![]() |
Beşiktaş Tv Hakkinda Herşey BEŞİKTAŞ T.V... İlk duyduğumuzda ne kadar mutlu olmuştuk değilmi..BEŞİKTAŞ ile ilgili herşeyi anında,canlı yayınlarla,canlı antrenman görüntüleriyle,anında verilen haberlerle ilk biz duyacağımızı düşünmüştük.. ama geçen senelere rağmen hiç de öyle olmadığını gördük.. BEŞİKTAŞ ın her hafta oynadığı lig maçlarını vermekten bile aciz olup bunun yerine günde iki defa saçma sapan yarışma programı yayınlayan bir televizyonumuz var arkadaşlar.. Şunu kabul edelim ki zaman zaman güzel programlar oluyor..Konuşan Beşiktaş,kara kartal forum,libero..gibi..ama bizim isteğimiz bu güzel ve bizi aydınlatan yayınları her zaman televizyonumuzdan izleyebilmek..ne yapmamız gerekiyorsa yapalım..unutmayın ki daha düne kadar yayınlanan gece kuşağı bizim verdiğimiz tepkiler sayesinde yayından kaldırıldı..mail,mektup,gerekirse yüzyüze konuşup bunu dile getirelim..görüşlerinizi bekliyoruz.. |
Alıntı:
|
Kesİnlİkle BeŞİktaŞ Camİasina YakiŞan Bİr Televİzyon Deyİl Ya DoĞru DÜzgÜn Yayin Yapsinlar Yada Kapatsinlar Daha İyİ |
ya kanal besiktasin kanalimi yarisma kanalimi belli deil |
haklısınız maç özetlerini maç sonu canlı bağlantıları görmek istiyoruz chinko yu değil....... |
Paso Chinkoyu İzliyoruz :D Program mı Yok Gösterecek Acaba :) |
ben tv muduru olsaydim ilk once taraftar icin bir program yapardim ama karakartal forum gibi deil , bir hafta boyunca en fazla sms gonderen 2-3 kisi programa konuk olsun ve besiktasin problemleri hakkinda goruslerini bildirsin ii olmazmiydi .... BJK STORE urunlerini reklam olarak verirdim ... Avrupadan futbol u daha ilgi cekici hale getirirdim ve sayre ve sayre... :D |
Alıntı:
|
Kanal D ile ortak yayin yaptigi sürece BJK TV ilerleyemez, Chinko Kanal D nin programi ve her kanalinda yayinlaniyor, Ezik TV dede Chinko vardi ama simdi Para lazim galiba Ezikler kendi Programini yapiyorlar... Eutelsat uydusunda Real Madrid TV var sabahtan aksama kadar yayin yapiyorlar ve arada izliyorum inglizce ve ispanyolca yayin yapiyor, inanin programlari sadece Real Madrid üzerine ne film gördüm ne yarisma, madem böyle olacakti keske kanali kurmasaydi besiktas, bu arada 26.haziranda Saibe TV aciliyomus bakalim neler yapacaklar, ama BJK TV den farkli olacagini sanmiyorum cünkü Kanal D yayinlari yapacak. |
Magazin Kanali Oldu Artik Kimsenin Izlemediğini Bilmiyorlarmi O Programlari |
Alıntı:
|
parayı versinler KABLO tv ye üye olsunlar.hiç izleyemedik daha bjk tv'yi.bahsediyolarmı hiç kabloya geççcez diye acep... |
Alıntı:
|
bazen tele magazinde oyunculari gösteriyorlar, ama cogunlukla magazin koyuyorlar, ona bakarsan eziklerin magazin programinda adamlar oyuncularini daha cok gösteriyorlar(bütün ailem fbli, ondan arada sirada mecburen bakiyorum, yanlis anlasilmasin), ben ligtvde daha cok bjkli futbolculari görebiliyorum, özel röportajlarlan ve karakartal programindan, ya böyle bir sey olabilir mi...paf takimi göstereceklerine, kücük maradonanin maclarini göstersinler daha cok bakan olur.... |
arkadas kımse kızmasın gercekcı olmak gerekırse ezıklerın kanalı bızım kanaldan daha kalıfıye bız aynı programları verıp duruyoruz acılen yenılenmesı lazım benım en sewdıgım program basın trıbunu |
Bjk Tv De Kartalin Tarihi Ile Ilgili Ve Güzel çocuk Yaynlari Olsun Unutmayin Beyler Gelecekte Bjk Formasi Giyen çocuklarin Sayisinin Artmasi Başari Ve Kulaklarinda Inleyen Kartal Gol Gol Gol Sesleri Olacaktir... |
Alıntı:
|
yaw zaten yayın hakkı kanal d nin zaten sedace logosu bizim:) |
Alıntı:
|
bu sayfada ezıklerı ovecek yer yok |
nasıl anlamak ıstersen oyle anla dostum hem ben daha kalıtelı demedım deha kalıfıye dedım bjk tv de reha muhtarla baslandı sımdıkı ekıp yenılenmedı benım fıkrım yenılenmelı daha kalıtelı spor programı yapılabılır basın trıbunu gıbı |
ıkısıde aynı seyy. yapılan yayın akısını ve verılen sacma sapan yarısma programlarını bende ıstemıyorum ıkımızde aynı dusuncedeyız.ama burada ezıklerı ovecek sozler kullanmayalım |
Bu arada bjk tv dekı ıddaa programı cok saglam ızlemeden oynamıyorum genelde tahmınlerı tutuyor :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok be abı ızlemıyorumda bızde dıgıturk var elım alısmıs sureklı bjk tv yı acıyorum belkı bıseyler yakalarım dıye ama gece hep cınko denk gelıyo :D |
Alıntı:
aynennnn |
..demekki kanalımızın yayınlarının kötü olduğu konusunda herkes hemfikir..ancak arkadaşlar sizden istediğim-acizene-kesinlikle BEŞİKTAŞ ın yayınlarından başkasını takip etmeyin..ne internetten ne de tv den..ne kadar kötü olsa da uyduda da "izlenme oranı" var biliyorsunuz..chingo bile olsa açın BEŞİKTAŞIMIIZ kanalını en azından izlemesek de izlenme oranımız artsın..internette de yanlışlıkla ya da sadece bakmak amacıyla da olsa girip ne eziklerin ne de cin con ların trajını arttırmayın boş yere..BEŞİKTAŞ bize yeter..sahip çıkalım..BEŞİKTAŞ TV hakkında da ne yapabiliriz biraz da bunun üzerinde görüşlerinizi bekliyoruz..bu gidişe bir dur diyelim..sesimizi duyuralım..ben çanakkaledeyim ne yapabilirsem ardıma koymam..sağlıcakla kalın.. HEP DESTEK,TAM DESTEK... |
Kendi Takimnin Maç özetlerini Vermeyen Bir Kulüp Tv Si Olurmu Arkadaşlar.işe Yarar Bir Karakartalforum Var Başkada Bişey Yok.izlemk Istiyorum Ama Bişey Yokki.canli Antreman Yayinlasinlar Daha Reyting Yapar |
ya kapatılsın ya doğru dürüst yaın yapsın |
beşiktaş değerleriyle yayın |
acaba beşiktaşın açılış gününü gösterirmi bjk tv valla çok istiyorum açılış gününü bütün futbolcuları inönüde çıkacağı ilk geceyi görmeyi |
bence delgadonun gelısını canlı verseler cok guzel olur ben gıdemıycemmm uff :mad: |
20.30 canlı yayın gul cemal bjk tvde |
valla canlı hemde iyi olmasada kanalımız içe yarıyor valla :) |
delgadoyu çok az gösterdiler hemen paf ligi maçlarını geçti kanal olmazki bu kadar |
bjk tv'de yapilan cogu yayinlardan nefret ediyorum. chinko gibi aptal programlar izlemek istemiyorum birde geceleri amerikan vahsi bati filmelride izlemek istemiyorum. bu kadar zormu besiktas hakkinda daha fazla yayin yapmak, oyuncularla reportaj, besiktas hakkinda programlar. artik biktim!!! |
haklısınız su salak chinko programlarini değil. her actigimda muzik zamani var yeter ya. Bide Besiktas hakkinda birseylergörmek istiyorum! Bizlere oyunculari tanitin, ailelerini tanitin, seyirciye acik antremanlari gösterin, cift kale maclari gösterin, tayfurun jübile macini gösterin, hazirlik maclarini gösterin, maç özetlerini, maç sonu canlı bağlantıları görmek istiyoruz. Cok mu zor yaa! saygilarimla Özcan |
Alıntı:
|
futboldan cok yarisma gosterdiyorlar neye yariyorsa.. insan biraz eski avrupadaki maclari neyi gosterdir.. takmislar bir volleyballa, basketballa sanki millet oturup ona bakiyordun su anda kapatsinlar daha iyi... besiktas oyuncu aliyor hic haber verdikleri bile yok baska kanallardan duyoyoz tam bir rezalet.... |
| Türkiye`de Saat: 06:27 . |