![]() |
ben okdum ama simdi böyle bisey olmaz yada...!!ben böyle adamlar görmek istemem Besiktasimda...!!!ama Tuncay Özilhan neyi bekliyorki...simdi Tuncay Özilhana baskan aday koyarsa secilirmi...??gerekli destek alirmi...!!!??? |
inş |
zaten tuncay özilhan olduğu çok belliydi hangi maçtı hatırlamıyorum ama maçtan önce demirörene senin kulube verdiğin bütün paraları verelim başkanlığı bırak diyen tuncay özilhandı.kaç gündür bu topici takip ediyorum konuyu açan arkadaş hep kaçamak cevaplar yazıyo.madem 1.ağızdan haber alma şansın var çıkarsın gerçekten beşiktaşlıysan o beşiktaşlı duruşuna gösterir.ne gelişmeler yaşandığını biz beşiktaşlı kardeşlerinede açıklarsın.hee eğer bunları açıklayamıycaksanda bu kadar insanı delirtmeye hiç hakkın yok o yüzden açmayacaktın böle bi topic.en kısa zamanda beşiktaşlı duruşunu görmek isteriz... |
Ne gibi ilginç gelişmeler renktaş ? Sanırım İhsan Kalkavanlı Tulncay Özilhanlı bir oluşum var. Bunlara İbrahim Altınsay gibi değerli yöneticilik için gereken tüm vasıflara sahip adamları dahil etmessek pek bir işe yaramaz. |
yalan haberlere ihtiyaçlarımızı yok 2010 yılı kadar yıldırımla devam |
hakkımızda hayırlııs olur inşşşş |
Desene bi 4 sene de Fb atini rahat rahat surecek |
tuncay özilhan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inş arkadasım bu haber dorudur bu adam gitmedigi sürece bize rahat yok bıktık artık kim gelirse gelsin ama demiröeren gitsin inş bize doru sölüosundur o kadar kötü duruma düsürdülerki bizleri herkesin agzından cıkan lafla ümitlere kapılıoz:D |
uff birde Rahmi Koç oluyurmuş ne bomba olur allah dedirti sanki yaw hade hayırlısı |
Yarına kadar gerekli açıklama konuyu açan arkadaş tarafından yapılmadığı sürece Konu Silinecektir... Bilginize. |
Şu yönetime gelen başkan inşallah bu borclardan kurtarır ve inşallah kalkavanlardır |
cevap veriyorum abromovic chelseadan sıkılmış:rofl: |
ihsan kalkavan kalp hastası die biliyorum... baskanlıga adaylıgını koyacagını sanmıyorum |
yalandır hepsi inanmam |
mod arkadaşlar arkadaşa baskı yapın .....geçiyor bizle galiba |
HErhangi bir gelişme yok konunun takipçisiyiz, bir laf ortaya atıpta burda heyecan ve tartışma yaratıp sonra sessiz kalmak onurlu birşey değil herkes bir gelişme olmasını bekliyor bizde bekliyoruz, kısa zamanda açıklama gelmezse konu silinecektir. |
böyle bir gelişme yok kimse inanmasın olsa idi şimdiye kadar basına sızmıştı ha böyle bir durum varsada bu durumdan daha iyi olur her zaman taze kan takım için yada camie için iyi sonuç vermiştir |
adam gibi ve paralı bi adamın gelmesi şart..futbol para işi millet neler yapıo ya biizm ne eksiğimiz var salak salak transferlerle aksine takım çöküyor.dur diyecek bi kartal istiyorz |
Alıntı:
|
Güzel haber ama yorum yapmak için haberin gerçekleşmesini beklemek gerekir..Ama tahmin edecek olursak;Tuncay Özilhan,türk futboluna uyan ve Beşiktaş a yakışan bir isim,umarım o dur.. |
arkadaşlar ben ziya kalkavan denizcilikte okudum kalkavanlar hakkında hiçte iii şeyler duymadım kalkavanlarda çlşanlar çok pişmanlar ama ihsan kalkavan bambaşka onuda söyliyim..... |
İhsan Kalkavan Beşiktaş'a tapan bir adam ama ne işlerle uğraştığını , kimlerle ortak olduğunu bilen bilir. |
arkadaş benim diğer yazımı koursnız anlarsınız demiş bende okudum silinmiş ve kendisine kok ağır laflar söylenmiş bende yadırgadım ama bende bir sitede şu yazıyı okudum Bugünlerde futbol kulislerinde öyle bir iddia konuşuluyor ki; yeni bir tartışma yaratacağa benziyor. İddialara göre ünlü işadamı Ethem Sancak’ın adı, bugünlerde Beşiktaş başkanlığında geçiyor. Bilindiği gibi Ethem Sancak, AKP hükümetine yakın olan Star Medya Yayıncılık’ın Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kanal 24’ün de ortağı. Adı son olarak ATV-Sabah ihalesi sürecinde yoğun olarak gündemdeydi. İşte bu ünlü işadamı eski de bir Aydınlıkçı aslında. Aynı Ethem Sancak, yeni Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın da yakın arkadaşı. Odatv.com olarak; Hasan Doğan, Futbol Federasyon'unun başına geçtiğinde AKP’nin futbol üzerindeki gölgesini gündeme getirmiştik. Şimdi benzer bir durum Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş’ta yaşanıyor. Ve yine Başbakan Erdoğan’a ve AKP’ye oldukça yakın olan Ertem Sancak'ın, Beşiktaş'ın önümüzdeki dönemde başkanlığına geleceği konuşuluyor. ve haklı olarak kendini geri çekmiş ve şimdi sususyor . |
Değişen bir şey yok kolpa haber.!!! |
inşallah |
nevzat demir olabilir aslında güzelde olur:) |
Alıntı:
haber kolpa mı değil mi bilmem ama yeni bi yönetim gelmese bile y.demirören in yanındaki adamları değiştirmesi lazım... |
bcm snde fotosporu geçtin kolpalama bizi:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:39 . |