![]() |
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta Serdar için harekat başladı http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifSağ kanat için düşünülen Mehmet Topuz’u Kayserispor’un vermemesi üzerine, Bursasporlu Serdar Kurtuluş için yeniden girişimlere başlandı 29.05.2006 Sağ kanat için düşünülen Mehmet Topuz’u Kayserispor’un vermemesi üzerine sıkıntıya düşüp Ali Güneş ile sözleşme uzatma kararı alan Beşiktaş, diğer yandan da her konuda anlaştıkları Bursasporlu Serdar Kurtuluş için girişimlere yeniden başladı. Aynı zamanda başkan Yıldırım Demirören’in çok iyi arkadaşı olan ve yeniden Bursa başkanlığı için aday olacağını açıklayan Levent Kızıl bu oyuncu için 4 milyon dolar talep etmiş ve transfer sıkıntıya girmişti. Kartal, ligin yeni ekibinden kaleci Murat Şahin ile birlikte bu takımda kiralık forma giyen Eser ya da Ahmet Dursun ve Sinan Kaloğlu arasında tercih yapmasını isteyecek. Teklifin bugün Kızıl’a resmen iletileceği bildirildi. |
Serdar Kurtuluş'u iyi taniyanlar varsa lütfen biraz anlatsinlar! Ben tanimiyorumda! |
o kim ya..allh kahretsin...transferlere bak... |
Böyle pek taninmamis futbolcular hakkinda negatif konusmamakda fayda var bence. Hangimiz Buraki taniyorduk, tabi taniyanlar vardir mutlaka ama ben tanimiyordum. Ve Milli takimda gördük ne kadar iyi oldugunu. Onun icin adamlar gelsin görelim öyle yorum yapalim.;) |
Yaa VerdİĞİmİz Adamlara Bak AldiĞimiz Adama Bak.manyak Bu YÖnetİm Yaa.sabrimizi Denİyolar Heralde!!! |
ya adamı tanımadan yorum yapıyorsunuz yaa helal olsun vallahi bu adam bursa altyapısıdan yetişip bu sene çıktığı a Takım maçlarında oynadı hemde iyi oynadı ordan ümit milli takıma yükseldi yani bu adamı alırsak boş adam olmadığını belki görürsünüz |
Oynatacaklarsa alsınlar boş boş futbolcu alıpta 2 maç oynatıp hem futbolcuyu hemde verdiğimiz parayı ziyan etmesinler. |
Serdar KURTULUŞ Doğum Tarihi: 23.07.1987Doğum Yeri :BURSA Boy:1,84 m Kilo:79 kg Medeni Hali:Bekar Öğrenim Durumu:Lise Prof.Olduğu Yıl:2004 Prof. Olduğu Takım:Bursaspor Oynadığı Takımlar:Bursaspor, Alt Yapı HürriyetsporÇalıştığı Teknik Adamlar:Nejat Biyediç, İsmail Ertekin, Hüseyin Kalpar, Yalçın Gündüz En Beğendiği Yerli / Yabancı Oyuncu:Emre Belözoğlu, NestaEn Beğendiği Takım:Manchester United Milli Olma Sayısı:8 Hobileri:Spor yapmak, Müzik Dinlemek, Bilgisayar, GezmekHedefleri:A Milli Takım Formasını giymek |
galatasaraylı galiba bu?? |
emre belözoğlundan gayse li olduğunu çıkarttın herhalde helal olsun vallhi :D |
fazla para vermeden alınıyosa ok |
para fazla para vermeden alınıyosa ok |
Alıntı:
|
kendileri bilir bizi satanların halini görüyoruz alpay oktay daha aklıma gelmeyenlerde var bakın durumları nası allah yukardan görüyor herşeyi merak etmeyin |
Tigana’nın Sergen ve Tümer yorumunu FANATİK ele geçirdi: “Sergen büyük yetenek ama 90 dakika garantisi yok. Tümer’in sorunu ise devamlılık. Ayrılmaları sorun değil. Siz bana Bursasporlu Serdar’ı transfer edin'' Herkesi rahatlattı Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde büyük bir transfer hareketliliği yaşanıyor. Birçok futbolcusuyla yollarını ayıran ve Tigana önderliğinde kadrosunu gençleştirmeye çalışan Kara Kartal’ın gündemine neredeyse her geçen gün yeni bir oyuncu giriyor. Sergen ve Tümer gibi yıldızlarını gözden çıkaran yönetimi en çok rahatlatan açıklamayı ise yine Fransız hocanın yaptığı ortaya çıktı. FANATİK, Tigana’nın Sergen ve Tümer ile ilgili görüşlerini ele geçirdi. İşte Tigana’nın çarpıcı açıklamaları: ‘Durumları düzelmezdi’ “Zaten verdiğim raporda Sergen ve Tümer konusuna açıklık getirmiştim. Sergen çok yetenekli ama en az 15 maç 90 dakika oynama garantisi vermeli. Tümer’in ise sürekliliği yok. Zaten yaşı itibari ile de bu durum artık düzelmez. En azından bazı maçların bazı bölümlerinde sahaya sürebileceğim iyi yedeklerden biri olur. Son maçlardaki çıkışlarını da gözönüne alırsak sadece maç başı ve az ödeme koşuluyla kalabilir demiştim. Ayrılması kesinlikle sorun değil. Siz Bursa’dan Serdar’ı alın, gidenlere değil gelenlere bakın'' dedi SPOR3-- |
arkadaşlar duyduguma göre 3 milyon dolar istemiş bursa şaşırmış bunlar ya |
