![]() |
yattarayı aldık 'Yattara'yı aldık' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...tara2603bb.jpg Beşiktaş Menaceri Sinan Engin bomba transferlerini açıkladı... Siyah-Beyazlılar, 'Holosko taktiğini' kullandı, Gineli yıldızla her konuda anlaşma sağladı. Böylece transferde bir adım öne geçen Kartal, Trabzonspor'u ikna etmek için de kesenin ağzını açtı. 26.3.2008 ‘Holosko’yu nasıl aldıysak...’ Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam ederken; Yıldırım Demirören ve kurmayları da gelecek sezonun takımını kurmaya başladı. Genel Menacer Sinan Engin yakın çevresine, 2008-2009’da Siyah-Beyazlı formayı giyecek bomba ismi açıkladı: İbrahima Yattara... Engin, ‘işin nasıl bittiği’ şeklindeki soruyu da şöyle yanıtladı: “Holosko’yu nasıl aldıysak, Yattara’yı da öyle aldık...” Buna göre; Kara Kartallar, ismi Galatasaray ile de anılan Gineli yıldızla maddi koşullar da dahil olmak üzere her konuda el sıkıştı ve Manisaspor gibi Trabzonspor Kulübü’nü de ikna etmek için kesenin ağzını ardına kadar açtı. Bobo gidiyor, Milan geliyor Yattara, bir süre önce, “Çocuklarımın Fransızca eğitim alması için gidebilirim” diyerek ayrılığa yeşil ışık yakmıştı. Trabzon’da böyle bir okul bulunmadığı için sıkıntıya düşen yönetim ise 1 yıllık opsiyonu olan Gineli’ye, 2012’ye kadar sözleşme uzatmayı ve tavan fiyatı (Minimum 1 milyon dolar) teklif etmişti. Ailesi için son kararını Beşiktaş’tan yana kullanan Yattara, gelecek sezon Türk statüsünde forma giyecek. Kartal’da bir diğer flaş gelişme de Bobo’da yaşandı. Marsilya ve St.Etienne’nin istediği Sambacı’yı gönderme kararı olan yönetim, Sağlam’ın bizzat gidip izlediği Standard Liege’in Sırp yıldızı Milan Jovanoviç ile anlaştı. ALİCAN ESENCİ Bu haber 5386 kez okunmuştur. |
Bobo'yu göndermek Beşiktaş tarihinin en hatalı kararı olur. |
bir trabzonlu olarak söylüyorum bu adam harika topcu ..medyanın abartıgı kadar gece hayatına düskün deil...bu haber ne kadar dogru bilmiyorum ama gelirse türkiyenin en iyi hücum hattına sahp oluruz...içerde inönüde oynadıgımız maclarda cok güleriz valla inşallah gelir... |
haber güzel ama doğruluğu tartışılır malum kaynak fanatik |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yattara gelsinde, bobo nun gitmesi mantıksız bir iş olur... |
Alıntı:
|
ohoo doğruysa süper fakat şöyle bir durum var bu medya boboyu satmış milanı almışta bizim haberimiz yok % 50 inandım % 50 inanmadım . |
Yattara kim yaa. Sorunlu futbolculardan yeterince başımız yandı zaten. |
bence yattara beşiktaşımıza büyük yarar sağlayabilcek bir oyuncu trabzonda sorunlu olmasının sebebi ailesinden kaynaklanıyor gibi |
Bobo yu göndermek hata olur |
Alıntı:
carew kim mi?arastır bak bakalım kim carew... |
yattara hemde türk statüsünde oynayacak sürmeneli yattara:D |
Alıntı:
|
evet kötü ...neyse kardes hele bi gelsin 2010 ozaman bakarız...bobo nerde... |
bobo gitmesin yattara süper defansif orta saha bir de ünlü defans yeter |
Ertuğrul hoca yattarayıda istemez çünkü ona da söz geçiremeyeceğini bilir |
olaya birde trabzonspor tarafından bakmak lazım.yattarayı gönderirlerse kendi sonlarını hazırlarlar resmen.onun için ben zannetmiyorum ki gelsin. ama gelmesini çok çok istiyorum. bobo yu da iyi bi fiyata satarsak ve yönetimde transferde yine amatörce davranmazsa bobodan kazandığımız parayla ondan daha iyi bir futbolcu alırız. |
haber ha dogru ha dogru degil besiktas yenei sezonda topuz , yattara ve rico, schildenfeld , üzülmez, tandogan,baki vallan gitmeli |
Duyuru yattara hiç gelirmi bjk yaaa o bikere Trabzonsporu bulmus kardes::)) |
yattara türk oldugu müddetce tabiki gelmesi avantaj ama bobo gidiyo bobodan daha kötü bi isim alıyoruz böle saçmalık olmaz milan kim ya ertuğrul hoca bitane yıldız iste yeter ya |
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ch@t%20int%20C@fe/Desktop/optik_mehmet_bjk.jpg[/IMG] |
Türk statüsünde oynayabilecek en iyi yabanci. daha ne istenir ki... |
