![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
serdar bilgili nin yaptıgını bilmiyosan onun üzerinden yorum yapma.kapalının kapasitesini arttırıcam dedi gitti kapalıya loca yaptı.1990 lı yıllarda o vefakar taraftar kapalıyı fenerlilere bırakmamak için geceden stad yanında yatıyolardı.istanbulspor maçlarını inönüde oynamak istiyorz diyince inönü bizimdir direkler sizindir diyerek tepkisin koymş taraftar grubudur çarşı.Şimdi çarşı orayı hak etmiyoda kale arkasını mı hak ediyo ?? kapalıda maç izlediysen bilmen gerekir kapalıda küfür eden birisi olunca abiler hemen müdahale ediyorlar.o yüzden stad çarşı yüzünden kapanıyo diyemezsin oradaki abiler ellerinden geleni yapıyolar. sivas maçında werilicek tepkiyi maçtan snra wer diyosn...ne demek maçtan snra wer ya birader bn o maçta afedersinz ama donuma kadar ıslandım kapıdaki görevliler üstümü bile aramadılar o yağmurda gittim bn o maça ortada futbol yok bişey yok 1-0 yeniyosn snra ne oluyo 2-1 bn tepkimi maç bitimine mi sakliycam ? sivas maçında yenilirsek topluca gideriz diyen başkanın yüzü gülsün diye tepkimi koymiycakmym ortaya??? fenerbahçe ile bizi bir tutamazsn kardeşim sen maçtan önce gidip bi birahaneye girip tabaktaki 2patates için 15m para bi tane bira için 8m para werebiliyomsn ??? eminim ki werremiyorsn...sen taraftar olarak fenerlilerin aldıgı forma v.b ürünlerin yarısını alabiliyormsn hyr alamıyorsn..o yüzden birader yazdıkların saçma çarşıda olmasa o stada kim gidicek ? kapalıya doldurabilicekmisin??? o yüzden Çarşı bu yazıyada karşı ! |
Bence bunu daha fazla uzatmaya gerek yok.. Kişisel fikirdir bunla.. oalyı büyütmeye ne gergek var... |
Alıntı:
valla arkadaş tam benim kastettiğim çarşı grubunun mantelitesini taşıyorsun. senin düşüncelerinini hiç tasvip etmiyorum. evet yeni açıkta bağır, loca yapacak tabiki serdar bilgili. o loacaya gelen 10 kişi çarşı grubunun 10 misli daha fazla katkı sağlıyor kulubeye. delikanlı gibi çıkıp yönetim istifa diye bağırdı 1 sene önce sivas maçında. ama çarşı ne yaptı tüm Bjk türbünlerine küfür etti. o maçta istifa diye ilk bağıran loca daki taraftarlardır hemde istifa diye maçtan sonra bağırdılar. ayrıca bende o maçta ıslandım ama tepki vermedim maç sırasında ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
şuna herkes inansın hiç bir taraftar gurubu takımını bukadar sevemez çok sevmek bazen zararda verebilir ama çarşı beşiktaşın göz bebegi o olmazsa beşiktaş maçlarının hiç bir tadı tuzu olmaz çarşı bir ruhtur herkezda yoktur |
çarşının 1 tane yanlışı varsa 99 tane doğrusu vardır ama görmek isteyen sadece 1 yanlışı görür!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
haklısın ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
SuçLu arıyorsanız , yönetimi suçlayın , hocayı suçlayın , başkanı suçlayın , teknik heyeti suçlayın , menajeri suçlayın. Ama şunu unutmayın , Beşiktaş , Beşiktaş taraftarı olmadan var olamaz! suçlanmaması gereken sadece taraftardır. |
Alıntı:
avrupaya 8-0 yenildik diyemi daha çok anılacağız yoksa bu gösteriylemi. ayrıca şöyle bir soru sorabilirsin çarşı mı 8-0 yenilin dedi. demedi ama çarşı olmasaydı böyle olmazdı. bu yönetim varsa çarşı yüzündendir. geçen sene sivas maçında tüm türbünler istifa diye bağırırken, çarşı, bağıranlara küfür ediyordu. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Türkiye`de Saat: 15:40 . |