![]() |
yolu Açik Olsun Ne Diyelim Yani.. |
ağalar uefada bile şu an en tecrübeli deli iboyla toramandır. yönetim bu adamı nası yollar. uefa da başarı istiosa. yeniler bırakın uefa yı daha inönü ye bile çıkmamış topçular. |
yolu acık olsun efendiydi ama beklediğim başarıyı gösteremedi. takıma hiç bir zaman lider olamadı.emanet gibi geldi emeanet gibi oynadı yinede teşekkürler.. |
yolu acık olsun kalmasını ısterdım |
Üzülmez kalıyorsa okan da kalmalıydı. profesyonel, efendi ve oyunun her iki yönünü oynayabilen bir oyuncu nasıl bedavadan gönderilir? kleberson ya da fahriye birşey olursa (Allah korusun) acaba o bölgede kim oynayacak? Bu sene de sağ kanatan ali güneş ile hücum edeceğiz anlaşılan. |
ya arkadaslar bu futbolculugu 5 para etmez herifi kimse savunmsaın bize tabi kimse dusunmuyo bu herifin niye 2 senedir besiktasta gayse ye karsı top oynamadıgını kimse solemiye adam acıkca ben galatasaraylıyım diyo siz okan da okan diyosunuz ayıp be valla ayıp bze uzak allaha yakın olsun |
bize verdiği hizmetten dolayı tşk ederim.yolu açık olsun |
yedek kulübesinde tecrübeye gerek yok ki |
Alıntı:
|
Okan Beşiktaşli Olmamasina Rağmen Sahaya çiktiğinda Beşiktaşliyim Diye Geçinen Topçulardan Daha Yürekli Oynadi Helal Olsun Herşey.profeyonelliği öğrenmiştir Inşallah Yanindaki Oyuncular. |
Türkiye`de Saat: 08:35 . |