![]() |
Alıntı:
evt ii olabilir de.....dünyada binbir tane ii oyuncu var. ona bakarsan... |
Alıntı:
|
3,5 mil euromus bonservisiii eskiden ama su an bedava cunku kontrati bitmis adam sol kanatta oynuomuss ve ajax altyapisindan yetismiss 20.07.1977 dogumlu gecen sene man.cityde 27 mac oynamisss |
murat senın bu zıgıc ı ızledım . onu basket takımına alalım bı :) |
yok abi yedek kaldiyaa morali bozuldu bide orta falan gelmedii yoksa yazardii o adamm |
Alıntı:
|
( YOK ABI YEDEK KALDIYA MORALI BOZULMUS )yaw murat cok komık adamsın vesselam Allah uzun ömurler versın kardesıme uleen Benı cok guldurdun yaaa :) :) :) :) :) Canımsın |
hehehehe yedek meselesini adam sevgisinden korma amaçlı yazmış da bence de hiç orta gelmedi sırbistan koraman ın sürüklediği toplardan başka atak gücü olmayan bi takımdı bir tane orta gelmedi dev gibi adama yuh dedim resmen rastgele orta yapsan gene vurur be yuh Carew de bizdeyken Lyon daki gibi etkili değildi nedeni Carew in kötü oluşu değil bizim doğru düzgün adamı besleyememizdi umarım anlatabilmişimdir :D hemen asmayın adamı ben de ikinci kez izledim ama daha izlemek lazım |
ben onu ajaxtan taniyorum. bence gereksiz biri herhangi bir ozelligi bulunmuyor bunun gibi bizde 2ci ligde birsuru genc yetenekler var onlar daha faydali olur. GEREKSIZ JUAN FRAN GIBI ELINDE KALIR!!!! |
kim bu muşamba allah aşkına yav |
Türkiye`de Saat: 23:01 . |