![]() |
Arkadaşlar ...Biz Beşiktaşımız - Fb maçına gidiyoruz Arkadaşlar; İstanbul dışından gelip Kazan Birahanesini bilmeyenler için kroki hazırladım. Korkide siyah beyaz taralı alan Kazan birahanesinin yanındaki boş alan olup maç öncesi buluşmalar burada gerçekleşmektedir. http://img378.imageshack.us/img378/5...board01ks8.jpg Not: bu konu başlıgı altına Kesin gelecek olanların listeye isimlerini yazmalarını , Bizimle birlikte ilk defa maça gelecek arkadaşların cep numaralarını pm ile Alen Meriç yahut bana göndermelerini önemle rica ederiz .. Lütfen dikkat ; Beşiktaş yönetiminin uygulamış oldugu fiyat politikası ve bunun sebep oldugu talepsizlik sebebi ile organizasyonumuz iptal olmuştur.. Ancak maç günü biz kazan'da toplanacagız katılmak isteyen olursa bekleriz |
ben gelicem de saat 13:00 cok erken işim dolayısıyla. ben ve 2 yada 3 arkadasımla gelicez. daha önce de söyledim sizlerle tanısmak istiyorum diye. yeni açıktan alıoz zaten bileti :D neyse ben numaramı yolluyorum stadda görüşürüz umarım? |
Alıntı:
|
iyi seyirler... |
kazanı tarif edebilirmisiniz |
Alıntı:
bir de şöle etrafına bak bjk formalılar nereye dogru gidiyorlar orası kesin kazandır :) onları takip edebilirsin :):) işin şakası maç günü iletişim kurarız ztn |
Arkadaşlar bende fb maçına geliyorum.Saat 13:00da kazandayız.7-8 kişilik arkadaş grubumla birlikte geliyorum.Üzerimde SERCAN yazılı 11 numara geçen seneki çubuklu forma olucak. Herkese selamlar. |
arkadaşlar acaba amigo alen markaryan gelicek mi? geçen hafta tribünde öyle söylenti oldu gelicek diye? haberi olan varmı? :( |
ben gelemicem maça offf |
aLen mi geLiyo :D ben geLmiyom P beni yazın oraya :d hemen :D |
slmm slm arkadaşlar bende geliyorum maça izmit ten başka gelen varmı ... |
lütfen özelden msj atınn ankaradan gidenlerle irtibata gecmek isterim ankaralılar bekliyorumm |
Arkadaşlar; İstanbul dışından gelip Kazan Birahanesini bilmeyenler için kroki hazırladım. Korkide siyah beyaz taralı alan Kazan birahanesinin yanındaki boş alan olup maç öncesi buluşmalar burada gerçekleşmektedir. http://img378.imageshack.us/img378/5...board01ks8.jpg |
ya bende gelmek istiyorum maça ama staj var ya oooooooooofffffffffffffff ya çok kötü gitmemek çok istiyorum gitmeyi |
Alıntı:
|
o degilde benbim adımı neden yazdınız :d sadece bana karşı bir plan mı var :D ismimi silin sadece danil_clark oLabilr :p |
ben her zaman olduğu gibi karagümrük lokalinde olucam oradan gelicem ve antipati grubunun içinde olacağım...bu maç süper olacak bizim inancımız futbolcuları da inandıracaktır...moral bozukluğu yok yencez ve makara yapa yapa istiklal de yürücez |
herkes burda yazıyor ama bilet kolay bula bilcekmısınız bence çarşambadan sonra herkes yazmaya baslasın kombıne varsa bilemem ama ona göre yazılsın bence sonra gerı sılme olmasın |
Arkadaşlar gelmek isterdim ama mazeretim olduğundan aranızda bulunamıycam tekrar herkesten özür dilerim saygılar... |
yha bişi sorcam bn gelsemde yeni ilk defa yyani gelcem sizinle beraber bide bileti almadım elime bi alim ondan sonra gelcem die yazarım ama bn orada kimseyi tanımıorum :S:S:S bide 13.00 çok erken değil mi ? |
Alıntı:
