![]() |
Baki yerıne Gordon oynasın Serdar Kurtulus ıyılesırse o da oynasın alırız Trabzon defansı bızımkındende kotu hucum hattı ıyı bır tek gollu mac olur ve alırız |
Trabzonun artık bir iddası kalmadı ama kayseri kaybetti bu hafta alırsa 10 puan fark oluyor ve 9 maç var daha bunlar şimdi ümitlenirler ama nafile takımda istikrar yok zorlu bir maç olur ama kazanamazlar bu maçta gol çok olabilir ama biz kazanarız |
Beşiktaş'ta 2 günlük izin bitiyor Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ni uzatmalarda gelen golle 2-1 yenip, liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta futbolculara verilen 2 günlük izin yarın bitiyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği izinle 2 günü dinlenerek geçiren siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında BJK İnönü Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde öğleden sonra toplanacak siyah-beyazlı futbolcular, haftanın ilk çalışmasını saat 16.00'da gerçekleştirecek. 09.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Trabzonla aramızdakifark önemli diil bence.Liderlik gitmesin elden ya |
umarım liderim bu maçıda alır ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşır hadi kartalım kalbim seninle... |
allah bu maçıda alnımızın akıyla alıp şampiyonluk yolunda ilerlememizi nasip etsin:D:D |
haftanın son maçını biz oynayacağız rakipler kazanırsa strese fazla girmeden rahatça kazanabiliriz umarım |
bu maçı kolay kazanacağımızı düşünüyorum neden derseniz bilmiyorum ama maçı 2-0 yada 3-0 alırız |
kasımpaşa macında izledim trabzonu gökdenizsiz hiçbişeyler bence ama bu mac gökdeniz oynıcak onu iyi tutarsak bence kolay geceriz yoksa başımıza bela olurlar.. |
beşiktaş-trabzonspor beşiktaş trabzon maçı önemli bir maç yanlız arkadaşlar trübünlerde lütfen taşkınlık yapmayalım takımımıza olan desteğimizi en güzel şekilde bu maçtada göstereceğimize eminim holigan değil taraftar olalım derim saygılarımla :congrats: |
Türkiye`de Saat: 17:36 . |