![]() |
ben okdum ama simdi böyle bisey olmaz yada...!!ben böyle adamlar görmek istemem Besiktasimda...!!!ama Tuncay Özilhan neyi bekliyorki...simdi Tuncay Özilhana baskan aday koyarsa secilirmi...??gerekli destek alirmi...!!!??? |
inş |
zaten tuncay özilhan olduğu çok belliydi hangi maçtı hatırlamıyorum ama maçtan önce demirörene senin kulube verdiğin bütün paraları verelim başkanlığı bırak diyen tuncay özilhandı.kaç gündür bu topici takip ediyorum konuyu açan arkadaş hep kaçamak cevaplar yazıyo.madem 1.ağızdan haber alma şansın var çıkarsın gerçekten beşiktaşlıysan o beşiktaşlı duruşuna gösterir.ne gelişmeler yaşandığını biz beşiktaşlı kardeşlerinede açıklarsın.hee eğer bunları açıklayamıycaksanda bu kadar insanı delirtmeye hiç hakkın yok o yüzden açmayacaktın böle bi topic.en kısa zamanda beşiktaşlı duruşunu görmek isteriz... |
Ne gibi ilginç gelişmeler renktaş ? Sanırım İhsan Kalkavanlı Tulncay Özilhanlı bir oluşum var. Bunlara İbrahim Altınsay gibi değerli yöneticilik için gereken tüm vasıflara sahip adamları dahil etmessek pek bir işe yaramaz. |
yalan haberlere ihtiyaçlarımızı yok 2010 yılı kadar yıldırımla devam |
hakkımızda hayırlııs olur inşşşş |
Desene bi 4 sene de Fb atini rahat rahat surecek |
tuncay özilhan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:47 . |