![]() |
slm arkadaşlar benimde ismim yazılmış ben 2 defa geliyorum ama kazan ı bilmiyorum çarşamba günü bileti alayım yine haber veririm ben sizlere ... |
bende geliyorum arkadaşlar... yalnız 1 çok erken olmuyo mu yha... Neyse Büyük gün gelsin görüşürüz yine... Tanışalım kaynaşalım... ;) |
arkadaşlar bu kadar mı gelen var? çok az bence? katılım bekliyoruz :D |
bende sizinle gelmek istiyormda saat 13:00 erken daha sonradan aranıza katılsam olurmu mesela 14:00 gibi olursa cok sewinirim zaten tek gelicem benim içinde sizinle izlemek cok iyi olur |
@kartal1986 arkadaşım o zaman telefon numaranı ver ilgili kişiye. ben alen in numarasını aldım erken oldugu için gelemicem ama yeni açıkta telefonlaşıcaz bulucam onları. bence sende öyle yap.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENDE İZMİRDEN GELİCEM AMA İZMİR ÇARŞIYLA İRTİBAT KURMAM LAZIM ÜYELERİ VARSA ARANIZDA Bİ HABERLEŞELİM KARTALLAR. |
Lütfen dikkat ; Beşiktaş yönetiminin uygulamış oldugu fiyat politikası ve bunun sebep oldugu talepsizlik sebebi ile organizasyonumuz iptal olmuştur.. Ancak maç günü biz kazan'da toplanacagız katılmak isteyen olursa bekleriz.. |
Türkiye`de Saat: 16:05 . |