![]() |
Beşiktaşımız - Bursa 32.Hafta Maçı (yorumlar-tahminler ) 32. HAFTA MAÇI BEŞİKTAŞIMIZ - Bursasporcuk Beşiktaşın cezası nedeniyle maç Adana 5 Ocak Stadında Oynanacak . |
çok kolay olacak acı acı sokacak bjk aydın oynar inşallah üzülmez oynamaz inşallah maçlara sırf aydını izlemeye gidiyorum bu hafta ilk yarı çıkarttı hoca ama neyse |
3-1 alırız |
yenerız bence!! |
eminim 4-0 :D |
yenıcez kendını bısey sanan bursasporcukları adananın cımlerıne gommelıyıs :D |
adananın yolları taştan, var mı büyük BEŞİKTAŞTAN:D |
hollanda ligine yollucaz |
walla ne yaln sölimm pek umudum yook ama 3-0 olsn bizm olsunn :D:D:D |
arkadaşlar bursa eziklerini adanaya gömecez.. |
Maca Mérsınden 5 otobus ıLé qıdıoruz !! KoLpa Adana inş. Kacmassın ;) |
3-0 4-0 dıyenler bu sene acaba hangi maçı ole kazanmısızda bole bı skor beklıyolar gene 1-0 2-1 gıbı bı skor olur |
Adanamı ?? Allah Allah neden o kadar yakınki Artvinde vardı aslında oynanacak sayın federasyon. Nerde olursanız olun yenin o pislikleri kalbimiz sizinle cocuklar... |
Neden Adana dan vahşi bi köymüş gibi bahsediyorsunuz anlamadım..Adana bu ülkenin 5.büyük şehri,gayet modern bi şehir..Ayrıca Beşiktaşlı da çoktur burda,merak etmeyin siz..Bursa 5 Ocak ta çıkamaz. |
şu kendini bişey sanan zavallılara haddini bildirecek bi skor olsunda neolursa olsun |
Bursoşları Farklı Yensinler Başka da bişey istemem.! şampiyonluğu bu kadar istemem valla :) |
önemsediğimden değilde, beter olmaladını istediğim için, fark olmasını çok istediğim bir maç. 1-0 olsa da olur. topaçlar sevinmesin |
arkadaşlar bu maçın adanada oynanması tam süper oldu. çünkü ben iskenderunda oturuyorum.adana buraya çok yakın. bu maç için biletimi aldım. maraton tribününde olacağım. 5 ocak stadını inleticez. stadyuma gelemeyecek olan beşiktaşlı arkadaşlarım bize güvensinler. takımımıza sonuna kadar destek olacağız ve tommiksleri 0 puanla köylerine göndercez. |
maç zor olcak ama gülen taraf biz olcaz |
Beşiktaşın cezası nedeniyle maç Adana 5 Ocak Stadında Oynanacak . Süper ligteki Puan durumu su sekilde... Bursaspor Biletleri Satışa Çıktı Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında Cumartesi günü cezası nedeniyle Adana 5 Ocak Stadı'nda oynayacağı Bursaspor karşılaşmasının biletleri, Biletix'ten satışa çıkartıldı. 26 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Bursaspor mücadelesinin biletleri; Biletix satış noktaları, Biletix Call Center (0216 556 98 00) ve Biletix internet sitesinden satışa çıkartılmıştır. Kalan biletler maç günü Adana 5 Ocak Stadı bilet gişelerinden satışa sunulacaktır. Tüm biletlerin daha önceden tükenmesi durumunda stadyum gişelerinden bilet satışı yapılmayacaktır. Bilet bedelleri şöyledir: Kale Arkası Tribünler : 15 YTL Maraton Tribünü : 30 YTL Numaralı Tribün : 45 YTL Geçen haftaya baktıgımızda Beşiktaşımız Rizede caykuru 2-1 yenmişti. Bursaspor ise kendi evinde Kasımpaşayı 1-0 yenmişti. Lig sıralamasına bakınca bizim onlardan daha cok ihtiyacımız oldugu ortada Bursa'yı Adana'da avlıcaz :) |
rize tarifesi 2-1 anladılar onu :D |
tek bu maçı alalımda önümüzdeki 2 maçıda kaybedelim ... ama yenersek normal bi galibiyette yetmez bunlara. eze eze yenmemiz lazım . maçtan sonra bursalılar iyiki maça alınmamışız demeli |
bursa küçümsenecek bi takım deil ama beşiktaşın yanındaa adı bile anılamaz:) |
selam herkese ben adanadan ozan istanbuldan gelecek taraftarlar ne zaman burda olacaksınız bize bilgi werirseniz çok ii olur sizi karşılayalımm hadi allaha emanet olun |
yiyecez onları |
en az 2 tane atarız gibime geliyor ama içimden 1 tane de gol yiçes diye gelıyor |
sonuç ne olursa olsun bjk bu maçı alsın ama benim favorim 2-0 veya 3-1 böyle skorlarda bjk maçı alır:bird: |
3-1 bjk alır bursa da çimlere yayılır :) inşallah bu sezonda küme düşerler |
3-0 alıcaz bence çok rahat bir maç olacak diye düşünüyorum |
ßu mAç 2-0 bisim.... iskenderun besiktas derneğinden yarın sAAt 14.00'dA AdaNA''Ya gidioRuz...Takımımıza En iyi şekiLde dEstek vEreceğiz...İnönüyü ArAtmayacağız... |
Bu maçı alacağız gibime geliyor.2-1 bitebilir,goller Bobo ve Holoskodan...Onlardan Sinan atarsa atar... |
ya yenicez ya gömücez başka yol yok:D:D:D |
3-2 BJK YENCEK GOLLERIDE OYNARSA (CİSSE,HOLOSKO,AYDIN )ATCAK |
BEŞİKT"AŞK" ımız krallar gibi karşılanmıştır adanada,şampiyona yakışır şekilde hem de; forza BEŞİKTAŞ FORZA ŞİMŞEKLER since 1940-1903 |
YEMYEŞİL BURSANIN BEMBEYAZ OĞLANLARI ! SİZİ BEKLİYORUZ ADANADA İNŞALLAH GELİRSİNİZZ ; ÇARŞI @ ŞİMŞEKLER SİZİNLE GÖRÜLMEMİŞ HESAPLAR WAR |
mAsmAvi ŞimsekLer ;) ads'lilerin arasında cok bjk Li var...hEpsi yarın koL koLa...dAlAcAğız ßursaLıLara İSKENDERUN_çAR$ı |
ARKADAŞLAR BURSAYI 5 OCAK ÇİMLERİNE GÖMECEZ HİÇ MMERAK ETMEYİN.TOPLADIM ADANA ÇARŞI'YI GİDİYORUZ CUMARTESİ 5 OCAK STADINI SALLAMAYAAAAA:)) |
iSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR TaraftarLarındanda Yarın ßjk ye dEstek Gelecek....Ant! ßursa GENÇ DEMİRÇELİKLİLER |
2 ßin ßursaLı GeLior....gErekirse ßjk formaLarıyLa atkıLarıyla geLecez stada GirecEz dEmisLer.... KorkaKLar ... erkeksEniz ßursa forMaLarıyla geLin :D ßen Maça gidioRum aRkadasLar..2 sAAT yoL çekecEm daha...vArmı İsteğiniz ßursaLı döveLimmi :D |
hiç belli olmaz ankaralılarda adanaya gidiyomuş ama bjk dinler mi onları http://i55.photobucket.com/albums/g1..._bjk_forum.png |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |