![]() |
Alıntı:
ya kardes besiktas 1 m veripte altyapi icin mi aldi bu oyuncuyu ya yapmayin lütfen tigana iyi olmassa almazdi adam deli degil ya ilk onbirde oynatacak oyuncular aliyor |
Beşiktaş'ın, uzun süredir transfer etmek istediği Bursasporlu Serdar Kurtuluş'u renklerine bağladığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Serdar'ın transferi için bugün bir araya geldi. Levent Kızıl'ın, Serdar'a karşılık 4 milyon dolar istediği, ancak uzun süren pazarlıklar sonucu, 1 milyon dolar artı Eser Yağmur ve Sinan Kaloğlu'nun Bursaspor'a verilmesi teklifini kabul ettiği bildirildi. Serdar Kurtuluş'un başka bir takıma satılması halinde, Bursaspor'un bu transferden %25 pay alacağı belirtildi. [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Owner/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0601215900.jpg HELAL OLSUN BİZİMKİLERE. YAKINDA ANA OKULUNDA TOP OYNAYANLARIDA ALIRLAR. AVRUPADA HİÇ DENEYİM SAHİBİ OLAMAYAN BU GENÇLERLEMİ BAŞARI YAKALANACAK. YANLARINA MUTLAKA ÇOK DENEYİMLİ YABANCI OYUNCULAR ŞART. |
yararlı bi transfer gibi gozukuo insalla klubumuze yararlı olur |
Hadi herkeze hayırlı olsun bakalım!!! İnşallah hayrını görürüz!!! |
insallah ya ama tigana halleder ;) |
ya arkadaslar BEŞİKTAŞ ımız gençler birliği değilki gencecik futbolcularla prim yapsın...biz nasıl şampiyon olacagız...uefada nasıl başarılı olacagız bu futbolsularla...ALLAH yardımcımız olsun...ben artık maçlardan ağlayarak eve dönmeyi istemiyorum.... |
Bizde Istemiyoruz Kardes Ama Baska Bir Secimimiz Mi Kaldi |
serdar kurtulus ama biz hic kurtulmadik bu adamlardan:D:D istifa yonetim |
Kardes YÖnetimin Bir Baska Sansi Kalmadi Son Sanslari Merak Etmeyin Az Kaldi ;) |
Hayırlı olsun izleyenler yararlı olucagını söylüyor ama cok para verilmiş seneye de kardesi alınacakmıs sanırım.. |
Türkiye`de Saat: 03:39 . |