![]() |
Sadece Holoskoyla olmuyo.Adam dişini etine takıyo ya.Böyle bi hırs olamaz.(MAŞALLAH).Topun peşini rakibin peşini hiç bırakmıyo.Ama yazık diil mi onada ya.Bütün takımı aldı omuzlarına resmen.Delgado nerde.Nerde o golleri.Oynamıyo ya adam resmen.Ricardinho'yu yedeklerde otursun diyemi aldık.Niye maça o girmiyoda Batuhanı sokuyo Ertuğrul hoca.umutsuzluğa nasıl kapılmayalım.Bütün moral altüst oldu ya |
holosko - nobre - delgado yeterli mi ? |
bobonun olmaması çok kkötü ama forvet emin ellerde holosko ve nobreee :S cissse s.kurtuluş kesin iyileşmeli o maça |
BU SAATTEN SORA OLMASIN Yaa..FARK ETMEZ BEŞİKTAŞI İÇTENLİKLE NE KADAR İSTEDİĞİNİ BELLİ ETTİ BENCE ONDAN Bİ CACIK OLMAZ ARTIK TANINDIYA TRİPLERDE BENCE BOBOYA SEZON SONUNDA ;GÜLE... YAKIŞIR |
Cisse inş düzelir diyorum. |
BEN FENER MAÇI İÇİN RAHATIM KİM OYNUCAK FALAN TAKMAYADA GEREK YOK..İNÖNÜ GERÇKLERİ VAR VE DEĞİŞMEZ, İNÖNÜDE PARA,ŞİKE,FB,KOP,LVERPOOL vS. hiç bir şeyiLERİN anlamı yok.. GELİP EZİLCEK VE GİTÇEKLER.. |
Cisse oynucakmış diye duydum |
arkdslar bobo fener macında yoq ama sıvas macındada oynamama olasılıgı yuksek daha tahkım kurulu acıklamadı ama drek kırmızı kart yanı en az ıkı mac :( |
inş cisse düzelir |
aynen ya cısse inş duzelırde.. orta saha bıraz daha rahatlanır... delgadoda defans daha gelmek zorunda kalmaz... |
Türkiye`de Saat: 07:14 . |