![]() |
ben serdar kurtuluş tan çok umutluyum. umarım takımda çok iyi işler yapar. beşiktaşımız topladığı gençlerle geleceğe çok iyi yatırım yapmaya başladı. belki kısa zamanda çok büyük başarılar gelmesede uzun vadede istikrarlı bir yönetim ve teknik kadro ile beşiktaşımız çok daha iyi yerlere gelecektir. |
Tigana alinmasina ragmen hala Mehmet Topuz'u da istiyor, demek ki gelecen sene 4-4-2 oynayacagiz. Peki 4-4-2'de ortadaki sol ve sag kanat kimin olacan acaba ve o orta ikilden biri defansif biri ofansif olursa savunmada cok buyuk problemler cekeriz GS gibi. |
Transfer olduğumu TV`den öğrendim http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ha...06/03/1633.jpg Bursa`dan alınan Serdar, Siyah Beyazlı ekipte başarılı olacağını belirterek, "Önce milli takımda oynayacağım, ardından İngiltere`ye gideceğim" dedi |
Arkadaslar ben bu Serdar isinin anlamis degilim.Cocuk Besiktas gibi bir takima geiyo ve sanki bu du transferden memnun degilmis gibi bir halet-i Ruhiye icerisinde.Bütün Türkiye 1 aydir bu tranferi konusurken kendisi bu tansferi Tv den ögrendigini söylüyor.Anlamadigim bir baska nokta Besiktas gibi bir takima transfer olan bu futbolcu kardesim futbolu Bursaspor formasiyla birakmak istedigini söylüyor.Umarim beni utandirir ama ben bu cocukta Besiktas ta oynama icin bir aclik ve heyecan sezmiyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bildiğim kadarı ile Bursa kongresinden sonra Serdar resmi olarak Beşiktaş a transfer olacak, ancak Levent Kızıl ın rakibi kongreyi kazanırsa Serdar ı Beşiktaş a vermeyeceğini söyledi. Bu bir sorun olabilir. Bu arada Serdar ın kardeşini de alsak çok iyi olur. Serkan abisinden de iyi bir futbolcuymuş, bunu iddaa eden de Yemen Ekşioğlu. Kendisinin futbol bilgisine inanırım. |
İyi bi futbolcuya benziyo bu serdar.ama bizim sağ kanatta zaten ali güneşle ali tandoğan var ama neyse.. |
Arkadaşlar bu oyuncu için diolar ama bn hiç izlemedim we hiç bir bilgim yok.ama tigana işini bilir beklicez we bakıcaz;) |
|
Türkiye`de Saat: 17:26 . |