![]() |
inş arkadasım bu haber dorudur bu adam gitmedigi sürece bize rahat yok bıktık artık kim gelirse gelsin ama demiröeren gitsin inş bize doru sölüosundur o kadar kötü duruma düsürdülerki bizleri herkesin agzından cıkan lafla ümitlere kapılıoz:D |
uff birde Rahmi Koç oluyurmuş ne bomba olur allah dedirti sanki yaw hade hayırlısı |
Yarına kadar gerekli açıklama konuyu açan arkadaş tarafından yapılmadığı sürece Konu Silinecektir... Bilginize. |
Şu yönetime gelen başkan inşallah bu borclardan kurtarır ve inşallah kalkavanlardır |
cevap veriyorum abromovic chelseadan sıkılmış:rofl: |
ihsan kalkavan kalp hastası die biliyorum... baskanlıga adaylıgını koyacagını sanmıyorum |
yalandır hepsi inanmam |
mod arkadaşlar arkadaşa baskı yapın .....geçiyor bizle galiba |
HErhangi bir gelişme yok konunun takipçisiyiz, bir laf ortaya atıpta burda heyecan ve tartışma yaratıp sonra sessiz kalmak onurlu birşey değil herkes bir gelişme olmasını bekliyor bizde bekliyoruz, kısa zamanda açıklama gelmezse konu silinecektir. |
böyle bir gelişme yok kimse inanmasın olsa idi şimdiye kadar basına sızmıştı ha böyle bir durum varsada bu durumdan daha iyi olur her zaman taze kan takım için yada camie için iyi sonuç vermiştir |
Türkiye`de Saat: 03:04 . |