![]() |
arkadaşlar gerçekten de iyi bir kanat oyuncusudur kendisi defansif yönü zyıf ofansif özellikleri iyi güçlü iyi orta yapabilen sol kanat oyuncusu kendisi |
Ya Bncede Gereksiz |
Alıntı:
|
allah korusun bu adam ibrahim akından bi farkı yok yaaa topu ayagında tutamıyor |
bilen de konşuyor bilmeyende adamın adını ilk defa duyanlar bile hakkında yorum yapıyor ne biçim iş anlamadım. ben sadece adını duydum izlemediğim için yorum yok... |
yorumları okudukca hayretler içinde kaldım bu adam mı topu ayagında tuamıyor? bu adam amokachi gibi hem suratli hem acayip calımcı bir adam, ancak bu adam alışır alışmaz onu bilemem , disiplinlidir veya değildir onu bilmem,,ispanyanın transferinde herkes bunun peşindeydi, atletico yuksek paraya aldıydı bunu |
ya almayız kesin yalan haberdir |
ya beyler bılıp bılmeden konusuyosunuz musampayı bu adamı alalımda o zaman gorun musambayı allaha allah azı olan herkes konusuyo bılen konussun |
Kiki Musampa sürprizi İngiliz basını, Siyah-Beyazlılar’ın Kiki Musampa ile anlaştığını iddia etti. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Bonservisi Atletico Madrid'de olan, son iki sezonda Manchester City'de kiralık oynayan Kongo asıllı Hollandalı yıldızla Beşiktaşlı yöneticilerin el sıkıştığı ileri sürüldü. İngiliz basını, 28 yaşındaki Musampa'yı Tigana'nın istediğini de vurguladı. kartalhaber |
nerden çıktı bu muşamba yine yahuu....daha iyi adam lazım bizim sol tarafa.. |
Türkiye`de Saat: 12:25 . |