![]() |
Müthiş haber Müthiş haber bir iki gün içinde Beşiktaşta çok önemli gelişmeler olacak ben şimdilik ismini vermek istemiyorum ama birkaç gün içinde Beşiktaş taraftarının yüzünü güldürecek ismini vermek istemiyorum ama bir veya iki gün içerisinde gazete ve televizyonlarda tüm Beşiktaş taraftarı sevinecek çok önemli ve tanınmış türkiyenin en zengin ilk 5 işadamlarından bir şahıs Beşiktaş başkanlığına aday olduğunu açıklayacak ben bu haberi duyduğumda çok mutlu oldum sayın demirören zaten adaylığını açıklayacak şahısın aday olması halinde başkanlığı bırakacağını bildirmişti yine lafından dönmezse eğer ben çok mutluyum. Bu haber birinci ağızdan haber aldım emin olun Güzel günler göreceğiz güneşli günler |
kalkavanlar mı acaba ınsallah saglam akıllı sozunun erı bı ınsan gelırde futboldan anlayan zengın tıcarı zekası olan bırı bızde mutlu opluruz ınsalllah |
Söyle be renktaş merakta bırakma bizi! Kaynak nedir bu arada? |
amin amin. dediğin olsun sana bir rep.:D |
ufff heycanlandim yaaa...hade be söylesene kim oldunu beni böyle birakma uyamam bu aksam...ama nezamana Baskan adaylina koyicak..2010 yoksa simdilik mi icin?????:D:D:D:D |
kaynak neresidir?Ayrıca bu özilhan olabilir mi?:) |
inş kalkavanlardır :) |
Alıntı:
|
inş. dediğin gibi olur. bari ismini sölemiosan adını söle :D:D |
herkes yıldırım demirörenin gitmesini isityor umarım yerine gelecek isim beşiktaşa yakışan bir kişi olur |
kod adı biracı mı ?:D |
uff gercekten öylese aslihan7780 güzel olur...sana tesekürederim böyle güzel haber verdiyin icin ...:)..ins hayirli olur ve gerceklesir... |
İnşallah ya kurtulalım da şunlardan :) |
Nevzat Demir İhsan Kalkavan Tuncay Özilhan bu üç isimden biri ola bilir,çok başka bir isimde olabilir,haberin kaynağı senmisin yoksa herngibi bir yermi yoksa,şahıs fikrimi,her neyse inşallah gerçek olur. |
coca cola pepsi hayatta içilmez efessiz beşiktaş düşünülemez düşünülemez ooooooo ooooooooooo |
1 Nisan şakası değildir inşallah bak oynama bizle kalp var bizde :D |
saolda bu olay gerçekleşmeden ben hiç kimseye güvenmem! |
inş seviniriz... |
parası pulu olmasın ama adam olsun yeni başkan.. |
valla eğer doğruysa içim rağat birşekilde askere gidicem herhalde... demiören gitsinde... adam akıllı biri gelsin... yoksa bunun gibi günleri daha çok yaşıyacaz... !! |
bu kişi bana göre hüsnü özyeğindir umarım dediğim olur ama yıldırım demirörenide çok seviyorum |
nasil seversin yaa...tmm iyi besiktasli iyi niyetli ama yapamiyor iste babasi olsa belki o yapardi ama verdi Yildirm Demirörene neyapti belli... |
Parasi pulu mutlaka onemli ama oncelikle kafasini calisan biri olsun lutfen su takima yakismayacak adamlari tutup getirmesin artik sac bas yolmak istemiyorummmmmmmmm |
Alıntı:
http://www.besiktasforum.net/forum/c...baskan-olmali/ |
Alıntı:
|
kalkavan bence ve umarım o olur |
harbiden kaynak nedir nerden duydun |
tuncay ozılhan demek ıstoyurm ama nerden duydun bu haberı bızıde aydınlatıp catlatmasan cok ıyı olur :D |
artık her önüne gelen dalgasını geçiyor bizimle buda bir şakadır fazla heyecanlanmaya gerek yok |
insallah o günleri görecegiz.... umarim kalkavandir Haydi hayirlisi |
Tuncay ÖzilhaN'dır umutlanmaya değmez! Keşke yanılsam... |
demirören gitsin yerine aziz gelsin ona bile sewinirim yeter ki gitsin:D |
İNS... Dualarımız kabul olck galiibaaaaa yıldırımm gidiooo yupppyyy ins :D da kaynakk neresii yhaaa eminsin mi :D nasıl bklicmki smdi bn 2-3 gün yhaaaaa |
İnşallah.! |
Valla artık çok sıkıldım. Nefretimin doruklarında gezen febenin yaptıklarını kimse inkar edemez. Adamlar yavaş yavaş derinden bu işi hallettiler. Demirören 60-70 milyon doları sadece transfere harcadı her gelen gideni arattı. 4-5 tane çok sağlam yabancı alınıp kadroda tutulsaydı şimdiki durumumuz çok farklı olurdu. Çağdaş, berkant, youla, veysel, tayfun, kürşat, baki....................... ve onlarcası. İyi gün taraftarı değiliz dedikçe bizimle dalga geçer gibi davrandılar. Hislerimizi yok saydılar. İstemiyorum ben böyle BEŞİKTAŞ aşığı. 15 yılda 2 şampiyonluklada yetinecek değilim. Bu işin ehli gelsin. Kendi değerlerine sözde değil özde sahip çıkan. Tek amacı febeyle yarışmak kadar küçük emellerin adamı olmayan. Sokakta çocuklar top oynuyo hepsi söz birliği etmişçesine eziklerin futbolcularının isimlerini söylüyo. Ama inanıyorumki içindeki çılgın BEŞİKTAŞ aşkını işinde de başarıya taşıyacak, ve bizi sürekli sevinderecek birileri de bu kulübün başına gelecek ve sağa sola sataşmadan, eze eze sindire sindire bizi hakkettiğimiz yerlere getirecek........ AMİNNNNNNNNNN |
17 yaşımdayım bi 100 yılımızdaki şampyonlukta sevinebildim. bende sevinmek mutlu olmak fb lilerde gs lilerde d.... geçmek istiyorum. kim gelirse gelsin şu tüpçüden kurtarsın bizi...:( saçım akla doldu sigaraya içkiye başladım :P :D bende mutlu olmak istiyorum nüffen demirören an... alda git :P |
hayırlısı kımse o gelsın |
Burada belirtilen kişi Tuncay Özilhan\'dır ama tabiki gerekli listeler oluşturulduktan sonra bakılır kimin daha faydalı olacağına. Tuncay Özilhan yıllardır sporun içinde olan birisi, olsa iyi olur.. |
Tuncay Özilhan zaten aday olabileceğinin sinyallerini vermişti inşallah olur kim gelirse gelsin demirörenden iyidir |
inşallah önemli biri gelirde ii transferlerle beşiktaşı en iyi yerlerde görürüz |
Türkiye`de Saat: 01:41 . |