![]() |
Çarşı'ya hayır kampanyası! Bir arkadaşım Çarşı grubunu bir konuda övmüş bende burada Çarşıya neden karşı olduğumu savunucam her gerçek Beşiktaş taraftarıda karşı çıkmalı. bir arkadaş konusunda demişti çarşı eksi 15 derece soğukta deplasmana gidiyor sen hiç gittinmi diye bana sitem ediyor. ben gitmedim ama çarşı eksi 15 derece giderek bir vefa öğreniği göstermişse 2004 sezonunda serdar bilgili yönetimi, çarşıya, kapalıdan kombine vermeyince; çarşı grubu yönetime küfür etmedi mii? yeni açıkta bağırmayı reddetmedi mi? madem öle çok vefakarsa yeni açıkta bağırsın, madem öle kapalıdan çıksın orayı daha fahiş fiyatlara satılsın ve daha yüksek gelir etsin yönetim. ayrıca fb nin bu kadar gelişmesindeki en büyük sebeplerden biride bizdeki çarşı grubu gibi taraftar gruplarını zayıflatarak elde etmiştir. belki dar açıdan bakan Bjk taraftarları olabilir arkadaş objektif olalım. fb nin yıllık geliri Bjk nin iki katı, stadı iki katı, adamlar ortega anelka apiah gibi oyuncuları getirdiler. bizim en pahalı oyuncumuz holosko. fb yönetimi ne yaptı futbol seyircisi profilini değiştirdi. bizimde değiştirmemiz gerekli. çarşı grubu bir maç kazandırıyor bir maç kaybettiriyor. neredeyse kimin ayağına toıp gelse ıslıklayacak. o hatayı yapan oyuncuyu değil o oyuncuyu alanı neden ıslıklamıyorsun. stadımız kapanıyor kimin yüzünden yine işin içinde çarşı grubu var eğer tepki vereceksek, bir hafta sonu gidelim Türk futbol federasyonuna orada tepkimizi verelim. sivas maçını kaybettiren kim çarşı grubu arkadaş tepki vereceksen maçtan sonra ver. çarşı grubu takımı bazan ateşliyor bunada katılıyorum ama bence yararından çok zararı ver. Birçok kişi benim yorumuma katılmayacak ama ben yinede yorumu yazıyım dedim. kendimi yakup kadri osmanloğulunun yaban kitabında ahmet adlı karektere benzetiyorum. herkese tavsiye ederim bu kitabı, mutlak herkes bir gün ahmetin durumuna düşer. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
çarşı 25 yıldır kapalıda sen 50 kısıyı bile yeni açıktan alıp eskı açıga koysan yapamazmısın yeni açıktada oturan çarşı eskı açıktata oturan çarşı numaralıdada oturan çarşı çarşı sadece kapalıda toplanan bir grup degıldır çarşı inönuye girdigin anda 10 yasından 60 yasına kadar çıkan bay bayan insanlardan olusan toplulukdur BENCE |
Alıntı:
görüşüne saygı duyuyorum. ben sadece kapalıda konuçlanmasından şikayetçi değilim. ama bence mutlak bu grubun zayıflatılması lazım. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
ii hoş düşünmussun yazmıssın düşüncelı ama sunu bilki liverpool maçından sonra bir çok avrupa kanalı maçı 90 dakşka yayınladı sırf taraftar ıcın ingizlerin özellıkle gerar'ın yorumu eger bu taraftar bizde olsa önumuzde hiç bir rakip olmaz onlar sadece taraftarın kıymetını anladı bizim futbolcularımız anlamıyor maçı yenemeyıncede ayagım titredi bilmem ne eger sen bjk kulubunden oynuyorsak ıslıklanmayla ayagın titricekse git 3 ligde oyna ıslıklanmayla ayagı titriyecek yuncuların bjk işi olamaz |
Alıntı:
yorumuna hemen hemen katılıuyorum ama eldeki oyuncular bunlar. çarşının yararı yok demiyorum yararı olduğundan çok zararı var. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
zararı olduguna katılmıyorum biz kasımpaşa maçındada 2-0 maglup duruma dustugumuzde taraftarı arkamıza alarak 4-2 yendık antep maçındada 1-0 dan taraftarı arkamıza alarak 3-1 yendık |
Çarşı 1 maç kaybettirir ama 16 maç kazandırır.Herkes sivas maçını örnek veriyor ama orda olması gereken oldu.Eğer çarşı o gün öyle protestolar yapmasaydı o zaman çarşı prestijini kaybederdi.8-0 yenilmiş bir takımın taraftarıydık o zaman.Ve yönetimin verdiği sözleri yerine getirememisiydi tuz biber olmuştu buna.Belki o 3 puanı çok arıyoruz ama yapacak bir şey yok sonuçta.Çarşı çok bile dayanmıştı bu yönetime bence.....Herkesin bir sabrı vardır ve çarşınında sabrı o gün bitmişti... |
Alıntı:
saygı duyarım görüşlerine ama Bjk 8-9 kez geriden gelip galip geldi bunların bazıları inönüdeyken bazılarında da deplasmanda kazandı hemde deplasmanda 50-100 Bjk li taraftar varken. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
ya herşey güzel ama kendi stadımızda oyuncularımızın ıslıklanmasına anlam veremiorum böle taraftarlık olmaz..topçular stresten istediklerini yapamıyorlar bence statda asla böle şeler olmamalı |
ama yeri geldıgınde ıslıkda olmalı bence |
Alıntı:
saygı duyarım görüşlerine. ama para kaybetiriyor kapalı da konuçlanarak. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
çarşı tamamen zararlı denemez...zarar verdiğide oluyo ama kötü niyetli bir durum yok bunu herkes biliyo... |
Alıntı:
ben maç sırasında kesinlikle karşıyım. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
çarşı eğer ıolmasaydı beşiktaş olmazdı bence çünkü yenildiğinde arkasında duran belkide tek şey..bunları unutma sevinemk için sevmedik sloganı çarşının...8-0 bile yenilidikten sonra hala arkasındayız..eğer şu an beşiktaş söz ediliyosa yanında çarşıyla birlikte söz ediliyo...HERKES ÇARŞI OLAMAZ...bence tabiki |
Alıntı:
|
bizim tribün sabırsız ayrıca da bu yönetimin aptalca transferlerine karşı örn. eziklerden gelen bütün adamlara bende karşıyım ama maç esnasında ıslıklamak yada bağırmak olmaz bak son dk. maçı 3-2 alınca herkes tükürdüğünü yaladı bu bize yakışmadı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=PascaL_NoumA_21;594189]bizim tribün sabırsız ayrıca da bu yönetimin aptalca transferlerine karşı örn. eziklerden gelen bütün adamlara bende karşıyım ama maç esnasında ıslıklamak yada bağırmak olmaz bak son dk. maçı 3-2 alınca herkes tükürdüğünü yaladı bu bize yakışmadı[/quote] tükürdüğünü yalamak sevinçse sevinmezsin ozaman halen burda herkes yapılan yanlışlıkarı konuşuyor ve sen bu foruma ne için giriyorsun anlaömıyorum sadece yonetime salama oyunculara taraftara laf atmakmı senin işin yaa seni başka konularda yorum yaparken goremiycekmiyim yaptıpğın yorumlardada haklı olsan gam yemiycem ve bende şuanne yonetimin nede sağlamın yaptıkarını beğenmiyorum ama kalkıpta aptal ve benzeri laflar soylemende sana yakışmıyor |
Alıntı:
olmaz mı Çarşı grubu her kötü sonuçta neredeyse ıslıklıyor. baki, ibo, çağdaş,youla,rüştü, mehmet yozgatlı, okan buruk, bunların hepsini ıslıkladı aklıma gelmeyen mutlak vardır. bunları alanı ise 1 kez ıslıkladı. hatta yeni açığın üstüne bile yürüdü yönetimi istifaya çağırdığı için. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
[quote=tekaşkımbjk_03;594193] Alıntı:
|
Alıntı:
gordon iyi bi transfer bobo geldıgındede böyle diyordu herkes ama gecn oyuncunun yararını görduk gordonda bobo gibi olacak youtubede herkes çarşının videolara basksın özellıkle gs ve fb taraftarlarının yorumları var çok güzel bir grup diye |
Alıntı:
fenerbahçenin ne zaman çarşı gibi büyük bir grubu olduda bunu küçülttü? çarşı yönetime tepkisiz bir taraftar grubu mu? stadı kapanan tek takım beşiktaş mı stad kapandı diye çarşı suçlanıyor? |
Alıntı:
|
[quote=PascaL_NoumA_21;594195] Alıntı:
rüştüyü maç sonunda çağırmak ise tükürdüğünü yalamak dseğil büyüklüktür illaki maç içerisinde olacaktır boyle şeyler ama sonradan affetmek ve affedilmekte olması lazım |