Sinan Engin’den Açıklama Genel Menajerimiz Sinan Engin, Fanatik gazetesinde bugün “Yattarı’yı Aldık” başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili şu açıklamayı yapmıştır: “Haberde yer alan, Trabzonspor’un futbolcusu Yattara ile her konuda anlaşma sağladığımız iddiası tamamen asılsızdır. Kulübü ile sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile görüşmek bizim için asla etik bir durum değildir. Dolayısıyla Yattara ile de hiçbir görüşmemiz olmamıştır. Bizim bugün için önceliğimiz, ligdeki şampiyonluk hedefimize ulaşmaktır.” Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım, Sinan Engin BJK Genel Menajeri |
Alıntı:
imza... |
haber yalanlanmıştır doğruluk taşımamaktadır yayıncı kaynağa baktığımız zaman zaten doğruluk payı oldukça düşük bir haberdi bide sinan engin böle dedi demezlermi fanatik işte ne olcak ki başka |
Bence yattara ile ilgileniyorlar olurmu olmazmı bilmem ama gerçekten de sinan engin istiyor bu kesin. yalanlama bile inandırıcı değil kolaymı sinan enginin ağzından çıkmış gibi yazmak ve manşet olarak koymak. haber gerçek. |
haber bence doru değil banada pek inandırıcı gelmiyo.ama gelise tabikide süper olur yattara gibisini mi bulcaz. boboya gelince kesinlkle ama kesinlkle gitmemeli bu takımdan en son gitcek kişi bobo.kimseye değişmem onu he kendi gitmek istiyosa bilemem ama yönetim boboyu satmamalı.arkadaşlar lütfen bobonun holosko ve nobreden önce bizi buralara getiren biri olduğunu unutmayalım.onlar yokken bobo vardı ve nerdeyse o olmasaydı gol atcak adam yoktu takımda be. |
yattara alınırsa yönetim bu işten kesinlikle zarar etmez.en azından parayı formalardan çıkarırız.nouma dan sonra sembol olan yabancı futbolculardan biri olur. |
ben habere inanıyorum Sinan enginin yalanlaması da derbi öncesi ortalığın karışmaması için...ts başkanı bırakmayız demiş futbolcu gitmek istiyorsa bırakmaktan başka çareleri yok |
bu adam gelsin yawww.. |
haber dogruluk payı%51 neden yattara türkiyenin en ii taraftarı bjk taraftarı die bi açıklama yapmıstı...bence oda beşiktaşta oynamak istiyo...sürmeneli adam ya:D:D:D |
artık klüplerde bir taktik oldu bu holosko ile ilgilenmiyoruz derken bir sabah baktıkki holosko gelmiş yattara için de aynısı olabilir türk statüsünde oynaması gerçekten avantaj m.topuza o kadar para verileceğine yattara alınır daha iyi |
resmı sıtede bu haber yalanlandı ama... |
haber güselde bobonun gitmesi biras kötü oldu keşke onun yerine başka biri gitse mesela ali t. vs. ama boboyu göndermesinler yattara güsel futbolcu orası doğru bjkye iii işler yapar gbi ama boboyu göndermesinler bence |
bilader bırakın yaa yattara gelsin isterseniz holosko gitsin bırakın yaa siz boş konuşuyonuz |
Yattarayı türk statüsüne geçirebilirsek alabiliriz bence.Süper bir transferde olur.Serdar Özkanla beraber dönüşümlü olarak kullanırlar o kanadı...Tabiiki Yattaraya güvenip sezona başlanmaz,sonuçta adam 5 maç oynuyor 10 maç yatıyor.Ama oynayacağı 5 maçta kazandıracağı 15 puan var.Serdar Özkanla aralarında bir rekabet olur hem,takıma zarar vereceğinide sanmıyorum.Formsuz veya cezalı olduğunda Serdar oynar,formundaysada o oynar...Tabii baştada dediğim gibi,türk statüsüne geçirilebilirse.Ts'da bildiğim kadarıylan 5 yıla yakın top oynadı Yattara,türk statüsünde oynayabilir yani...Mehmet Topuza 11 milyon eurolar vereceğimize Yattaraya en fazla 3-4 milyon euro verip süper bir transfere imza atsak daha çok iyi olur bence... |
anLamadım neden Giden ßoßo !!?! GeLen Sarı kafa Zaten Türk Statüsüne qececekmis, yaßancı Sıkıntısıda oLmayacak, ßoßo'nun yeRine qeLende Zaten hiGuen qißi ßirsey cıkaRsa aRtık iLLaLLah derim yani! tüm foRumu okudum, heRkeste yattaRa Sanki ßizim futßoLcumuz qißi konusuyoR, Simdiden havaya qiRdi ßiLe adam. ßiraz daha düsünceLi dawRAnsakta, ßize tüRkiye'de we AwRupa'da GoL SewincLeri yaSatan, "ßen iSterim ki futßoLu ßurda ßitireyim" diyen adama ßiraz Sahip cıkaLım. ßizim icin neLer yaptı o neLer !!! daha qeLeceqi ßiLe ßeLLi oLmayan Sarı kafayLan kıyasLayıp ßoßo'yu kücük düsüRmeyeLim. ßiz ßoßo'ya Sahip cıkaRsak Görün ßakın neLer yapacak neLer... |
Yalan haber.! |
Türkiye`de Saat: 18:47 . |