![]() |
ne kerlon u arkadaşlar biz daha avrupa da sıradan topçu olan beşiktaş tan başka hiçbir talibi olmayan milli takıma bile giremeyen delgadoyu alamıyoruz |
ya abi adam daha 18 tyasında bile degil ama iyi topçu allahıma.herkes beşiktasmı elindeki yıldızı bıraksın |
arkadaşlar curizeio bu çocuk için eğer ki curizeio ile aran iyiyse 7 milyon bonservis istiyor yani sürekli futbolcu alıyorsan ancak Beşiktaş isterse 10 milyon bonservis istiyor kaynak:sağlam yerden ! |
walla arkadaslarin yorumlarina gore ii oyuncuymus , bende kardeslere guveniom, ne de olsa besiktaslilik kardesliktir , besiktaslilar kendi aralarinda kardes tir ... (topici dagittim kusura bakmayin :D ) |
ya arkadaşlar bizim türkiyede böyle yetenekleri keşfedecek meneger kapasitesi varmıki acaba. boşuna ümitlere kapılmayın. baksanıza bizim takım 2 senedir dökülüyor. ya bu zaman zarfında bir kulüp bir yıldız adayı keşfedemezmi. yok yok yok. yine günlük transfer yapıyorlar. bu adamıda çoktan ajax psv madrid barca izlemeye almıştır. |
menajer var ancak isteyen daha doğrusu adamların istediği parayı verecek kulüp yok malesef |
alalım bu adamı beyler heheheheheheheh |
sizce bize yedirrilermi bu çocugu bence hayırrr |
Mail Yağmuru Başlasin Sesimizi Duyuralim Umutsuz olmayalım.Yapabileceğimiz tek şey yönetimi ve en etkili taraftar sitelerini mail yağmuruna tutmak.Valla spor sitelerine mail atamıyorum korkumdan ,fenerli yöneticiler görürde kaparlar diye.:) |
Arkadaşlar bu YILDIZ için bence 10 milyon çok az.10 milyona satıyorlarsa ben alıym walla. |
Türkiye`de Saat: 01:18 . |