![]() |
Tomas Zapotocny Transferi (Tek Başlık) Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın listesine giren son aday Udinese'de oynayan Tomas Zapotocny oldu. 1.81 boyundaki savunma oyuncusunun bonservisi 850 bin euro. Kulübü ile sözleşmesi 2011 yılında bitiyor. *** Çek bir stoper! Stoper arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Udinese takımında forma giyen 28 yaşındaki yıldızı takibe aldı. Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, listesine Tomas Zapotocny'yi de ekledi. Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin ve Mutlu Topçu'dan oluşan siyah-beyazlı teknik heyet yurt dışına giderek futbolcu izlemeyi sürdürürken, rotasını İtalya'ya çevirdi. Son olarak ligde 7. sırada olan ve Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Udinese'nin stoperi Tomas Zapotocny'yi takibe alan Beşiktaş, bu futbolcu için hafta sonuna kadar İtalyan ekibiyle temasa geçecek. Fiyatı 850 bin euro Ekonomik sıkıntılar nedeniyle bonservis bedeli yüksek oyunculardan vazgeçen siyah-beyazlılar, devre arasında da ilgilendiği Zapotocny'ye sıcak bakıyor. Sloven Liberec'te oynarken Holosko'nun da takım arkadaşı olan tecrübeli oyuncunun bonservis bedelinin 850 bin euro civarında olması Kartal'ın iştahını kabartıyor. Menajer Sinan Engin'in haftaya İtalya'ya giderek, sözleşmesi 2011'de bitecek olan Zapotocny için Udinese ile masaya oturması bekleniyor. Fatih DOĞAN |
defans oyuncusu için boyu kısa en az 1,85 olmalı. |
bu adam hakında en ufacık bir fikrim yok ama hiç stoper tipi yok adamda zaten ucuz olmasa udinese vermezdi bence ama bakalım gelince görürrüzz çeklerde de böle cüce adamın cıkması beni şaşaırrttı:) |
seneye bu transferlerle yine aynı saneryoyu izlicez belli oldu |
http://image.haber7.com/haber/113436.jpg Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Kadlec için Sparta Prag Kulübü 4 milyon euro bonservis bedeli istedi. Bunun üzerine yönetim devre arasında vazgeçtiği Zapotocny için yeniden temaslara başladı.Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta Kadlec pahalı gelirken, rota yeniden Zapotocny'e döndü. Sparta Prag'lı Kadlec'e Beşiktaş'ın 1,5 milyon euro önerdiği, Çek kulübünün ise 4 milyon euro bonservis bedeli istemesi üzerine transferin tıkanma noktasına geldiği öğrenildi. Yönetimin bunun üzerine İtalya'nın Udinese takımında oynayan ve ara transferde ismi geçen Zapotocny'i yeniden gündeme aldığı belirtildi. Yönetiminin önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek Çek futbolcunun transferini bitirmeye çalışacağı öğrenildi. Yönetimin Schildenfeld ile birlikte Gökhan Zan'ı da sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdiği ifade edildi. Yeni Şafak |
boyla alakası yok interdeki cordobayla madriddeki cannavaro cokmu uzun iyi sıcrama kabiliyetin varsa sorun yok...bu adamda o varmı onu bilmiyorum... |
niye hep SON ADAY oliyor...!!Bu basin yine yeni Sezon baslayana kadar cok yalan haberler yazicak...!!!..Aslinda hep Yalan haber yapiyor..!! |
Şu stopere paraya kıyıp adam gibi birini alın yaa,uzun bir süre stoper sıkıntısı yaşamayalım artık... |
çeklerin en iyi oyuncusu seçilmiş |
valla bilmyorum abicim ama acik secik birsey varki yonetim ertugrula diyorki ucuz adam alacaksin acikca belli oluyor su anda yada butun hersey yalan sezon sonu gorecegiz |