bn izmirdeki altay-bursa ve ksk-bursa maclarında izledim o sıralar transferi dusunuldugu için daha dikkatli takip ettim.şöle diyim bi r.carlos tarzında seri gidip gelen bi oyuncu deil.ama o mevki için teknigi cok ii topu oyuna cok rahat sokuo.uzun taçlar atıo.ortaları ii.o yasına ragmen cok güçlü fizigi var.sag bekte oynadı fena deil gibi gozuktu hücumu sevio 1987 dogumlu ümit milli takıma secildi.gelecek vaadettigi kesin.hamit tarzında bi futbolcu dunya futboılundaki bekler gibi(r.carlos,a.cole,m.salgado...)tarzında kısa boylu seri bi futbolcu deil.ama yararlı bi transfer ne analiz yaptım bee:) |
bu adamlardan ileride çok para kazanacağımız kesin ama bizi şampiyon yapabilirlermi bilmiyorum |
arkadaşlar bu çocuk four four two da 'bu çocukta iş var' bölümünde çıkmıştı ki o dergi bilmiyorum hiç aldınız mı ama çok kalite bi dergi yani yazarları çok kalite adamlar bu çocuk için iyi şeyler yazıyordu iyi bir futbolcu gibi gözüküyor hemen olumsuz tepki vermeyelim.gökhan güleç'i kim tanıyodu ki???Aynı şekilde tigananın istediği bir çocuk bu ben tiganaya güvenmeye başladım iyi işler yapacağa benziyor |
bence alınsın bize amatör ruhta oynayacak adamlar şart beşiktaşın kolej ruhu geri gelmeli yoksa başarı hayal bu çocuk kesin gelmeli |
Aynen Alsinlar Yasi Daha Kac Ya Süper Bence 87 Dogumlu 18 Yasinda 19 Basacak Besiktas Cok Oyuncu Aldi Artik Genclerde Sira Ama Bence Parayi Fazla Dagitmasinlar Altyapidan Kenani Cikar Bu Oyuncuya Bes Basar Bana Gör Teknigide Süperdi Kenanin Yani Bosu Bosune Vermiyelim Okadar Para Ya Yazik Ama Yasli Oyuncu Alacagina Bu Oyuncuyu Alsinlar Daha Iyi |
yaa kenan forvet bu adam stoper ve sağ bek yorum yaparken biraz tutarlı olalım arkadaşlar lütfen |
kardes onuda biliyorum ama rize macinda hangi kanatta oynadi kenan ;) bide onu düsün kardess riza sen sol tarafa gectigdi kenanda sag tarafa ;) |
tmm sağ açık oynamış olabilir ama asıl yeri forvet ve forvet arkası serbest adamdır. ama serdarı iki farklı pozisyonda değerlendirebileceğimiz bir futbolcu hem 18-19 yaşında ve ümit milli takım oyuncusu ve tigana ısrarla istiyor. tigana ısrarla istediyse vardır mutlaka bir bildiği bakınız örnek gökhan güleç bu sene burak fahri ve baki sadece biraz sabırlı ve omuz omuza olalım beklenen güzel günler gelecek sadece sabır ve destek gereken şey |
Aynen Sana O Konuda Hak Veriyorum Kardes Tek Sabredecegiz Tigana Öyle Bir Takim Kuracakki Varya Avrupanin Dev Takimlari Bu Oyuncularin Pesinde Kosacak Tigana FaktÖrÜ Var ' Fransa Zaten Hep Kosar Adamlar Tigani Cok Iyi Tanirlar Hangi Oyunculari Cikartigida Ortada Yani Fazla SÖylÜyecek Birsey Yok Helal Olsun Sana Tigana |
Tigana bu cocugu cok istiyo vardır bir bildiği hade hayırlısı... |
Vallah benim Tigana'ya sonsuz güvenim var, yeterki yönetim onun sözünden cikmasin ve adam gönderirken ve alirken ona danissin! |
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş Beşiktaş`ta ! Transfer ile ilgili ayrıntıları Başkanımız Levent Kızıl yarın yapacağı açıklama ile kamuoyuna anlatacak. İNŞALLAH HAYIRLI OLUR...Beşiktaş Kulübü ile yapılan görüşmeler sonrasında genç oyuncumuz Serdar Kurtuluş İstanbul ekibine verildi. 01.06.2006 20:26:33 |
hayırlı olsun ancak lütfen alta kaynak belirtirsen çok iyi olacak ! |
bursa"gay"spor kulubundenmi geldi bu aciklama? |
İnŞallah Hayirlisi Olur |
http://www.bursaspor.org/default2.asp <-- kaynak, eziklerin resmi web sitesi |
işallah dogrudur |
http://www.bursaspor.org/default2.asp BEKLEYİP GÖRECEĞİZ ...BU KADAR GENÇ TAKIM TAMAM GÜZELDE BİRAZ YANLARINA BİRAZDA TECRÜBELİ İSİMLER DÜŞÜNÜLEMEZLER Mİ..? |
ArkadaŞlar Unutmayalim Bursadada Çok BeŞİktaŞ Taraftarimiz Var. |
nasil bir futbolcu kendisi? |
sağ kanatta oynuyor ve iyi olduğu söyleniyor tek bilidğim bu ! |
ya bu adam sol kanat değilmiydi inşallah hayırlı olur |
Alıntı:
|
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta Son dakika... Beşiktaş, Bursasporlu Serdar'ı renklerine kattı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 teknik direktör Tigana'nın kardoda görmek istediği Serdar karşılışığında Beşiktaş, Bursaspor'a Sinan Kaloğlu, Eser Yağmur'un yanısıra 1 milyon dolar ödeyecek. Serdar'ın, Beşiktaş'tan başka bir takıma transferi gerçekleştiğinde ise Beşiktaş, Bursaspor'a bonservis bedelinin yüzde 25'ini verecek kaynak:karakartal ve bursaspor |
Türkiye`de Saat: 07:18 . |