![]() |
Aynen Alsinlar Yasi Daha Kac Ya Süper Bence 87 Dogumlu 18 Yasinda 19 Basacak Besiktas Cok Oyuncu Aldi Artik Genclerde Sira Ama Bence Parayi Fazla Dagitmasinlar Altyapidan Kenani Cikar Bu Oyuncuya Bes Basar Bana Gör Teknigide Süperdi Kenanin Yani Bosu Bosune Vermiyelim Okadar Para Ya Yazik Ama Yasli Oyuncu Alacagina Bu Oyuncuyu Alsinlar Daha Iyi |
yaa kenan forvet bu adam stoper ve sağ bek yorum yaparken biraz tutarlı olalım arkadaşlar lütfen |
kardes onuda biliyorum ama rize macinda hangi kanatta oynadi kenan ;) bide onu düsün kardess riza sen sol tarafa gectigdi kenanda sag tarafa ;) |
tmm sağ açık oynamış olabilir ama asıl yeri forvet ve forvet arkası serbest adamdır. ama serdarı iki farklı pozisyonda değerlendirebileceğimiz bir futbolcu hem 18-19 yaşında ve ümit milli takım oyuncusu ve tigana ısrarla istiyor. tigana ısrarla istediyse vardır mutlaka bir bildiği bakınız örnek gökhan güleç bu sene burak fahri ve baki sadece biraz sabırlı ve omuz omuza olalım beklenen güzel günler gelecek sadece sabır ve destek gereken şey |
Aynen Sana O Konuda Hak Veriyorum Kardes Tek Sabredecegiz Tigana Öyle Bir Takim Kuracakki Varya Avrupanin Dev Takimlari Bu Oyuncularin Pesinde Kosacak Tigana FaktÖrÜ Var ' Fransa Zaten Hep Kosar Adamlar Tigani Cok Iyi Tanirlar Hangi Oyunculari Cikartigida Ortada Yani Fazla SÖylÜyecek Birsey Yok Helal Olsun Sana Tigana |
Tigana bu cocugu cok istiyo vardır bir bildiği hade hayırlısı... |
Vallah benim Tigana'ya sonsuz güvenim var, yeterki yönetim onun sözünden cikmasin ve adam gönderirken ve alirken ona danissin! |
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş Beşiktaş`ta ! Transfer ile ilgili ayrıntıları Başkanımız Levent Kızıl yarın yapacağı açıklama ile kamuoyuna anlatacak. İNŞALLAH HAYIRLI OLUR...Beşiktaş Kulübü ile yapılan görüşmeler sonrasında genç oyuncumuz Serdar Kurtuluş İstanbul ekibine verildi. 01.06.2006 20:26:33 |
hayırlı olsun ancak lütfen alta kaynak belirtirsen çok iyi olacak ! |
bursa"gay"spor kulubundenmi geldi bu aciklama? |
Türkiye`de Saat: 09:19 . |