![]() |
Kiki Musampa http://www.4thegame.com/media/00/02/...ofile_2005.jpg ingiliz basınındaki bir habere göre "Kiki Musampa Beşiktaşımıza gelebilir" kaynak: http://www.manchestereveningnews.co....eep_james.html Alıntı:
adam sol konat oyuncusu ve Manchester City'ye Atlethico Madrid'den kiralandı, 1977 doğumlu. |
napalım ALLAHIN muşamba sını:) |
yaa bence o oldugu yerde kalsın son sahıbı oluruz gıbı bır hıs var ıcımde |
tanıyan biri anlatsın bu arkadaşıda tanıyalım arkadaşlar |
musampanin ne isi var daa ii adamlar almaliyizz |
bu adam uzun süre ispanyada oynadı hatta o bir ara ispanya iç transferinde baya popüler oldu atletico madrit ldı, bi süre oynadı daha sonra ordan nerey gitti bilmiyorum cok patlama yapar demilerdi bu adam için ama surekliliği yok sanırım genel afrikalı futbolcu sendromu,o kadar da yaşlı olmaması lazım hani hızlı teknik yırtıcı forvet tipinden çok calımcı |
Bu adamı begenmeyen arkadaslar begensenizde bu adamı alamayız zaten rahat olun :) |
ne musampası ne musakkası ya :D |
Alıntı:
|
haqydaa bu adam hakkaten iyi topçu, adının garipliğine bakılıp da futbolcu kötülenir mi? |
Alıntı:
evt ii olabilir de.....dünyada binbir tane ii oyuncu var. ona bakarsan... |
Alıntı:
|
3,5 mil euromus bonservisiii eskiden ama su an bedava cunku kontrati bitmis adam sol kanatta oynuomuss ve ajax altyapisindan yetismiss 20.07.1977 dogumlu gecen sene man.cityde 27 mac oynamisss |
murat senın bu zıgıc ı ızledım . onu basket takımına alalım bı :) |
yok abi yedek kaldiyaa morali bozuldu bide orta falan gelmedii yoksa yazardii o adamm |
Alıntı:
|
( YOK ABI YEDEK KALDIYA MORALI BOZULMUS )yaw murat cok komık adamsın vesselam Allah uzun ömurler versın kardesıme uleen Benı cok guldurdun yaaa :) :) :) :) :) Canımsın |
hehehehe yedek meselesini adam sevgisinden korma amaçlı yazmış da bence de hiç orta gelmedi sırbistan koraman ın sürüklediği toplardan başka atak gücü olmayan bi takımdı bir tane orta gelmedi dev gibi adama yuh dedim resmen rastgele orta yapsan gene vurur be yuh Carew de bizdeyken Lyon daki gibi etkili değildi nedeni Carew in kötü oluşu değil bizim doğru düzgün adamı besleyememizdi umarım anlatabilmişimdir :D hemen asmayın adamı ben de ikinci kez izledim ama daha izlemek lazım |
ben onu ajaxtan taniyorum. bence gereksiz biri herhangi bir ozelligi bulunmuyor bunun gibi bizde 2ci ligde birsuru genc yetenekler var onlar daha faydali olur. GEREKSIZ JUAN FRAN GIBI ELINDE KALIR!!!! |
kim bu muşamba allah aşkına yav |
arkadaşlar gerçekten de iyi bir kanat oyuncusudur kendisi defansif yönü zyıf ofansif özellikleri iyi güçlü iyi orta yapabilen sol kanat oyuncusu kendisi |
Ya Bncede Gereksiz |
Alıntı:
|
allah korusun bu adam ibrahim akından bi farkı yok yaaa topu ayagında tutamıyor |
bilen de konşuyor bilmeyende adamın adını ilk defa duyanlar bile hakkında yorum yapıyor ne biçim iş anlamadım. ben sadece adını duydum izlemediğim için yorum yok... |
yorumları okudukca hayretler içinde kaldım bu adam mı topu ayagında tuamıyor? bu adam amokachi gibi hem suratli hem acayip calımcı bir adam, ancak bu adam alışır alışmaz onu bilemem , disiplinlidir veya değildir onu bilmem,,ispanyanın transferinde herkes bunun peşindeydi, atletico yuksek paraya aldıydı bunu |
ya almayız kesin yalan haberdir |
ya beyler bılıp bılmeden konusuyosunuz musampayı bu adamı alalımda o zaman gorun musambayı allaha allah azı olan herkes konusuyo bılen konussun |
Kiki Musampa sürprizi İngiliz basını, Siyah-Beyazlılar’ın Kiki Musampa ile anlaştığını iddia etti. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Bonservisi Atletico Madrid'de olan, son iki sezonda Manchester City'de kiralık oynayan Kongo asıllı Hollandalı yıldızla Beşiktaşlı yöneticilerin el sıkıştığı ileri sürüldü. İngiliz basını, 28 yaşındaki Musampa'yı Tigana'nın istediğini de vurguladı. kartalhaber |
nerden çıktı bu muşamba yine yahuu....daha iyi adam lazım bizim sol tarafa.. |
gereksiz transfer artı yalan haber kız cadı sinem sende inanıyosun buna he tüüüüüüüüüüüü :D:D |
Nasıl gereksiz transfer!Musamba 28 yaşında İngiltere ve ispanya tecrübesi olan bir oyuncu.Orta sayada savunmanın önünde muazzam iş yapar -------------------fahri ---------musamba------ ------------kleberson ----------------------delgado----------- |
Alıntı:
AYNEN KATILIYORUMM +1903,BENCE ÇOK YARARLI OLUR,AMA HABER ATMASYON GİBİ GELDİ. |
kim bu oyuncu ya besikasimiza bu oyuncular yakismaz hemde ispanyada oynuyormus |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
inandığımı kim söledi beee :) |
Alıntı:
|
musambadan hayır ghelmez benceeee.boş verelim yaaA:):) |
Ne Laurent Robert, nede Musukka´mi musamba´mi neyse. Ben yine Denilson diyorum. http://www.youtube.com/watch?v=RytIb...earch=denilson |
Türkiye`de Saat: 18:24 . |