![]() |
Nobre gerçeği Nobrenin fb de iken champion lar liginde attığı golleri hatırlayın.Bize attığı kafa golünü,gs ye attığı golleri hatırlayın.Bu adamda büyük ışık war.Tigana gördü.Arkadaşlar ne demiş bilionuzmu.Ben fb sawunmasının bütün salaklıklarını biliom.Fb maçlarının hepsini alıcaz demiş.En az da 2 gol atıcam onlara demiş.Bu sezon bjk türkiye kupası ve lig şampiyonu.UEFA da da en az çeyrek final oynamazsa.Karakartal bu sezon gs nin 1996 dan 2000 e kadar yaptıklarını yapmaya başladı.Onlarda uefa yı aldığında 24 yaşın altında kaç futbolcu wardı biliomusunuz.Karakartal kimliğini kazanmaya başladı.Cvp larınızı bekliyorum.SİYAH-BEYAZ:ÖLÜM-YAŞAM:) :cool: :cool: :) |
Bİr eklenti daha yapayım.Nobre ile Gs yi yenememe ızdırabı bitmiştir.Artık nobre geldi.Yani gs nin belalısı nobre geldi.hahhphoıghosahai |
iyi güzel yazmışsında keşke nobre topicine yazsaydın:) bu arada yazdıklarının hepsinde de haklısın kardeşim.. |
KardeŞİm Nobre Çok Ama Çok Yerİnde Bİr Transfer Bu BaŞindan Berİ BÖyle İdİ Şİmdİ KarŞi Çikan ArkadaŞlarda O Gollerİ AttikÇa Ona Sahİp Çikarlar Yazdiklarina Aynen Katiliyorum |
kardeşşş yazdıklarının hepsine katılıorum çok doğru sölüosun |
abi hepimiz demiyormuyduk bize nobre gibi adam lazım diye yönetim gitti kendisini aldı bea daha ne istiyoruz ki ! |
Arkadaşlar hepiniz dinleyin.NObre profesyonel futbolcu.Fenerden buraya geldi.Ama profesyonel.Türkler zaten profesyonel olamaz.Türkler bunu kaldıramaz. |
arkadaslar, ii futbolcu olabilir, ama..fbdeyken mesela o samsun macinda kendini atisi, keremin kirmizi görmesi, belki orda samsunun küme düsmesinin temelliyidi, yada o hareket yüzünden serdar tatli o kadar basarili bir yildan sonra hemen hemen hic bir mac yönetememesi...üzücü...ve bunlari yapan nobre, helehele o rize maci...sevmiyorum...ama duva ediyorum, belki düzelir, belki, ve insallah...cünkü baskalarinin haklarini yiyen bir oyuncunun besiktasta bir yeri olmaz, olamaz |
nobre alışmamız zaman alacak. |
Kafa Golü Atacak Bir Forvetimiz Yoktu En Büyük Katkisi Buraya Olur |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |