![]() |
tabiki yararlı olacak belli bir süre sıkıntı çekebiliriz ama sonunda hepimiz sevinecez ben buna eminim... |
takımda tecrübeli isimlerde var gençler geçen senelerdeki adamlardan çok daha ii bence arkasındayız sonuna kadar sahada koşan mücadele eden takım olsun şahsen bana yeter takım maç kaybetsede |
başka takımlar yaşları 40a dayanmış eski yıldızları getirmektense genç oyunculara şans vermek daha mantıklı. vardır tigana nın bi bildiği :cool: |
bence basarılı olur |
Göreceyiz bu sezon. Ama bu alinan genclerin hepsi Takimlarin´da cok üst düzeyde futbol oynamis, kendilerini kanitlamis en iyi oyunculardilar. Insallah biz´de daha iyi olur´lar. |
İnşallah sonları Okan Koça benzemez ve inşallah yönetim ilk başarısızlıkta bu gençleri dağıtmaz 1-2 sene sabırla ve kaliteli yabancı takviyelerle KARTALımızı güzel günler bekliyor ama biraz sabır. |
arkadaşlar bu gençlerin arkasında durulsun biz en fazla 2-3 sene sonra Lyon gibi oluruz yeter ki bu kadro ve futbolcular dağılmasın ! üst üste şampiyonluklar avrupada her sene başarı ... |
bu genclerin arasina 3-4 star kalitede yabanci alinirsa neden basarili olmayalim? Yalniz kalirlarsa tecrübeli oyuncularla takviye yapilmazsa hem kendilerine yazik olur hem besiktasa, ve tabiki bizede.... |
1 veya 2 sezon daha sabretmeliyiz sabrın sonu Lyon gibidir... |
Arkadaşlar doğru söylüyorsunuz 2-3 sene sabrettikmi Lyon PSV gibi takım oluruz tabi Tigana bizde kalıcı olursa |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |