcelona'dan ayrılacağını ifade etmiş. Huzurlu bir ortam aradığını söylemişti. Sezdiğim kadarıyla "o adam" gibi Etoo için paranın çok fazla bir değeri yok. Zaten Etoo'nun tam emin değilim ama Afrika ya da Arap ülkerinden bir takımla bir seneliğine kafa dinleyerek futbol oynayacağına dair haberler de yayınlandı. Etoo'da 1 seneliğine Barcelona'dan ayrılacağını da açıklamıştı. http://www.diariodirecto.com/mm/9896.jpg Arkadaşlar Etoo'nun kendisine siyah olduğundan dolayı hakaret edilmeyen huzurlu bir ortam istediğini Türkiye'ye sempati duyduğunu, Barcelona'dan ayrılmak istediğini ve Beşiktaş'ın da siyah futbolculara aşırı bir sempati duyduğunu dikkate alırsak ben diyorum ki neden olmasın...Yönetimin derhal temasa geçmesi gerek!!! http://www.enredate.org/contenidos/2...dy/samuel5.jpg Etoo Beşiktaş'a yakışır... |
bizimkiler daha insua delgado yu bitiremio bunu nasıl bitirsin zor gibi gelio bana |
arkadasimm cok zor bi transfer buu |
gercekten cok zor en azindan simdilik.. |
Kske amaaa arkads soylemıs daha delgadoyu alamıyan adam eto o yu nasıl alıcak. |
arkadaşım önce tespitin için tebrik ve teşekkür ederiz ancak ne yazık ki sendeki vizyon bizim yönetimde yok böyle bi adamı bu gerekçelerle 1 sene kiralık da olsa alabileceklerine önce kendilerinin inanıp girişimlerde bulunmaları gerekli ancak vizyon lazım |
Alıntı:
http://www.valechumbar.com/media/1/2...orldplayer.jpg |
bir gün böyle bir forvet çıkaracağız bu alt yapıdan içime doğuyor hemde çok yakında |
işallah dedigin gibi cıkar kardeşim |
gelmez bence eto beşiktasa zor gelmesi |
off bi gelse varya 1 sene inönünün kapısında yatarım:) |
arkadaşım güzel diyonda bu transfer bu yönetimle zor |
keske gelse hem tribune tarftar cekrsın hemde formalardan transferın parasını cıkarırsın |
Barisozgur http://www.bjk.biz/forum/images/misc/Erkek.gif vbmenu_register("postmenu_54792", true); EĞER DEDİĞİNGİBİ BU ADAM FETHULLAHÇI İSE ( Kİ SANMIYORUM O SENİN HÜSN Ü KURUNTUN ) HİÇ GELMESİN . BEN LAİK CUMHURİYETE BAĞLI BİR TÜRK GENCİ OLARAK DİYORUMKİ SİYASETLE FUTBOLU BİRBİRİNE KARIŞTIRMA . AYRICA ETOO NUN ADININ KULLANARAK FETHULLAH VE OKULLARININ REKLAMINI YAPMA HELE HELE ONLARI VATAN SEVER GİBİ GÖSTERMEYE HİÇ ÇALIŞMA ÇÜNKÜ FETULLAH VE YANDAŞLARI VATAN HAİNİNİN ÖNDE GİDENİDİR . BU DA SANA KAPAK OLSUN .. |
ARKADASLAR BU TIP SIYASI POLEMIKLERE GIRMEYELIM BURDA ŞIK CUMLE LER KURULMUYOR KANISINDAYIM |
Alıntı:
Etoo'nun adını kullanarak Fethullah Gülen'in reklamını yaptığım saçmalığında bulunmuşsun Arkadaş bence sen önce doğru okumayı ve doğru yorum yapmayı öğren. Nereden çıkarıyosun senin tabirinle bu hüsnü kuruntuları. Senin açından işin daha vahim tarafı benim Fethullahçıları vatansever gibi gösterdeğimi nerenden uyduruyorsun. Yazımın içeriğinde böyle bir ima dahi yok. Arkadaş bir insanın lafı geçmesi onu reklamını yaptığım ya da siyaset anlamına gelmez. O senin peşin hükümlü sezinleme yanlışlığındır o kadar. Demek ki sen, oraya Robert kolejini yazsam Robert kolejiinin reklamını yapıyor hatta misyonerlik yaptığımı falan düşüneceksin.:rolleyes: Kırıcı olmak istemiyorum ama lütfen bu kadar aciz yorumlar yapma! :cool: Tarafsız gözle okuyan herkes benim ne demek istediğimi anlar... |
olmayacak duaya amin denmezki... |
Fetullah Gülen'in okullarında okumuş. Hatta bakarsınız İstiklal Marşımızı bile bilir. (Fethullah Gülen okullarında Afrikalı çocuklara İstiklal Marşımızı ezbere bilip okuorlar). Dolayısıyla Etoo'nun Türkiye'ye sempatisi var olduğunu en azından buraya gelmesiyle söyleyebiliriz. Barisozgur http://www.bjk.biz/forum/images/misc/Erkek.gif vbmenu_register("postmenu_54792", true); ARKADAŞIM YUKARIDAKİ SÖZLER SENİN DEĞİLMİ BU SÖZLER FETULLAH REKLAMI ONU VATAN SEVER GİBİ GÖSTERME DEĞİLSE NEDİR CABA AÇIKLARMISIN... ( YAZINI HAKARET ETMEDEN YAZ AYIPTIR BEN SANA HAKARET EDİYOMUYUM . EFENDİ OL EFENDİ . ) |
http://www.bjk.biz/forum/images/icons/icon1.gif Fetullah Gülen'in okullarında okumuş. Hatta bakarsınız İstiklal Marşımızı bile bilir. (Fethullah Gülen okullarında Afrikalı çocuklara İstiklal Marşımızı ezbere bilip okuorlar). Dolayısıyla Etoo'nun Türkiye'ye sempatisi var olduğunu en azından buraya gelmesiyle söyleyebiliriz. Barisozgur http://www.bjk.biz/forum/images/misc/Erkek.gif vbmenu_register("postmenu_54792", true); ARKADAŞIM YUKARIDAKİ SÖZLER SENİN DEĞİLMİ BU SÖZLER FETULLAH REKLAMI ONU VATAN SEVER GİBİ GÖSTERME DEĞİLSE NEDİR ACABA AÇIKLARMISIN... ( YAZINI HAKARET ETMEDEN YAZ AYIPTIR BEN SANA HAKARET EDİYOMUYUM . EFENDİ OL EFENDİ . ) |
etoo ya bir okullara iki birakin bunlari da, önümüzdeki sezonu konuşalım. |
Alıntı:
Ne yani sen buradan mı Fethulla Gülen'in reklamını yaptığım hatta vatansever gibi göstermeye çalıştığım yorunmunu çıkardın. Pes doğrusu! Arkadaş paragrafın sonuş cümlesine bakarsan ben orada Etoo'nun neden Türkiye'ye sempatisi olduğunu açıkladım. Bunun içinde önce Etoo'nun Fethullal Gülen okullarında okumuş olma olasışığına deyindikten sonra bu okullarda okuyanların Türkiye sempatisini vurgulamak ve dolayısyla Etoo'nun Türkiye'ye sempatisini vurgalamak için bir realite olarak öğrencilerin İstikal Marşı'mızı öğrendikleri okullardan bahsettim. Yani yazdıklarım sadece bir durum tespiti yani bir realite. Yani bir kez daha açıklıyorum beninm yazdığım şundzan şundan dolayı Etoo Türkiye'ye sempatisi var diyorum . Durum bundan ibaret. Tarafsız okuma becerisi gösterebilirsen bunu rahatlıkla kavrayabilirsin. Ama eğer sen tarafsız düşünmekle çağrışımsal düşünmeyi birbirine karıştırıyorsan elbetteki böyle saçma sapan beni de iftirayalan yorumlarda bulunursun. Artık şundan eminim ben gerçekten oraya Etoo'nun Robert kolejinde okuduğunu yazsaydım sen kendi mantığına göre beni Robert koleji nin reklamını ya da misyonerlik yaptığımı düşünecekmişsin. :rolleyes: Bundan sonra Fethullahtan bahsedersn sayende bu adamın adını herkese duyurmuş olursun. Ben bundan sonra bu adamın adını ağzıma almayacam. Argumansız ve mantık dışı önyargılı yorumların olursa da cevap vermeyeceğim. |
Arkadaşlar siyasi düşüncelerinize,tartışmalarınıza saygılıyım fakat bunların burda Beşiktaş ımıza katkısını düşünmenizi isterim... Tartışırken de lütfen saygı çercevesinde olalım.. |
etoya BIZIM FORMADA COK YAKISIR HANI:D |
olaylara biraz gerceksi bakmak laazim...eto nun besiktas tan önce gidebilecek binbir kulub var......belkki bi gün dünya kulubu olduumuz zmn böle oyunculari düsünebilriz....bütcemiz yettigi zmn |
arkadaslar adam arap ülkelerine gidicek diyosunuzda adam arap ülkelerine gitmiyo ki arap şeyhlerinin verdiği paralara gidiyo.Beşiktaş böyle bir transfer yapamaz.1 milyon euronun hesabını yaparlar ondan sonra işte Beşiktaşımızın 1 lirasını bile boşa harcamayız masalı okurlar.Hayal kurmayalım...Bence kadroyla değilde o Manchester veya Celtic ruhunu bu takıma nasıl getiririz onu düşünelim.Biliyosunuz Manchester ı dünyanın en zengin kulübü yapan taraftarı... |
5 sene sonra gelri belki:D |
Alıntı:
BU FORUMDA KİMSE SİYASİ KONULARA GİREMEZ ve SAYGI BİR ZORUNLULUKTUR. |
Ertem şener'in Deyimiyle;çölde Bir Vaha Gibi |
ulen bi delgadoyu bitiremedik etoomu gelecek bize yav :D ama gelirse türkiyeye bi tek bizde oynar cünkü biz siyahi oyuncuları diğer takımlardan daha cok severiz...etoo nun jübilesini bizde yapmasını isterim .... |
hayal kurmayı bırakkkkkk |
Bu kadar fantastik olmaya gerke yok arkadaşlar. Doğmamış çocuk için bile birbrinizin kalbin ne kadar çok çabuk kırarsınız! Demek ki böle bir adam gelse (ki gelmeyecek) Allah göstermeye neler olur? bu kadar anlamsız siyasi konulara Beşiktaş forumda girmeyin! Futbolsa devam fakat! yoksa bu konu kilitlencektir! |
kim istemezki etoo yu ama bizim yönetim arkadaşlarımında dediği gibi delgadoyu alamdı daha etoo yu mu alıcak?? |
imkansız diye birşey yoktur para çoğu kapıyı açar Arap ülkelerinde oynamaktan iyidir ayrıca..... |
bildiğim kadarıyla Al İttihad takımına gitme ihtimali varmış. yani parayı bassak bize de gelir. ayrıca müthiş bir reklam olur. ben al ittihat diye bi takım hiç duymamıştım ama eto'o transferinde adı geçmeşi bile reklamını yaptı. heleki biz bu transferi yaparsak süper reklam olur ve forma satışından paranın büyük bölümü karşılanmış olur. hayali bile güzel oluyo... |
etoo bu sene kiralık olarak kafsını dinlemek için arabistana gidecekmiş keşke türkiyeye gelse kiralık olarak ancak tabi ki bonservisini almaya gücü chelsea'nin yetmedi bizimkilerin mi yetecek o da var |
Eto'o Türkiyede Yılın Futbolcusu Seçildiği Zaman Açıklamasında ''Türkiyeye gelirim para benim için 2.planda tr yi çok seviyorum''dedi |
Alıntı:
|
eto ve beşiktaş süper olur vallah |
hıııı gelir gelir hatta bnde real madride gdiyom :D :D |
Daha İlk Sayfalardaki Hiç Bi Mesajı Okumadım (Öncelikle Belirteyim) Bu Tip Haberlerin Çıkma Sebebini Anlıyorum Hani Irkkçılık Var İspanyada Çarşı Sahiplendi Ya Eto'o da Çok Duygusal Adam Çarşıyı Sevdi Gelecek Buraya Zihniyetinde Olan Birinin Sallaması.. Bir Kere Beşiktaş'ın Forvet İhtiyacı Yok Boş Yere Para Verip Yabancı Kontenjanını Niye Doldursun ? 2. Soru Barcelonada Dünya Devleriyle Kapışırken Ve O Kadar Çok Talibi Varken (Dev Kulüp Bazında) Neden Uefa Kupasında Mücadele Edecek Bir Takıma Gelsin ki ? |
| Türkiye`de Saat: 00:06 . |