udinesede 17 maca cikmis bu sezon |
yaw legrotaglie'yi istemeyende ertuğrul efendiydi emersonuda.iice anadolu klubüne çewirdi takımı. |
Sağlam'ın son gözdesi Tomas Zapotocny Sağlam yabancı listesini yönetime verirken bir ismi çok istedi Beşiktaş yabancı futbolcu transferinde üç isim üzerinde yoğunlaştı: Kadlec, Zapotocny ve Coulibaly.. Kartal bu üç futbolcu için görüşmelerini devam ettirirken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, başkan Yıldırım Demirören'e "Tomas Zapotocny'yi alalım. Bu futbolcuyu takımımda görmek istiyorum. Bize çok faydası dokunacaktır" dedi. Udineseli Çek stoper için Kartal görüşmelerine devam ederken diğer futbolcular Kadlec ve Coulibaly'in bonservis bedellerini de Beşiktaş düşürmeye çalışıyor. ZLATAN İDDİASI Lens'in savunmasında yer alan 27 yaşındaki Malili Adama Coulibaly için kulübü 3 milyon euro da diretiyor. 1.88 boyundaki Coulibaly bu sezon takımının 27 maçında ilk 11'de görev yaptı. 24 yaşındaki Çek Kadlec için ise Sparta Prag 3 milyon eurodan aşağıya inmiyor. Bu arada Fransa basını Beşiktaş'ın Schalke'de oynayan Zlatan Bajramovic'e talip olduğunu iddia etti. Boşnak oyuncu orta sahada oynuyor. |
her gün farklı isimler çıkıyor ama somut bir gelişme yok haggui ne oldu vazmı geçtiler bilemiyorum |
listedeki stoperlerin hepsi kaliteli kadleç'i bilmiyoruz ama diğerleri iyi futbolcular bunlardan birini alsınlar işte ama Zapotocny'nin boyu 1.81 toramanda 1.85 defans boy ortalaması biraz düşük olur. |
Arkadasım kaynaklar neresi kaynaklarıda yazsan iyi olucak |
listenin en iyisi zapatocny gerçekten...çek olmasıda ayrı güzellik |
Alıntı:
|
evet sart kaynaga bakarak haberleri daha iyi aratırabiliriz ama kaynaksız haberde olmaz ozmn ben kendi kafamda b takımınn a oyuncusuyla ilgileniyoruz yazıyım olurmu öle sey |
bajramovic mi? hadisin ordan onlarda satardı! |
zapatoncky hic bilmiyorum ama haggui alinirsa iyi olur bence |
Coulibaly alacaklar gibime geliyor .. |
Medya Coulibaly'i 5 yildir aldirmak istiyor ama nanay. Bakalim bu sene ne olacak... :D |
Resmi açıklamayı duymadıktan sonra hiçbişeye inanmamm |
Alıntı:
|
Alıntı:
hiçbirşey bilmiyorsan haberi google yaz bak gör uydurma mı değil mi kaynak:sabah mutlumusun |
hoca istiye istiye bunları mı istedin:D |
Tomas Zapotocny Beşiktaş'ta kartalhaber.com özel haberi... . Udinese’nin Çek savunma oyuncusu Tomas Zapotocny ile anlaşmaya varıldı http://kartalhaber.com/thumbnail.php...1.jpg&maxw=350 Transfer çalışmalarını İtalya'da sürdüren Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Tomas Zapotocny ile anlaşmaya vardı. Bu futbolcunun menajeriyle bir araya gelen başkan Demirören, bu futbolcunun gelecek sezon beşiktaş'ta forma giyeceğini söyledi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... Savunma yabancılaşıyor! Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Kartalhaber.com'un Korkusuz Kalem'i Şemsi Birben'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan yıldırım Demirören'le birlikte İtalya'da bulunan Menajer Sinan Engin, Udineseli Tomas Zapotocny 'nin transferiyle siyah-Beyazlı takıma büyük güç kattıklarını söyledi. Engin, "Başkanımız Zapotocny'nin transferi için hiç bir fedekarlıktan kaçınmadı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi. Gelecek sezon bomba gibi takım oluşturacaklarını belirten Sinan Engin, "Bu sezon kılpayı kaçırdığımız şampiyonluğu gelecek sezon kutlayacağız. Taraftarlarımız şimdiden hazırlıklara başlasın" ifadesini kullandı. Engin, "Biz önümüzdeki yıl şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunun için Beşiktaş'ı başarıya taşıyacak kaliteli oyuncuları yakından takip ediyoruz. Ben Beşiktaş taraftarına bir söz verdim onu yerine getirmek için gece gündüz çalışıyorum. Özellikle defastaki sorunları çözmek istiyoruz. Bunun için defansa çok kaliteli yabancı futbolcular transfer etmek istiyoruz. Tüm savunma yabancı futbolculardan oluşacak. başarılı olmamız için başka çaremiz yok. Tomas Zapotocny'i yakından izledik Başkan Demirören'le, bu transfere sona geldik. Birkaç gün içinde imzalar atılacak" diye konuştu. Sinan Engin şöyle devam etti: "Beşiktaş taraftarı başarılara susamış durumda. Bu sene taraftarımızla coşacağız. Onlar bana güvensin. Güzel günler çok yakında." |
Kartalhaber...inanmam böyle siteye...hep yalan haber yaziyorlar...ve inanmakda istemiyorum...ulan böyle oyuncumu alinir yaaa... |
istemem... kolpadir zaaten |
S.E İtalyada, oradan İngiltereye geçiyor, futbolcu peşinde koşturup duruyor. İşi gücü yok da Şemsi Birben hazretlerine rapor mu verecek... Hayret bişiy yaw... İyi sallamışlar. Bu haberi vücudunuzun hangi deliğinden çıkardınız ha? |
inanmak istemiyorum ya bu adam kim bize büyük topçu die kakalamaya kalkıolar aynı gordondaki gibi |
Tomas Zapotocny Beşiktaş'ta Tomas Zapotocny Beşiktaş'ta Kartalhaber.com özel haberi... . Udinese’nin Çek savunma oyuncusu Tomas Zapotocny ile anlaşmaya varıldı Transfer çalışmalarını İtalya'da sürdüren Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Tomas Zapotocny ile anlaşmaya vardı. Bu futbolcunun menajeriyle bir araya gelen başkan Demirören, Tomas Zapotocny'in gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giyeceğini söyledi. Beşiktaş'ın Udinese'ye 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeceği belirtildi. |
sivok daha makbule geçerdi |
al işte kısa stoperlerden oluşan takım olduk zapotocny toraman ibrahim kaş... eğer gökhan zan ı da elimizde tutamazsak seneye havadan yol geçen hanı oluruz... |
kim bu adam ya tanıyan arkadaş varsa yada istatistiki bilgileri yazsın |
hakkında pek bişey bilmiyorum bildiklerim 1.81 boyunda olduğu, çek milli takımında 4 kere forma giydiği ve udinese de takımının bankosu olmadığı... bu fm deki profili :) http://img501.imageshack.us/img501/6058/zapotcrj7.jpg |
Böyle transfer dönemlerinde yüz tanesi gelir gider zaten :) |
yaLAn ! |
Tomas Zapotocny Udinese Defender Height: 1.79m. Weight: 80.00kg. Nationality: Czech Republic Born: 13/09/1981 in 06-07(jan) Udinese 11 Games (-) 06-07 Slovan Liberec 1 Games (Champions League) 07-08 Udinese 1 Goals, 19 Games (-) Tomas Zapotocny Football Profile | News | Pictures - Yahoo! Eurosport UK Değeri 850.000 € gözüküyor. Habere göre 3 katı fiyatına alınıyor. Üstte yazdığı gibi 19 maç yapmış. Ben tanımıyorum bu oyuncuyu. Bizim lige yeterde... Ayrıca bir arkadaşımız Sivok demiş; sanırım o orta saha oynuyordu. Tomás Zapotocny (Udinese Calcio) - Profil - transfermarkt.de Milli takımının kadrosunda var Tomas; fakat 11'de değil. Sanırım bir de Kadlec diye bir Çek oyuncu vardı; BJK'la ilişkilendirilen, o 11'de, sol bekte. |
Türkiye`de Saat: 00:22 . |