![]() |
Arkadaşlar ...Biz Beşiktaşımız - Fb maçına gidiyoruz Arkadaşlar; İstanbul dışından gelip Kazan Birahanesini bilmeyenler için kroki hazırladım. Korkide siyah beyaz taralı alan Kazan birahanesinin yanındaki boş alan olup maç öncesi buluşmalar burada gerçekleşmektedir. http://img378.imageshack.us/img378/5...board01ks8.jpg Not: bu konu başlıgı altına Kesin gelecek olanların listeye isimlerini yazmalarını , Bizimle birlikte ilk defa maça gelecek arkadaşların cep numaralarını pm ile Alen Meriç yahut bana göndermelerini önemle rica ederiz .. Lütfen dikkat ; Beşiktaş yönetiminin uygulamış oldugu fiyat politikası ve bunun sebep oldugu talepsizlik sebebi ile organizasyonumuz iptal olmuştur.. Ancak maç günü biz kazan'da toplanacagız katılmak isteyen olursa bekleriz |
ben gelicem de saat 13:00 cok erken işim dolayısıyla. ben ve 2 yada 3 arkadasımla gelicez. daha önce de söyledim sizlerle tanısmak istiyorum diye. yeni açıktan alıoz zaten bileti :D neyse ben numaramı yolluyorum stadda görüşürüz umarım? |
Alıntı:
|
iyi seyirler... |
kazanı tarif edebilirmisiniz |
Alıntı:
bir de şöle etrafına bak bjk formalılar nereye dogru gidiyorlar orası kesin kazandır :) onları takip edebilirsin :):) işin şakası maç günü iletişim kurarız ztn |
Arkadaşlar bende fb maçına geliyorum.Saat 13:00da kazandayız.7-8 kişilik arkadaş grubumla birlikte geliyorum.Üzerimde SERCAN yazılı 11 numara geçen seneki çubuklu forma olucak. Herkese selamlar. |
arkadaşlar acaba amigo alen markaryan gelicek mi? geçen hafta tribünde öyle söylenti oldu gelicek diye? haberi olan varmı? :( |
ben gelemicem maça offf |
aLen mi geLiyo :D ben geLmiyom P beni yazın oraya :d hemen :D |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |