![]() |
Delgado 10 numarayı alır. |
kombıne alamam ama yenı forma kesın alacam |
Forma Aliriz Ama Kombine Zor...istanbul'da Olmayanlar Için Zor... |
aga güzel fikirde ben büyük maçlara yozgattan geliyorum napcam o zaman |
keşke istanbulda olsaydım ama buradanda son 6 yılın forması olmasına rağmen yeni orjinal formayı alıcam |
aslında ist.'da otursaydın kombıne alırdım ancak ızmırde oturuyom ve izmirde olan butun maclara gıttım....beşiktasımıza hersey feda olsun..... |
ben bu konuda sizi sonuna kadar destekliyorum çünkü bende çevremdeki BEŞİKTAŞLI arkadaşlarımı kardeşlerimi devamlı olarak uyarıyorum.şartlar ne olursa olsun muhakkak herkesin kendi çapında NADİDE KULÜBÜMÜZ BEŞİKTAŞ adına bişeyşer yapması gerekiyor.herkesi komine almaya veya store'den alış verişler davet ediyorum.ben bu sene kapalıda 1 yeni açıktan 1 kombine alıcam.amaç kulübe faydamız olsun.şunu söylüyorum pazardan forma alıcağımıza 1 tane orjinal forma alalım.hatta ben bi ara "acaba klube nakit para yatırabileceğim bi hesap no falan varmı" diye araştırdım ama yokmuş.LÜTFEN AMA LÜTFEN HERKES KOMBİBELERE SALDIRSIN.BİZ FARKLIYIZ, ÇÜNKİ BEŞİKTAŞLIYIZ.AYRICALIKLI OLDUĞUMUZU HER HALUKARDA GÖSTERMELİYİZ.İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TARAFTAR OLARAK KLÜBÜN DAİMA ARKASINDAYIZ.HERKESE SONSUZ SEVGİLER... |
full kombine olmaz ama en az 25 bin kombine satılsa geriye kalan da maçlara dışardan gelen bjk lilere satılabilir forma konusunda her zaman destekleyelim takımımızı |
ben k.maras ta yasadım ııcın kombıne alma sansım yok ayrıca burda storede yok ne yapacam ben yol gosterın.. |
ya yenisini beklemeye gerek yok. eskiside olsa alalımki yeni transfer yapmaya para, yeni forma almak için ise yıldız isim olsun. ben bugün aldım bir tane |
Türkiye`de Saat: 18:24 . |