![]() |
Beşiktaşımız-Trabzonspor (26.Hafta Karşılaşması) http://www.kaliteliresimler.com/data.../1316/logo.jpg http://www.resimcity.com/data/thumbn...imleri_1_2.jpg İnönü Stadı 16 Mart Pazar saat :19.00 |
Önce gençlerbirliğini yenmemiz gerek lider lider yola devam edelim :) |
gençlerin formda zamanına denk geldik,,hayırlısı !! hamsiden korkmam gençlerden korktuğum kadar... |
gençler maçı öncelik de olan onu bir alalım gerisi gelir |
2 gün izin Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ni uzatmalarda gelen golle 2-1 yenip, liderliğini sürdüren Beşiktaşımızda futbolcular 2 gün izin yapacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği 2 günlük izinle bugün ve yarını dinlenerek geçirecek siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında BJK İnönü Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına 10 Mart Pazartesi günü başlayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde öğleden sonra toplanacak siyah-beyazlı futbolcular, haftanın ilk çalışmasını saat 16.00'da gerçekleştirecek. Kaynak: AA |
trabzon maci icin bir an once hazirliklar baslamali (taraftar) artik her mac sampiyonluk maci taraftarimiz zaten bunun bilincinde |
maca gidiyozmu :) |
geriye kaldı 9 hafta bu macı alırsak gerisi kolay engelleri birer birer aşıyoruz cisse'nin bu macta forma gıymesi lazım gencler macında goruldu ....şu sag beke serdar kurtulus gelirse iyi olur.. gordonda forma giysin artık bakiden iyidir gene bu mac cok zor gececek .. |
inşallah 3 puan bizim hanemize yazılır |
şu an ne durumda olurlarsa olsunlar yinede ts ciddiye alınması gereken bir takım prestij mücadelesi verecekler |
Baki yerıne Gordon oynasın Serdar Kurtulus ıyılesırse o da oynasın alırız Trabzon defansı bızımkındende kotu hucum hattı ıyı bır tek gollu mac olur ve alırız |
Trabzonun artık bir iddası kalmadı ama kayseri kaybetti bu hafta alırsa 10 puan fark oluyor ve 9 maç var daha bunlar şimdi ümitlenirler ama nafile takımda istikrar yok zorlu bir maç olur ama kazanamazlar bu maçta gol çok olabilir ama biz kazanarız |
Beşiktaş'ta 2 günlük izin bitiyor Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ni uzatmalarda gelen golle 2-1 yenip, liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta futbolculara verilen 2 günlük izin yarın bitiyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği izinle 2 günü dinlenerek geçiren siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında BJK İnönü Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde öğleden sonra toplanacak siyah-beyazlı futbolcular, haftanın ilk çalışmasını saat 16.00'da gerçekleştirecek. 09.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Trabzonla aramızdakifark önemli diil bence.Liderlik gitmesin elden ya |
umarım liderim bu maçıda alır ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşır hadi kartalım kalbim seninle... |
allah bu maçıda alnımızın akıyla alıp şampiyonluk yolunda ilerlememizi nasip etsin:D:D |
haftanın son maçını biz oynayacağız rakipler kazanırsa strese fazla girmeden rahatça kazanabiliriz umarım |
bu maçı kolay kazanacağımızı düşünüyorum neden derseniz bilmiyorum ama maçı 2-0 yada 3-0 alırız |
kasımpaşa macında izledim trabzonu gökdenizsiz hiçbişeyler bence ama bu mac gökdeniz oynıcak onu iyi tutarsak bence kolay geceriz yoksa başımıza bela olurlar.. |
beşiktaş-trabzonspor beşiktaş trabzon maçı önemli bir maç yanlız arkadaşlar trübünlerde lütfen taşkınlık yapmayalım takımımıza olan desteğimizi en güzel şekilde bu maçtada göstereceğimize eminim holigan değil taraftar olalım derim saygılarımla :congrats: |
haydı pazar gunu sov yıne sov yapalım kazanda sov yapmamıs lazım lıder besıktas |
Beşiktaş basına kapalı çalıştı Turkcell Süper Lig lideri Beşiktaş, Trabzonspor ile 16 Mart Pazar günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlıların, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda kondisyon ağırlıklı çalıştıkları bildirildi. Beşiktaş, hazırlıklarına bu akşam yapacağı günün ikinci antrenmanıyla devam edecek. 11.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
nedendır bılmem ama bu mac oncesı cok rahatım.rahat bır galıbıyet seyretmemıs olmamıza rahmet kolay kazanacagımızı hıssedıyorum |
Trabzon'da Gökdeniz yok Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile her an anlaşmanın gerçekleşebileceğini ve bu nedenle Beşiktaş maçında sahada olmayacağını söyledi. Bu akşam büyük olasılıkla transferin biteceğini söyleyen Şener, Rus kulübü ile 8 milyon 700 bin Euro'ya anlaşmaya vardıklarını söyledi. Şener, Beşiktaş maçında başka Gökdeniz'ler sahada olacak dedi. Gökdeniz'i teorik bir yıldız olarak tanımlayan Şener, pratikte yıldız değil dedi. Sadri Şener sözlerini şöyle tamamladı: "Yıldız oyuncu takımını Konyaspor karşısında 1-0 mağlupken, 3-1 galibiyete taşıyan futbolcudur" dedi. bu iyi haber gökdeniz yok. |
gökdenizin olmaması bizim için iyi haber yalnız ts deki barış memiş çok gaz ve yetenekli böyle bir maçta kendini göstermek isteyecektir nolursa olsun ona dikkat etmeliyiz |
Alıntı:
|
kasımpaşa maçında verdikleri boş alanı bizede verirlersen yeriz hamsiyi zor maç ama alacaktır inönüde kartalım |
nolursa olsun bizim olsun insallah |
KARTAL TEMİZ HAVA ALDI!.. Turkcell Süper Lig lideri Beşiktaş, Trabzonspor ile 16 Mart Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk yarım saati basına açık tutulan antrenmana takım halinde yapılan ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlılar, pas çalışmasının ardından duran top organizasyonları üzerinde çalıştı. Hücum varyasyonlarıyla devam eden idmanın, şut çalışmasıyla sona erdiği bildirildi. Beşiktaş'ın bugünkü idmanına sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen İbrahim Kaş ve Cisse'nin dışında bütün oyuncular katıldı. Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı çalışmayla sürdürecek. Öte yandan, idman sonrasında siyah-beyazlı kulübe, tesislerde kullanılmak üzere Nikken firması tarafından 24 adet hava temizleme makinesi hediye edildi.Makinelerin teslim törenine futbolculardan kaptan İbrahim Üzülmez, Bobo, Nobre, Aydın ve Serdar Özkan katıldı. |
bu maç nobre ve holoskonun maçı olacak |
Trabzonspor büyük maçlarda kazanamıyor A.A. Turkcell Süper Lig'de, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezonun ilk yarısında “üç büyük” takımla yaptığı maçlarda başarısız bir performans sergiledi. Bordo-mavililer, ligin ilk yarısında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile yaptığı maçlardan yenilgiyle ayrıldı. Karadeniz ekibi, ligin 9. haftasında Beşiktaş'a sahasında 3-2, ligin 13. haftasında sahasında Galatasaray'a 1-0 ve ligin 17. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu. Beşiktaş maçından sonra istifa eden Ziya Doğan'ın yerine getirilen teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Galatasaray ve Fenerbahçe'ye mağlup olan Karadeniz ekibi, Beşiktaş'ı yenmesi halinde Yanal ile büyük maçlardaki ilk galibiyetini elde etmiş olacak. GÖKDENİZ'İN YERİNE BARIŞ Trabzonspor, Rubin Kazan'a verdiği futbolcusu Gökdeniz'den yoksun olarak Beşiktaş maçına çıkacak. Karadeniz ekibinde Gökdeniz'in yerine Kasımpaşa maçında olduğu gibi Barış Memiş'in forma giymesi bekleniyor. Gökdeniz, ligde attığı 11 gol ile bu sezon bordo-mavili takımın en golcü oyuncusuydu. </B> |
Yattara'ya özel krampon A.A. Trabzonsporlu futbolcu İbrahima Yattara, Turkcell Süper Lig'de 16 Mart Pazar günkü Beşiktaş maçında, oğulları Amadou ve Salif'in isimleri yazılı özel kramponla mücadele edecek. Gineli futbolcu, zorlu karşılaşmada sponsoru Lotto tarafından hediye edilen özel kramponla oynayacak. Yattara'nın oğulları Amadou ve Salif'in isimlerinin nakşedildiği özel kramponlar, Lotto'nun Zhero Evolution modellerine uygulandı. Hayatında ilk kez bir maçta, çocuklarının isimleri yazılı kramponla sahada yer alacağını belirten Yattara, “Her ikisinin de Beşiktaş maçında bana ekstra motivasyon sağlayacağına inanıyorum” dedi. Kramponu yıldız oyuncuya takdim etmekten mutluluk duyduklarını belirten Lotto Medya ve Halkla İlişkiler Yöneticisi İhsan Önder ise, “Özel ayakkabı fikri bize ait. Ancak üzerine oğullarının isimlerinin yazılması Yattara'nın tercihi. O, saha içinde ne kadar başarılı bir futbolcu ise, saha dışında da o kadar örnek bir baba” diye konuştu. Bu arada, yaklaşık 2 saat süren çekimler için özel olarak İstanbul'a gelen Yattara, her zamanki rahat ve sempatik tavırlarıyla profesyonel mankenleri aratmadı. |
TARBZONSPORUN HİC SANSI YOK.KARATL İNÖNÜDE YÜKSEKTEN UCACAK BOBONUN MACI OLCAK BU MAC.. |
Bu maç için çok rahatım.İnönüde bu saatten sonra kayıp yaşayacağımızı düşünmüyorum.Şampiyon olmak istiyorsakda bu şart zaten...Gollü bir maç olabilir,onlar 1 atarsa biz 3 atarız.2 atarlarsa 4-5 atarız.Vaziyet onu gösteriyor valla...Bobo,Holosko ve Delgadodan goller bekliyorum... |
Merhaba arkadaşlar.Üniversite öğrencisiyim paraya ihtiyacım olduğu için trabzon maçında kapalı üst kombinemi kiraya vermek istiyorum.Eğer isteyen varsa srcnky@msn.com adresiyle irtibata geçsin... |
trabzonda gökdenizin gitmesi bizim için avantaj. bakinin yerine gordon oynamalı. cisse riske edilmemeli. fener maçına saklanmalı. bobo yine kulübede oturmalı. holosko-nobre forvette oyuna başlamalı. duruma göre bobo oyuna girmeli. inşallah kazanacağız. |
fark olacak diyorum eger stresi yenmek istiyorsak takimin soyle 5 0 gibi bir sonuca ihtiyaci var trabzon takim olarak nekadar kotu olsada bu sezon adi itibariyle 4 5 0 yenersek psikolojikmen bi rahatlik ozguven gelecektir takima |
abiler kadro yazalim lütfen!!!!!!!! |
rüstü alitandogan baki gökhan zan ibo ü toraman tello delgado holosko bobo nobre |
hadi şu maçıda atlatalım artık. |
Türkiye`de Saat: 21:18 . |