Alıntı:
peki sana bir soru sen bir oyuncu alıp iki seneni heba edip 2 milyon euro dan 10 milyon euro ya satmayı kabul edermisin. oyuncu yetiştirmek 10 tane genç oyuncu alınıp olmaz genç oyuncuyu yedek alırsın. Bobo ilk geldiğinde bir çok taraftar duydum herkes bobo ya küfür ediyordu çıkar şu adamı diye feryat figan ediyordu ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
|
[quote=tekaşkımbjk_03;594200] Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
1 )evet çarşı kadar etkili bir grup hiç bir zaman olmadı ama eski gücüne nazaran daha azaldı. 2) demirören yöentimi geldiğinden beri tepkisiz bir grup sadece bir kez istifaya çağırdı yönetimi. 2 sene önce yeni açık ve numaralı türbünlerine küfür bile etti, istifaya çağırıyor diye: sen anlaşaşılan takip etmiyorsun Bjk yi ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
|
sonuna kadar katılıyorum arkadaşım görüşlerine, çarşı inanılmaz bir ambians yaratabiliyor statta, bundan ben de inanılmaz haz duyuyorum ama futbolun bir sektör haline geldiği şu zamanda çarşı mantalitesi beşiktaş kültürünün sembolü olmamalı, bedava biletlerle yıllardır en güzel kısmı işgal ediyorlar ve tarihn en iyi yönetimine, kendilerini kale arkasına aldıkları için küfrettiler, burada önemli olan beşiktaştır, çarşı ise kabul edin veya etmeyin kendisini herşeyin üstünde gören bir topluluk haline gelmeye başladı, aziz yıldırım'I seversiniz veya sevmezsiniz o başka bir konu ama şunu kabul etmek zorundasınız ki fenerbahçe'yi mükemmel yönettiler ve şu anda kıskandığımız bir noktaya geldiler, aiz yıldırım seyirciyle tartıştı, zaman geldi kendi seyircisinden küfür de yedi ama vazgeçmedi ve sonucu görüyoruz, taraftarları yeterince gürültü çıkramıyorlar diyebilirsiniz, ben oyuncunun topu ayağına her alışında ıslıklanma korkusu yaşayacağı, küfür olmadan maçın tamamlanmayacağı, zaman zaman iğrençleşen tezahüratlar yapan ve üstüne üstlük bunları bedava yapan bir seyirci topluluğu yerine çekirdek çıtlatan ama kasayı dolduran seyirci modelini tercih ederim, çarşının ruhu var, geçmişi var, mükemmel ambiansı var, şuyu var, buyu var, şu maçtan sonra herkes bizi konuştu, o maçtan sonra şu şunu dedi hikayeleriyle karın doymuyor, sana kazandıracak seyirciyi maçlara alacaksın, olay budur... |
pekı burdan soruyorum bütün fulbcolculara sorulsun diyilsin inönudekı 17 maçı rahat oynamak ıcın seyircisizmi olmasını istersiniz yoksa ayagınızın titremesini kabul edip taraftarla birliktemı oynakmak istersiniz sunuda unutmayın bu takıma gelen bir çok oyuncu inönude taraftarı görcegı ilk anı merak ederdı bunlar sayıyım nobre-tello-delgado-cisse-mehmet yozgatlı-gordon bu youncular ve bi kaç tane daha çarşının sayesınde bu takıma geldı |
[quote=PascaL_NoumA_21;594218]onu bende anlamadım bi türlü..herkese karşı olan tribünümüz nie bu demirörenin yanında? ? ? ?:embarassed:[/q sadece çarşı grubu yanında başka kimse değil demekki oradan nemalanıyor çarşı grubu ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
|
[quote=alperenkartal;594226] Alıntı:
|
Alıntı:
bence bir çok oyuncu çarşıyı istemiyor ama eli mahkum mecbur ekmek parası için takımda kalıyor gerçi ekmek parası sayılmaz fırına kaçıyor biraz :) ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
[quote=alperenkartal;594226] Alıntı:
çarşıyı satın alamaz kımse çarşı kımseye yapısmaz mıllet çarşıya yapısır |
Alıntı:
|
Alıntı:
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Türkiye`de Saat: 00:06 . |