![]() |
Alıntı:
|
parayı versinler KABLO tv ye üye olsunlar.hiç izleyemedik daha bjk tv'yi.bahsediyolarmı hiç kabloya geççcez diye acep... |
Alıntı:
|
bazen tele magazinde oyunculari gösteriyorlar, ama cogunlukla magazin koyuyorlar, ona bakarsan eziklerin magazin programinda adamlar oyuncularini daha cok gösteriyorlar(bütün ailem fbli, ondan arada sirada mecburen bakiyorum, yanlis anlasilmasin), ben ligtvde daha cok bjkli futbolculari görebiliyorum, özel röportajlarlan ve karakartal programindan, ya böyle bir sey olabilir mi...paf takimi göstereceklerine, kücük maradonanin maclarini göstersinler daha cok bakan olur.... |
arkadas kımse kızmasın gercekcı olmak gerekırse ezıklerın kanalı bızım kanaldan daha kalıfıye bız aynı programları verıp duruyoruz acılen yenılenmesı lazım benım en sewdıgım program basın trıbunu |
Bjk Tv De Kartalin Tarihi Ile Ilgili Ve Güzel çocuk Yaynlari Olsun Unutmayin Beyler Gelecekte Bjk Formasi Giyen çocuklarin Sayisinin Artmasi Başari Ve Kulaklarinda Inleyen Kartal Gol Gol Gol Sesleri Olacaktir... |
Alıntı:
|
yaw zaten yayın hakkı kanal d nin zaten sedace logosu bizim:) |
Alıntı:
|
bu sayfada ezıklerı ovecek yer yok |
Türkiye`de Saat: 08:05 . |