![]() |
slmm slm arkadaşlar bende geliyorum maça izmit ten başka gelen varmı ... |
lütfen özelden msj atınn ankaradan gidenlerle irtibata gecmek isterim ankaralılar bekliyorumm |
Arkadaşlar; İstanbul dışından gelip Kazan Birahanesini bilmeyenler için kroki hazırladım. Korkide siyah beyaz taralı alan Kazan birahanesinin yanındaki boş alan olup maç öncesi buluşmalar burada gerçekleşmektedir. http://img378.imageshack.us/img378/5...board01ks8.jpg |
ya bende gelmek istiyorum maça ama staj var ya oooooooooofffffffffffffff ya çok kötü gitmemek çok istiyorum gitmeyi |
Alıntı:
|
o degilde benbim adımı neden yazdınız :d sadece bana karşı bir plan mı var :D ismimi silin sadece danil_clark oLabilr :p |
ben her zaman olduğu gibi karagümrük lokalinde olucam oradan gelicem ve antipati grubunun içinde olacağım...bu maç süper olacak bizim inancımız futbolcuları da inandıracaktır...moral bozukluğu yok yencez ve makara yapa yapa istiklal de yürücez |
herkes burda yazıyor ama bilet kolay bula bilcekmısınız bence çarşambadan sonra herkes yazmaya baslasın kombıne varsa bilemem ama ona göre yazılsın bence sonra gerı sılme olmasın |
Arkadaşlar gelmek isterdim ama mazeretim olduğundan aranızda bulunamıycam tekrar herkesten özür dilerim saygılar... |
yha bişi sorcam bn gelsemde yeni ilk defa yyani gelcem sizinle beraber bide bileti almadım elime bi alim ondan sonra gelcem die yazarım ama bn orada kimseyi tanımıorum :S:S:S bide 13.00 çok erken değil mi ? |
Türkiye`de Saat: 17:26 . |