![]() |
Ayın 20 si Geçince Gözümde Eski Yıllar Canlandı.. Artık Hiç Birimiz Umutlu Değiliz Hepimiz Yönetim Karşıtı Olduk. Eskiden Bu Yönetim Gün Vermezdi Bize Bizde Beklemezdik.. Zaten İyi Oyuncu Getiremeyecek Bu Sevgili Yönetim Ne Diye Taraftarlara Umut Veriyor :) Yazık O Kadar Hak Yiyorsunuz O Kadar Ah Alıyorsunuz Hiç mi Korku Yok Allah'tan.. Arkadaşlar bu Saatten Sonra Gelecek Yabancıdan Hayırda Gelmez İyi Performansta.. Biz Yine Bi Maçla Avunup Onun Bunun Maskarası Oluruz.. |
ya arkadaşlar ne bekliyorsunuz ki bu yönetimden bu senede şampiyonluk hayal delgado aylar oldu gelmedi bi delgadoyu bitiremiyolar bırakın allah aşkına yönetim ocakta gidecek dertler bitecek... |
valla iyi oyuncuyu almak çok zor helede türk futbolundaki düşüşten ve dünya kupasınında etkisindende olsa gerek. sadece bizde böyle değil bu diğer takımlara bakın. geç olsun temiz olsun derim ben. dünya kupasında oynayan oyuncular yorgun ülkelerine dönecekler unutmayın. onlar alışamayacaklarmı yeni takımlarına? |
genç takımla da olur pires futbolda kazanmanın en önemli yoludur buda gençlerle olur araya 2 3 deneyimli soğuk kanlı adam tamam |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |