![]() |
güzel iş, gençleri al çürükleri sat.. ama yüzde 25 can sıkıcı :( |
abi merak etme o %25 bişey değil ! gerekirse sonra bir halledilir ! |
arkadaslar tigananin israrla istedigine gore kesinlikle bir bildigi vardir...bence guven duyulmali...ben memleketim kayseri olmasinda mehmet topuzun cok oncesini bilirim...son birkac yila kadar hic goz onunde degildi...belki buda bole cikacak...bence simdiden kesin bir yorum yapmak yanlis olur...ben tiganaya guveniyorum... |
çok guzel gençlerı almak tecrubede gerek dımı? |
yalnız bızde orta saha dıye bır kavram yok artık tumer ve sergen yok okan gıttı delgado belırsızz haksız mıyım??? benle aynı goruşte olan çok ınsan var |
Alıntı:
|
ordasahaya gilberto delgado alınacak işte dostum ! gilberto tecrübeli işte |
vay be takım gençlestı arkadaşlar ama serdar sah kanat bunu bılıyorum da bızde zaten genc oyuncu bar bunları neden kullanmıyoruz bende bunu anlamıyorum!!!!! sonra açiyorlar kapıyı 3-4 mılyon avrodan haksızmıyım? |
vay be takım gençlestı arkadaşlar ama serdar sag kanat bunu bılıyorum da bızde zaten genc oyuncu var bunları neden kullanmıyoruz bende bunu anlamıyorum!!!!! sonra açiyorlar kapıyı 3-4 mılyon avrodan haksızmıyım?:p |
takımın yaş ortalaması kaç oldu ?? :D |
valla 24 oldu galiba yaş ortalaması ! alt yapıdan bu kesin oynar diyeceğimiz oyunuc bulmak zor ancak 2 sene sonra genç takımdan kesin 2-3 kişi gelir 5 sene sonrada muhammet gelecek ! |
8 yaşında ne olduğu bilinmeyen bi topçu için 1 milyon dolar artı eser ve sinan kaloğlunu vermişler yönetim ne yaptığını bilmiyor eğer böle oraya buraya boşa para harcaya harcaya adam gibi bir tane topçu alamıyo...takım hep genç ye tecrübesiz gene bidahaki sene hiç bişi olmaz bu takımdan başkann yapma bunu yaa... |
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta Son dakika... Beşiktaş, Bursasporlu Serdar'ı renklerine kattı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 teknik direktör Tigana'nın kardoda görmek istediği Serdar karşılışığında Beşiktaş, Bursaspor'a Sinan Kaloğlu, Eser Yağmur'un yanısıra 1 milyon dolar ödeyecek. Serdar'ın, Beşiktaş'tan başka bir takıma transferi gerçekleştiğinde ise Beşiktaş, Bursaspor'a bonservis bedelinin yüzde 25'ini verecek. Gelişmeler kartalhaber.com'da. |
18 yaşında ne olduğu bilinmeyen bi topçu için 1 milyon dolar artı eser ve sinan kaloğlunu vermişler yönetim ne yaptığını bilmiyor eğer böle oraya buraya boşa para harcaya harcaya adam gibi bir tane topçu alamıyo...takım hep genç ye tecrübesiz gene bidahaki sene hiç bişi olmaz bu takımdan başkann yapma bunu yaa... |
Tigana aldıysa wardır bi bildiği bakınız gökhan güleç ve bobo |
Alıntı:
kardes ya her sene moruklari takima topladik ne cikti hic birsey bu senede bunu deniyelim ;) yani besiktas sabreder hepsi süper cikmaz ama aralarindan birkactanesini kazanirsak daha iyi olur arkadaslar ;) |
Alıntı:
aynen kardes süper dedin buraki nasil istediyse bu oyuncuyda istedi helal olsun tigana sonuna kadar arkandayiz |
saol blackindacity ya hep karşı çıkmayın işte bırakın adam başarısız olurs eleştirinizi yaparsınız |
işallah beşiktaşım ve serdar için hayırlısı olur,,tigana ya güvenmekten başka çaremiz yok bakalım ne olacak,,bi kaç tanede tecrübeli adam alsak bari iyice gençleştik ve bu gençlerle şampiyonluk yarışını kaldırabilirmiyiz bilmiyorum,,işallah bu sene herşey gönlümüzce olur,,bekleyip görücez... |
ya tigana gidince önümüz sene 5.hafta ortada kalacaz gene ve yeni gelen teknik adam yeni yeni adamlar istiyecek bütün genç çocukları gönderecekler...başkan çok para vermişsiniz serdar a o kadara etmezzz...yazık oluo BEŞİKTAŞımın paralarına sonra adam gibi adam almaya gelince almıyosunuz madem öle al hamit altıntopu bare adam gibi topçu izliyelim... |
Alıntı:
ya kardes besiktas 1 m veripte altyapi icin mi aldi bu oyuncuyu ya yapmayin lütfen tigana iyi olmassa almazdi adam deli degil ya ilk onbirde oynatacak oyuncular aliyor |