zaten aramıza yeni katılan bi sürü arkadaşımız var .. bu konuda çekinceniz olmasın .. biletler konusunda da herkes gözünü 4 açsın arkadaşlar hergün biletixten kontrol edelim biletlerin ne zaman çıkacagını . Gs maçında ögleni bulmadan tükenmişti biletler ve gelemeyen arkdaşlarımız olmuştu yine aynı şeyi yaşamayalım .. :) |
tmm artık bn bileti elime alim ondan sonra bura yazarım ancak gelip gelmediğimi eger gelirsem de saat 3.4 gibi gelebilirim ancak o zmana kadar oralardamı olursunuzz bide eger ki gelirsem bn sizi orada nası tanıyacam :) |
aychecim biliosun geliorum da,gerisini düşünmek bile istemiorum:D:D:Doffff offff |
ya bi de bursada biletix yoq:s |
ben bursadan arkdslr gs macında da konvoy yapmıstık kazanın onundende gecmıstır bu macada gelmeyı dusunuyorus ama carsamba gunu belllı olucak yetkılı bı arkdsla gorusuz bızım ıs belı olunca haberlesırıs |
Alıntı:
|
gelmek cok isterim taa kütahyadan ama her seferinde aile prüzü cıkıyor. bu sefer hallerdersem gelicem İNŞALLAHH |
bız gelemıyoruz bu sefer.mazeretımız var yoksa gelırdık.sızlere ıyı seyırler.yalnız bırakmayın karakartalı |
ukadamı yuh :S |
Arkadaşlar,, Biletler yarın (26 Mart Çarşamba günü) satışa çıkıyor. Kesinlikle satışa çıktığı saatten itibaren yaklaşık 1 saat içinde tükenecektir. Bunun içinde erken saatlerden itibaren gişeler önünde kuyruk oluşacaktır. Lütfen bilet tedarki konusunu geç saatlere bırakmayın şimdiden yarınki programınızı yapın. İstanbul dışından bilet alacak arkadaşlar, biletix.com' u tercih edebilirler, ancak internette yaşanan kilitlenmeler sonucu biletsiz kalabileceğinizi hatırlatmakta fayda var. Yeni açık Tribün bilet fiyatları 60 Ytl dir. Biletixler genelde satış günü satışa 10.30 da başlamaktadır, ancak sabah 7' den itibaren gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşmaktadır. Bu sayılan sebeplerden ötürü planınızı ona göre yapmanızı tavsiye ediyorum, yoksa bir anda sırada bile olsanız biletsiz kalabilirsiniz. Herkese bilet konusunda başarılar diliyorum. |
slm arkadaşlar benimde ismim yazılmış ben 2 defa geliyorum ama kazan ı bilmiyorum çarşamba günü bileti alayım yine haber veririm ben sizlere ... |
bende geliyorum arkadaşlar... yalnız 1 çok erken olmuyo mu yha... Neyse Büyük gün gelsin görüşürüz yine... Tanışalım kaynaşalım... ;) |
arkadaşlar bu kadar mı gelen var? çok az bence? katılım bekliyoruz :D |
bende sizinle gelmek istiyormda saat 13:00 erken daha sonradan aranıza katılsam olurmu mesela 14:00 gibi olursa cok sewinirim zaten tek gelicem benim içinde sizinle izlemek cok iyi olur |
@kartal1986 arkadaşım o zaman telefon numaranı ver ilgili kişiye. ben alen in numarasını aldım erken oldugu için gelemicem ama yeni açıkta telefonlaşıcaz bulucam onları. bence sende öyle yap.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENDE İZMİRDEN GELİCEM AMA İZMİR ÇARŞIYLA İRTİBAT KURMAM LAZIM ÜYELERİ VARSA ARANIZDA Bİ HABERLEŞELİM KARTALLAR. |
Lütfen dikkat ; Beşiktaş yönetiminin uygulamış oldugu fiyat politikası ve bunun sebep oldugu talepsizlik sebebi ile organizasyonumuz iptal olmuştur.. Ancak maç günü biz kazan'da toplanacagız katılmak isteyen olursa bekleriz.. |
Türkiye`de Saat: 01:50 . |