![]() |
Alıntı:
espirimiydi yoksa gercetende mi öyle hehe ;) |
hhayırlı ugurlu olsun bu da benim ilk mesajım insallah ugur getirir bu arada kolpa bursalılarda delirmis bursanın en iyi futbolcusunu sattık diyorlar demekki bos adam diil |
valla iyi transferde eğer beşiktaş satarsa bonservisten bedel alacakmış bursa.ya çok bonkörler bizimkiler maşallah.hadi sinanın gitmesine sevindimde ben eserle serdar özkanı hep beğendim.ya başkasını verememişlermi.üzülüyorum.kaç yıldır altyapıdan kim geliyo.okadar para harcanıyo altyapıya.kaldırsınlar ozaman seçme felanda yapmasınlar abi.kendi imkanlarını kullanma.sonra miyon dolarları saç.tamam tigana transfer konusunda iyi olabilir ama isimler önce medyaya çıkıyo sonra fiyatlar katlanıyo.bunu ben görüyorum yönetim göremiyomu.abi gizli gizli bitir işi.bizim yönetim birşeyler öğrenecekte ya biz göremicez yada öğrenemeden gidecekler.herşeye rağmen hayırlı olsun diyorum... |
serdar kurtulus gelecek vadet eden bı futbolcu tıgana kesin alınmasını sölemiş daha 19 yasında pırlanta gibi cocuk tıgana bunları adam edicek gibi takım su an yas ortalaması 24 bu gencecik gokhanlar gencecik buraklar biz bu genclerle yola cıkarsak ucarız sergen ,kleberson,delgado takımda gorursek inanın bizi kımse tutamaz . bu takım cok kosucak buna inanın ama once destek ama tam destek |
Bencede önce destek tam destek |
bu kadar paraya gerek yokdu bence,adam tecrübesiz,ve bizim bu sene süper işler yapmamız lazım,umarım bu amtörlükle beşiktaşı taşıyabilir. |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım,serdar konusundaki görüşlerinizi bende bir çogunuz gibi olumlu buluyorum,genç ve isabetli transfer,tiganaya güveniyorum sizlerde güvenin,beşiktaşımızı çok iyi yerlere getirecek diger transferlerde faydalı olacak,ben çok umutluyum saygılar selamlar. |
insallah iyi transferdir,beni sevindiren ise sinan kaloglunun gitmesi cunku bize yarari olmaz,eser yagmur hakkinda ise fikrim yok nasil bi oyuncu olduguna |
doğruysa eğer hayırlı olsun demekten başka bişey düşmez bize..... |
BU TRANSFER HENÜZ RESMİ DEĞİL BURSA'NIN KONGRESİNDEN SONRA RESMİLEŞECEĞİ SÖYLENİYOR... |
Türkiye`de Saat: 00:27 . |