![]() |
Fener Macina Aileler Cocuklar ve Kadinlar Gelmesin.Susmak Yasak. (Hedef 132 Desibel) ölmek var susmak yok! fener maci mabedemiz´deki son derbi maci olacak ve bu macta rekor kirmaliyiz! gecelim artik 132 desibel´i! Tarihte görülmemis bir show yapmaliyiz! yukarda yanlis yazmisim (Hedef 140 Desibel) |
aileler çocuklar kadınlar gelmesin demendeki amaç ne ??????? illaki dişi kartallar olacaktır!!!! |
kızlar geldin kadınlar gelmesin :D:Dkimse çocuğuyla gelmesin 18 yaş sınırı koyalım:D:D:D |
saçma olmuş :D:D...140 ı rahat geçeriz...dişi kartal falan farketmez...:D |
biz dişi kartal olarak sizden daha çok bağırırız merak etme sen..saçmalamışsın bence.benim 8 yaşındaki kız kardeşim 10 kişiye bedel |
sadece fenerbahce maci icin cocuklar kadinlar gelmesin cünkü bu mabedemiz deki son macimiz! illa gelmek istiyorsaniz gelin bozun atmosferi |
Alıntı:
bak burda hakLı :D:D:D:D:D:D |
ne demek ya kadınlar gelmesin? amaç desibel rekoru mu küfür mü? desibel rekoruyla ilgiliyse merak etme bayanlarda kırar o rekoru. |
140 desibel rekoru kırılırsa sonra tek rakibimiz f 16 savaş uçakları olacak onların seside 150 desibel çıkıyo |
evet ya ayşenur yeter:D |
Alıntı:
|
ses rekorunu kırınca ne olacak?.. adamlar şampiyonlar liginde finale koşuyorlar, biz nelerle uğraşıyoruz, stadlar veya salonlar ailelerle gidilen yerler olmaya başladığında bazı şeyler değişir, gereksiz bir konu olmuş... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kapalıya gelmesinler desek daha doğru olur |
Alıntı:
kimsenin nereye gelip gelmeyeceğini engelleyemeyız bazılarının değikleri gibi kızlar erkeklerden daha çokda bağırabilir ts maçında fazlsıyla gördüm şahit oldum konu bana da biraz saçma geldi artık sesin dşında görsel şova da onem vermeliyiz bazı şeyleri aştık ama artık yeni şeyler de katmak lazım ama kapalıya gelen kızlarda zaten gerçekten bağırmaya geliyor hatta bu hafta bi tanesi kapalı üst kutunun önndeydi ve 90 dk susmadı ama yanımda birisi vardı bi üzlüde bide dalede bağırdı yanı bağıracaksa kızda gelir çoçukda gelebilir. |
herkes gelsinde çekirdek çıtlatmak yasak olsun :) |
ah ben bi gelsem 90 dk susmam kafama göre birileri olduktan sonra:D |
ben o maça gidemem tv den bile seyretmiycem.dayanamam.allah göstermesin bide yenilirsek kahrolurum |
tek rakip f-16 güzelmiş ya :) |
Alıntı:
|
beşiktaşlılık ruhtadır x y kromozomlarında değil o ruhu taşıyan herkes gelsin o bu diye ayırmanın mantığı yok... |
yok artık :D |
Alıntı:
|
bune saçma bir konudur böyle banane kardeşim eğer bayanlar gelmicekse kırılmasın rekor emin ol bayanlar daha çok bağırıyor hemde küfürsüz 30 yaşında gözüküyorsun ama inanmıyorum hem yıldırım demirörenin kızı gelmezse izlemem maçı :D |
bu ne demek $imdi sen ne hakla kadınlar çocuklar stada gelmesin diyebiliyorsun? |
gelin bozun atmosferi demişsin hayyy allahım ya..kardeşim biz sawaşamı çıkıoruz kenara çekin çocukları we kadınları der gibi.daha nelere kaldıkk |
rekor kırıldığında kadınlar ve çocuklar yok muydu? bu ne saçma bişi ya..ayrıca maça geliceklerin hesabını sen mi tutuyosun?.."gelin atmosferi bozun" ne demek kardeşim? |
walla benim maçtan sonra sesi kısılan hatta çıkmayan bir sürü kız arkadaşım var.merak etme arkadaşım gerçekten beşiktaş ruhunu taşıyan herkez son nefesine kadar beşiktaş diye haykırır. |
Konuyu açtığına pişman olmuştur artık:) |
bnce aileler çocuklar gelmesin:D sakıncalı buluyorm o maçı :D bu arada bnm param yoq nasıl gelcem :KasdasD: |
Rahatsızda olsa bazı cinsiyet ayrımcısı arkadaşlarımız istedigimiz maça geliriz .. kimseyi alakadar etmez.. Sen git üzerine düşeni yap gerisini de o güzel kafana takma :@ |
Alıntı:
|
Geliyoruz uLaN |
HööööööööösT! Dişi Kartallar alayına bedeL! Forza Ladies Of Beşiktaş! |
konuyu açan arkadaş yanlış ifade etmiş belli ki maça herkes gelmekte özgürdür ama kadın erkek ya da çocuk mümkünse görsel ve duysal şovu destekleme amaçlı gitsin maça şayet bunu yapamıyacaklarsa bu maçlık evlerinden seyretsinler çünkü çok büyük ihtimalle bu maçta biletler ilk yarım günden tükenecek. Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi 10 kişilik bağıran kızlar var oturup bacak bacak üstüne atıp maç sereden adam var bu maçta herkes bu şovu destekleme amaçlı stadda bulunsun. Onun dışında bir arkadaş millet finale çıkıyo biz desibelle uğraşıyoruz demiş. Arkadaşım millet finale çıktı diye oturup çekirdek mi çitliycez tabi ki rekorlarımıza yenilerini ekliycez bizim işimiz de bu. elbet bir gün takımımızda bizi mutlu edip finallere koşacak işte o gün kırılmaz dediğiniz 150 desibel rekorunu da kırarız :) |
Alıntı:
|
bencede ifade yanlışlığı var. arkadaşımızın söylediğinde kötü bir şey yok. |
bizim dişi kartallarımız diğer takımları süs olarak trübüne koydukaları kadınların yada kızların ki gibi beklemeye gitmez gerekirse herkesten cok bagırır herkesten cok show yaparlar |
Türkiye`de Saat: 07:57 . |