![]() |
Viana Valencia'nın Valencia, Newcastle'dan Hugo Viana'yı opsiyonlu anlaşmasını kullanarak renklerine bağladı.. Portekizli oyuncu Newcastle'de istenileni veremiyordu, buna bir de Emre N'Zogbia'nın iyi performansları da eklenince 2002 Haziran'ında transfer olan oyuncuya yol göründü. Valencia, sezon başında Hugo'yu kiralık olarak almıştı. "Viana çok önemli ve iyi bir potansiyele sahip oyuncu." diyen Valencia'nın sportif direktörü Javier Subirats, Viana'nın Dünya Kupası'nda forma giyeceğini ve değerinin artabileceğini söyledi. |
ben onu tanimiyorum... |
tanımıyorum |
yaşı daha genç tanımamanız normal. birde souness bu adamı pek tutmamıştı. ama valencia yıldız olacak oyuncudan anlayan bir klüp. |
bence gereksiz ve bos bi transfer, dunya piyasasinda adi gecmemis olan, ve newcastle icin 1 mac bile oynamamis olan bi futbolcu napabilirki sizce? |
ya bu adam ofansif anlamda her yerde oynayabiliyo ayrıca 2002 2003 te lisbondan newcastle a 12.750 milyon euroya gitmis |
adi besiktasla anilsa kesinlikle hayir derim , kayserispor gibi kuluplerde oynar sadece ama valencia ya yakismamiz .. |
viana yı tanımayan arkadaşlar yarınki almanya - portekiz 3.lük maçını izlesinler. |
valencia gene topluyor adamlari ama bir turlu istenen duzeye gelemıo... |
Türkiye`de Saat: 20:38 . |