![]() |
Alıntı:
zaten aramıza yeni katılan bi sürü arkadaşımız var .. bu konuda çekinceniz olmasın .. biletler konusunda da herkes gözünü 4 açsın arkadaşlar hergün biletixten kontrol edelim biletlerin ne zaman çıkacagını . Gs maçında ögleni bulmadan tükenmişti biletler ve gelemeyen arkdaşlarımız olmuştu yine aynı şeyi yaşamayalım .. :) |
tmm artık bn bileti elime alim ondan sonra bura yazarım ancak gelip gelmediğimi eger gelirsem de saat 3.4 gibi gelebilirim ancak o zmana kadar oralardamı olursunuzz bide eger ki gelirsem bn sizi orada nası tanıyacam :) |
aychecim biliosun geliorum da,gerisini düşünmek bile istemiorum:D:D:Doffff offff |
ya bi de bursada biletix yoq:s |
ben bursadan arkdslr gs macında da konvoy yapmıstık kazanın onundende gecmıstır bu macada gelmeyı dusunuyorus ama carsamba gunu belllı olucak yetkılı bı arkdsla gorusuz bızım ıs belı olunca haberlesırıs |
Alıntı:
|
gelmek cok isterim taa kütahyadan ama her seferinde aile prüzü cıkıyor. bu sefer hallerdersem gelicem İNŞALLAHH |
bız gelemıyoruz bu sefer.mazeretımız var yoksa gelırdık.sızlere ıyı seyırler.yalnız bırakmayın karakartalı |
ukadamı yuh :S |
Arkadaşlar,, Biletler yarın (26 Mart Çarşamba günü) satışa çıkıyor. Kesinlikle satışa çıktığı saatten itibaren yaklaşık 1 saat içinde tükenecektir. Bunun içinde erken saatlerden itibaren gişeler önünde kuyruk oluşacaktır. Lütfen bilet tedarki konusunu geç saatlere bırakmayın şimdiden yarınki programınızı yapın. İstanbul dışından bilet alacak arkadaşlar, biletix.com' u tercih edebilirler, ancak internette yaşanan kilitlenmeler sonucu biletsiz kalabileceğinizi hatırlatmakta fayda var. Yeni açık Tribün bilet fiyatları 60 Ytl dir. Biletixler genelde satış günü satışa 10.30 da başlamaktadır, ancak sabah 7' den itibaren gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşmaktadır. Bu sayılan sebeplerden ötürü planınızı ona göre yapmanızı tavsiye ediyorum, yoksa bir anda sırada bile olsanız biletsiz kalabilirsiniz. Herkese bilet konusunda başarılar diliyorum. |
Türkiye`de Saat: 11:28 . |