Beşiktaş'ın, uzun süredir transfer etmek istediği Bursasporlu Serdar Kurtuluş'u renklerine bağladığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Serdar'ın transferi için bugün bir araya geldi. Levent Kızıl'ın, Serdar'a karşılık 4 milyon dolar istediği, ancak uzun süren pazarlıklar sonucu, 1 milyon dolar artı Eser Yağmur ve Sinan Kaloğlu'nun Bursaspor'a verilmesi teklifini kabul ettiği bildirildi. Serdar Kurtuluş'un başka bir takıma satılması halinde, Bursaspor'un bu transferden %25 pay alacağı belirtildi. [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Owner/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0601215900.jpg HELAL OLSUN BİZİMKİLERE. YAKINDA ANA OKULUNDA TOP OYNAYANLARIDA ALIRLAR. AVRUPADA HİÇ DENEYİM SAHİBİ OLAMAYAN BU GENÇLERLEMİ BAŞARI YAKALANACAK. YANLARINA MUTLAKA ÇOK DENEYİMLİ YABANCI OYUNCULAR ŞART. |
yararlı bi transfer gibi gozukuo insalla klubumuze yararlı olur |
Hadi herkeze hayırlı olsun bakalım!!! İnşallah hayrını görürüz!!! |
insallah ya ama tigana halleder ;) |
ya arkadaslar BEŞİKTAŞ ımız gençler birliği değilki gencecik futbolcularla prim yapsın...biz nasıl şampiyon olacagız...uefada nasıl başarılı olacagız bu futbolsularla...ALLAH yardımcımız olsun...ben artık maçlardan ağlayarak eve dönmeyi istemiyorum.... |
Bizde Istemiyoruz Kardes Ama Baska Bir Secimimiz Mi Kaldi |
serdar kurtulus ama biz hic kurtulmadik bu adamlardan:D:D istifa yonetim |
Kardes YÖnetimin Bir Baska Sansi Kalmadi Son Sanslari Merak Etmeyin Az Kaldi ;) |
Hayırlı olsun izleyenler yararlı olucagını söylüyor ama cok para verilmiş seneye de kardesi alınacakmıs sanırım.. |
Alıntı:
espirimiydi yoksa gercetende mi öyle hehe ;) |
hhayırlı ugurlu olsun bu da benim ilk mesajım insallah ugur getirir bu arada kolpa bursalılarda delirmis bursanın en iyi futbolcusunu sattık diyorlar demekki bos adam diil |
valla iyi transferde eğer beşiktaş satarsa bonservisten bedel alacakmış bursa.ya çok bonkörler bizimkiler maşallah.hadi sinanın gitmesine sevindimde ben eserle serdar özkanı hep beğendim.ya başkasını verememişlermi.üzülüyorum.kaç yıldır altyapıdan kim geliyo.okadar para harcanıyo altyapıya.kaldırsınlar ozaman seçme felanda yapmasınlar abi.kendi imkanlarını kullanma.sonra miyon dolarları saç.tamam tigana transfer konusunda iyi olabilir ama isimler önce medyaya çıkıyo sonra fiyatlar katlanıyo.bunu ben görüyorum yönetim göremiyomu.abi gizli gizli bitir işi.bizim yönetim birşeyler öğrenecekte ya biz göremicez yada öğrenemeden gidecekler.herşeye rağmen hayırlı olsun diyorum... |
serdar kurtulus gelecek vadet eden bı futbolcu tıgana kesin alınmasını sölemiş daha 19 yasında pırlanta gibi cocuk tıgana bunları adam edicek gibi takım su an yas ortalaması 24 bu gencecik gokhanlar gencecik buraklar biz bu genclerle yola cıkarsak ucarız sergen ,kleberson,delgado takımda gorursek inanın bizi kımse tutamaz . bu takım cok kosucak buna inanın ama once destek ama tam destek |
Bencede önce destek tam destek |
bu kadar paraya gerek yokdu bence,adam tecrübesiz,ve bizim bu sene süper işler yapmamız lazım,umarım bu amtörlükle beşiktaşı taşıyabilir. |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım,serdar konusundaki görüşlerinizi bende bir çogunuz gibi olumlu buluyorum,genç ve isabetli transfer,tiganaya güveniyorum sizlerde güvenin,beşiktaşımızı çok iyi yerlere getirecek diger transferlerde faydalı olacak,ben çok umutluyum saygılar selamlar. |
insallah iyi transferdir,beni sevindiren ise sinan kaloglunun gitmesi cunku bize yarari olmaz,eser yagmur hakkinda ise fikrim yok nasil bi oyuncu olduguna |
doğruysa eğer hayırlı olsun demekten başka bişey düşmez bize..... |
BU TRANSFER HENÜZ RESMİ DEĞİL BURSA'NIN KONGRESİNDEN SONRA RESMİLEŞECEĞİ SÖYLENİYOR... |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |